Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Miglencija @ 2013 03 01, 14:31)
sveikos mamytes 4u.gif

mums sandiens G.Posiunas irgi konstatavo igimta hemangioma, plius dar su opejimu doh.gif  Kovo 14d, gulam i ligonine su narkoze, bet is to siaubo ir streso nebesupratau ka mazyliu musu darys? gal galite pasakyti, apsviesti mane? Musu hemangioma ant seklidziu.

Parasysiu kaip visa operacija atrode GK klinikoj. Mes nuejom pas gyd. Strumila, pasisnekejom, tada nesiau dukryte I procedurini, paguldziau ant stalo, visi uzsidejom spec akinius, man buvo liepta laikyti rankytes. Sesute uzdenge akytes ir laike galvyte, o gyd su lazeriu per stikliuka kelis kartus pasaude I hemangioma. Maniske verke, nes ji labai nemegsta kai jai yra suvarzomi judesiai, o dar uzdengia akis tai is viso. Bet kiek esu girdejusi tai visiems leliukams taip. Po proceduros dar patepe tepaliuku ir viskas. Taip turejom dvi proceduras. O trecia karta dare su stipresniu lazeriu, tai mazyte labai zviege sad.gif Pas mus hemangioma virsugalvy ir ant nosytes galo. Po antros proceduros ant nosytes hemangioma sumazejo, o dabar is viso negaliu patiketi, kad tai mano maziukes nosyte smile.gif
Su narkoze manau vyksta lygiai taip pat, tik tiek, kad toje proceduroje negali dalyvauti teveliai ir pries atlekant procedura vaikiukas yra uzmigdomas.
Esminis dalykas, kad ta procedura bent jau mums netruko nei minutes. Aisku priklauso nuo hemangiomos dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2013 03 01, 21:48)
O gal galima konkreciau  ax.gif kas Kaune ta lazeri turi ir kas daro ? ir ar nieko tokio, kad vienos operacijos darytos pas viena gyd. o kitos jau pas kita, kuris realiai net nezino kas buvo pries tai ? blush2.gif

kaune savanoriu prospekte atsidare naujas centras " sveika oda" vadinasi,sako kad salina lazeriu,tikrai nzn ar yra skirtumas del gyd. dar neturiu tokios info,kita men vaziuosiu aiskintis pati,bet tikiuosi kad skirtumo nebus,nes kai neturi savo masinos o i vilniu belstis autobusu ar traukiniu su mazu vaiku tikras siaubas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglencija @ 2013 03 01, 12:31)
sveikos mamytes 4u.gif

mums sandiens G.Posiunas irgi konstatavo igimta hemangioma, plius dar su opejimu doh.gif  Kovo 14d, gulam i ligonine su narkoze, bet is to siaubo ir streso nebesupratau ka mazyliu musu darys? gal galite pasakyti, apsviesti mane? Musu hemangioma ant seklidziu.

musu hemangioma iri ant lytines lupos. dareme 1 lazeri gk klinikoje, daugiau nebereikejo, eme nykti.
viskas buvo taip, kaip rase Zyga. Tik santariskese jus negalesite buti kartu, salia, ir tikriausiai darys narkoze.
mums po lazeriavimo eme labai labai reitai opeti, atsirado zaizdeliu verysad.gif tai gyvenom be sauskeliu, kiek galima daugiau vaikui leisti pliksineti. is pradzi tai eme stipriai pleiskanoti, atrodo, kad lupasi odele, ir vis gileja tas lupimasis, nyksta hemangioma ir susidaro zaizdele - reikia neuzdelsti, tepti vaistais, tuomet neatsiras zaizdu... mums to nepapasakojo, tai buvo 2 gilios zaizdeles, aikas net prausti nesamas imdavo verti verysad.gif nors dar net neprausiamas budavo. tokiu atveju geria nepilti srove, o i vonele drunga sodinti - neskauda tada. bet tepant vaistukus baneocina labai greitai viskas sugijo.
sake labai greitas nykimas hemangiomos, todel taip isopejo ir vieta nedeknga, pastovii sauskelnese
bet nuo tada mes ememe mokintis gyventi be sauskelniu ir jau 9 men bigsmile.gif prasemes ant puodo, tik i lauka dejom sauskelnes, o nuo 1 visai be ju gyvenam. taip kad nera to blogo, kas neiseina i gera

parasykite, kai uzlazeriuos, kas kaip
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 03, 13:12)
musu hemangioma iri ant lytines lupos. dareme 1 lazeri gk klinikoje, daugiau nebereikejo, eme nykti.
viskas buvo taip, kaip rase Zyga. Tik santariskese jus negalesite buti kartu, salia, ir tikriausiai darys narkoze.
mums po lazeriavimo eme labai labai reitai opeti, atsirado zaizdeliu  verysad.gif tai gyvenom be sauskeliu, kiek galima daugiau vaikui leisti pliksineti. is pradzi tai eme stipriai pleiskanoti, atrodo, kad lupasi odele, ir vis gileja tas lupimasis, nyksta hemangioma ir susidaro zaizdele - reikia neuzdelsti, tepti vaistais, tuomet neatsiras zaizdu... mums to nepapasakojo, tai buvo 2 gilios zaizdeles, aikas net prausti nesamas imdavo verti  verysad.gif nors dar net neprausiamas budavo. tokiu atveju geria nepilti srove, o i vonele drunga sodinti - neskauda tada. bet tepant vaistukus baneocina labai greitai viskas sugijo.
sake labai greitas nykimas hemangiomos, todel taip isopejo ir vieta nedeknga, pastovii sauskelnese
bet nuo tada mes ememe mokintis gyventi be sauskelniu ir jau 9 men  bigsmile.gif prasemes ant puodo, tik i lauka dejom sauskelnes, o nuo 1 visai be ju gyvenam. taip kad nera to blogo, kas neiseina i  gera

parasykite, kai uzlazeriuos, kas kaip

aciu uz info 4u.gif  mes dar labai mazi, mums tik 5 sav. taip tepam tuo tepaliuku kiekviena kart keiciant sauskelnes ir stengiames tai daryti l.daznai o ir be pampio stengiuo laikyti daznai...
butinai parasysiu kas ir kaip, bet va pastebejau, kad ta deme vidurije pabalus, gal nyksta g.gif  na svarbu kad laiku patebejo, nes siuntma buvau gavus pas pediatre santariskese, kur uzsiregistravau jau kitai dienai, o is jos iskart mane nuvede pas G.Posiuna be eiles net... tai sake kadangi isopejus musu ta deme tai viskas vyksta skubos tvarka..

dar idomu ka reik man ir maziukui tureti vaziuojant i ligonine? ga kas zino? taip mes su narkoze, nes labai mazas sake mazylis plius tokia vieta doh.gif  bet busime iki pietu ten...

Atsakyti
QUOTE(Miglencija @ 2013 03 03, 15:42)

mums kur buvo zaizdele, kaip tu rasai is kart baltavo,ta vieta, nykdavo

bet kazin ar jums uzlazeriavus is vis neprasides greitas stiprus nykimas su stipriu isopejimu g.gif ka gydytojas i tai sake?

mums kai lazeriavo buvo beveik 2 menesiukai

o jusu hemangioma kokio dydzio?

is daiktu turekite tai, kas jums butina, ka imtum ir vaziuojant i svecius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 03 kovo 2013 - 20:15
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 03, 20:13)
mums kur buvo zaizdele, kaip tu rasai is kart baltavo,ta vieta, nykdavo

bet kazin ar jums uzlazeriavus is vis neprasides greitas stiprus nykimas su stipriu isopejimu  g.gif ka gydytojas i tai sake?

mums kai  lazeriavo buvo beveik 2 menesiukai

o jusu hemangioma kokio dydzio?

is daiktu turekite tai, kas jums butina, ka imtum ir vaziuojant i svecius.

nieko nesake, tik zinau, kad viskas vyksta skubos tvarka...taip didele, beveik puse seklydziu plius dar atskirai viena demele... tai kazkur 3cm ant 3cm (na kai atsileidzia ten seklydes:) man svarbu kad lazeris duotu naudos, plius nekraujuotu ir neskaudetu jam, o ta deme kada isnyks nesvarbu, tokia vieta tai nesimatys.....

tai jam viska imti kaip visada kai kur nors vaziuojam (atsarginiai rubai, pampei, patiealiukas, ir t.t.) o man turbut nieko, juk nebusim ligoninej, sake paleis mus, ar reiketu isideti kokius treningus ir tapkes? g.gif
Atsakyti
Labas mambęytes. Perskaičiau viską. mano 3 men. pupa turi tą bjaurybę burnytėje. Gegužės 9 lazeris pas pošiūną GK klinikoje. Matau, kad yra kitų leliukų su hemangioma burnytėje. Mamytes, parašykite kaip sekasi jas gydyti tokioje vietoje. Mums taikys pilną narkozę sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jur_gi @ 2013 04 27, 11:33)
Labas mambęytes. Perskaičiau viską. mano 3 men. pupa turi tą bjaurybę burnytėje. Gegužės 9 lazeris pas pošiūną GK klinikoje. Matau, kad yra kitų leliukų su hemangioma burnytėje. Mamytes, parašykite kaip sekasi jas gydyti tokioje vietoje. Mums taikys pilną narkozę sad.gif

Mums taip pat buvo burnytėje. Šalino su pilna narkoze ir užteko vienos procedūros. Dabar ji jau nebeauga ir keičia spalvą. Procedūrą ir narkozę pernešė labai gerai, o ir po to niekas netino ir valgyti netrukdė. Viskas truko 15min. Užmigdė prie manęs ir po 15min jau parnešė į palatą.
Atsakyti
Ačiū, kad parašėte, ramiau, kad ne mes vienos tokios. Dar bijau, kaip ištvers nevalgiusi 4val. Valgo kaip laikrodukas - kas 3 val blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jur_gi @ 2013 04 27, 19:13)
Ačiū, kad parašėte, ramiau, kad ne mes vienos tokios. Dar bijau, kaip ištvers nevalgiusi 4val. Valgo kaip laikrodukas - kas 3 val blink.gif

Nu kaip kaip smile.gif kaip ir visi- nesiosit, supuosit, ciuciuosit ir istvers smile.gif Maniskei teko 10 valandu be maisto iskentet, nors valgydavo kas 2 val smile.gif Iveikem smile.gif
Atsakyti
Mes ir ištvėrėm visai gerai, nors be (.) sunkiai išbūdavo.
Atsakyti
Prieš procedūrą reikalingi kraujo tyrimai. Iš kur jums ėmė kraują - iš venos ar pirštuko? Gydyt. sakė iš pirštuko, o laboratorijoje, kad iš venos. kur tą veną ras tokiai lelei? Ir kardiogramą kaip pasidarysim, tokia nenuorama manoji blink.gif
Atsakyti