QUOTE(Miglencija @ 2013 03 01, 14:31)
sveikos mamytes
mums sandiens G.Posiunas irgi konstatavo igimta hemangioma, plius dar su opejimu Kovo 14d, gulam i ligonine su narkoze, bet is to siaubo ir streso nebesupratau ka mazyliu musu darys? gal galite pasakyti, apsviesti mane? Musu hemangioma ant seklidziu.
mums sandiens G.Posiunas irgi konstatavo igimta hemangioma, plius dar su opejimu Kovo 14d, gulam i ligonine su narkoze, bet is to siaubo ir streso nebesupratau ka mazyliu musu darys? gal galite pasakyti, apsviesti mane? Musu hemangioma ant seklidziu.
Parasysiu kaip visa operacija atrode GK klinikoj. Mes nuejom pas gyd. Strumila, pasisnekejom, tada nesiau dukryte I procedurini, paguldziau ant stalo, visi uzsidejom spec akinius, man buvo liepta laikyti rankytes. Sesute uzdenge akytes ir laike galvyte, o gyd su lazeriu per stikliuka kelis kartus pasaude I hemangioma. Maniske verke, nes ji labai nemegsta kai jai yra suvarzomi judesiai, o dar uzdengia akis tai is viso. Bet kiek esu girdejusi tai visiems leliukams taip. Po proceduros dar patepe tepaliuku ir viskas. Taip turejom dvi proceduras. O trecia karta dare su stipresniu lazeriu, tai mazyte labai zviege Pas mus hemangioma virsugalvy ir ant nosytes galo. Po antros proceduros ant nosytes hemangioma sumazejo, o dabar is viso negaliu patiketi, kad tai mano maziukes nosyte
Su narkoze manau vyksta lygiai taip pat, tik tiek, kad toje proceduroje negali dalyvauti teveliai ir pries atlekant procedura vaikiukas yra uzmigdomas.
Esminis dalykas, kad ta procedura bent jau mums netruko nei minutes. Aisku priklauso nuo hemangiomos dydzio.