Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Šarkka @ 2013 02 08, 10:41)
Turim ant krūtinės ties kakliuku ir ant petuko tas bjaurybes...

Jei jos nebeaugs stipriai, manau, kad lauksim, kol pačios nykt pradės, nes man baisu apie narkozę tokiam mažuliukui pagalvot  verysad.gif
username 4u.gif

tai pas jus jos nepavojingose vietose
o privaciai irgi narkozes reiktu, manau tokiose vietose be narkozes darytu

QUOTE(redgill @ 2013 02 22, 09:01)
Mes ką tik sugrįžome iš Strumylos konsultacijos. Po dviejų savaičių mūsų laukia lazeris santariškėse. Mes turime hemangiomą burnytėje.

burnytes viduje?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 22, 15:18)
tai pas jus jos nepavojingose vietose
o privaciai irgi narkozes reiktu, manau tokiose vietose be narkozes darytu
burnytes viduje?

NA, aš vis tikiuosi, kad leisim joms pačioms sunykt unsure.gif
O dėl narkozės tai klausiau, ar be jos nedaro, tai jis man atsakė, kad be narkozės jis daro privačiai klinikoj tik doh.gif Tai dar pagalvojau, kad juk galima tą lidokaino tepalą nusipirkt ir santaruose be narkozės pasidaryt g.gif

Redgil - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2013 02 22, 12:59)
NA, aš vis tikiuosi, kad leisim joms pačioms sunykt  unsure.gif
O dėl narkozės tai klausiau, ar be jos nedaro, tai jis man atsakė, kad be narkozės jis daro privačiai klinikoj tik  doh.gif  Tai dar pagalvojau, kad juk galima tą lidokaino tepalą nusipirkt ir santaruose be narkozės pasidaryt  g.gif

tai jei jos nepavojingos, neaugs, taip savaime per laika ir isnyks, butu geriausia 4u.gif
o kas cia per tepalas?
mums privaciai kai lazeriavpo, kazka minejo, gad yra bande kazka tepti lazerio metu (gal cia tas pats jusu minimas) bet minejo, kad nepasitvirtino, jokio skirtumo

Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 22, 15:18)
burnytes viduje?

Taip, viduje. Lūpos kampo vidinėje pusėje. Motosi tik išsižiojus. Vieta tikrai sudėtinga, todėl manau, kad be narkozės mums net nepavyktų atlikti procedūros.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2013 02 22, 14:59)
NA, aš vis tikiuosi, kad leisim joms pačioms sunykt  unsure.gif
O dėl narkozės tai klausiau, ar be jos nedaro, tai jis man atsakė, kad be narkozės jis daro privačiai klinikoj tik  doh.gif  Tai dar pagalvojau, kad juk galima tą lidokaino tepalą nusipirkt ir santaruose be narkozės pasidaryt  g.gif

Redgil -  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jeigu klystu pataisykit mane, bet man regis Santaruose visiems daro narkoze.
Atsakyti
Sveiki,
mes irgi turime hemangioma ant akies virsutinio voko-toks giluminis gumbelis. verysad.gif Pradejo augti gumbelis kai buvome beveik 2 menesiu. Tiek vaiku, tiek akiu gydytojai diagnozuodavo miezi ir patardavo nekreipti demesio. Lasinomes net antibijotikus i akyte. Suejus 3 menesiukams, kreipemes i zinoma vaiku akiu gydytoja, kuris diagnozavo hemangioma. Mums dabar 4 su puse menesiuku, Gyd. Strumyla apziurejes patare gydyti lazeriu. Beda ta, kad lazeris butu su pilna narkoze ir maziausiai 2 kartus. Beja, gyd. Strumyla konstatavo, kad hemangioma jau pasieke savo dydi ir nebeauga/nebeaugs. Tai mane nudziugino. Pasak gydytojo, gygymas kaip ir butu nereikalingas, jei ne tas voko paburkimas vienoje vietoje (toks truputi nusileidimas jei isivaizduojate kaip buna su mieziu), nes tas ilinkiukas gali trugdyti regejimui ir buna, kad gali vystytis astigmatizmas ar zvairumas.
Dabar turiu apsispresti ar lazeriuoti, ar ne. Kai buvom pas akiu gydytoja, jis man aiskino kaip naikinamos hemangiomos ir jo nuomone geriau stebeti ir laukti kol isnyks savaime. Beja, tada hemangioma buvo truputi mazesne. Tad nusprendziau kolkas dar karta pasirodyti akiu gydytojams, kad patartu ar tikrai tas nedidelis voko ilinkimas gali pakenkti regejimui ir tik tada spresti del operacijos.
tai kolkas tiek pasidalinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZyGa @ 2013 02 22, 22:26)
Jeigu klystu pataisykit mane, bet man regis Santaruose visiems daro narkoze.

Tai va, kad visiems daro, už tai aš ir sakau, kodėl gi negalima būtų prašytis be narkozės, jei tą tepalą pats nusipirktum, nugi kažkaip gal galima susitart su chirurgu g.gif Jei privačiai daro be, tai ir čia padaryt gi galėtų... Ypač, kai tokios vietos pakankamai lengvai prieinamos.

O tas tepalas kažkiek turėtų skausmą malšinti, bet kokiu atveju man būtų geriau, kad tik nereiktų narkozės.

Prieš 14 metų sesės mergytei hemangiomą po papuku pridegino su šaltu azotu, ir nieko, jokios narkozės nereikėjo. O dabar apie tokį jų naikinimo būdą aš niekur nebegirdžiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 22, 17:33)

mums privaciai kai lazeriavpo, kazka minejo, gad yra bande kazka tepti lazerio metu (gal cia tas pats jusu minimas) bet minejo, kad nepasitvirtino, jokio skirtumo

Na, bet narkozės neprireikė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2013 02 24, 15:06)
Tai va, kad visiems daro, už tai aš ir sakau, kodėl gi negalima būtų prašytis be narkozės, jei tą tepalą pats nusipirktum, nugi kažkaip gal galima susitart su chirurgu  g.gif Jei privačiai daro be, tai ir čia padaryt gi galėtų... Ypač, kai tokios vietos pakankamai lengvai prieinamos.

O tas tepalas kažkiek turėtų skausmą malšinti, bet kokiu atveju man būtų geriau, kad tik nereiktų narkozės.

Bandykit su gydytoju kalbetis 4u.gif

Del skausmo lazeriavimo metu, tai gyd. Strumila sake, kad jauciamas ne skausmas, o silta salta kontrastas.
Atsakyti
QUOTE(ZyGa @ 2013 02 24, 20:15)
Del skausmo lazeriavimo metu, tai gyd. Strumila sake, kad jauciamas ne skausmas, o silta salta kontrastas.

mums ta pati minejo, bet as tai ivardinciau irgi skausmu, maciau vaika, tai truko 30 sek, bet tikrai vaikes reke ne todel, kad jam laike, kojytes, rankytes verysad.gif o tas staigus temperaturu pokytis ir sukelia skausma manau, ne kazka kita. tuo labiau,kad musu hemanioma ant lytines lupos, tai is vis kokia jautri vieta unsure.gif
taip man sove i ranka ta lazer, nieko nepajauciau, bet ranka tai ji uzgrudinta silta-salta, ir oda jau kokia jos, ne leliuko rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

mums sandiens G.Posiunas irgi konstatavo igimta hemangioma, plius dar su opejimu doh.gif Kovo 14d, gulam i ligonine su narkoze, bet is to siaubo ir streso nebesupratau ka mazyliu musu darys? gal galite pasakyti, apsviesti mane? Musu hemangioma ant seklidziu.
Atsakyti
sveikos mes jau trecius metus vargstam su ta hemangioma ji mums virs lupytes,jau daremes 3 lazerines operacijas doh.gif ir niekaip ji mum nenyksta. 1.operacija darem santariskese ji nemokama bet su narkoze buvo tikras siaubas, maniskei buvo tik 3menesiukai liepe nieko nevalgyti tai mazytei buvo didziulis stresas verysad.gif ,bet paskuj pasake kad privacioj daro be narkozes tad kitas 2 daremes gk klinikoj,bet jos mum beveik nieko nepadejo tik sustabde augima,bet ji vistiek didele seis metais darysim ketvirtaja,bet jau bandysim kaune,nes ligtais ir pas mus ta lazery turi,taip skauda sirdy kad nenyksta ta prakeikta hemangioma,nespejo mazyte gimti ir jau turi operuotis verysad.gif visom mamytem linkiu nepalusti!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(bruum @ 2013 03 01, 16:07)
sveikos mes jau trecius metus vargstam su ta hemangioma ji mums virs lupytes,jau daremes 3 lazerines operacijas doh.gif ir niekaip ji mum nenyksta. 1.operacija darem santariskese ji nemokama bet su narkoze buvo tikras siaubas, maniskei buvo tik 3menesiukai liepe nieko nevalgyti tai mazytei buvo didziulis stresas verysad.gif ,bet paskuj pasake kad privacioj daro be narkozes tad kitas 2 daremes gk klinikoj,bet jos mum beveik nieko nepadejo tik sustabde augima,bet ji vistiek didele seis metais darysim ketvirtaja,bet jau bandysim kaune,nes ligtais ir pas mus ta lazery turi,taip skauda sirdy kad nenyksta ta prakeikta hemangioma,nespejo mazyte gimti ir jau turi operuotis verysad.gif  visom mamytem linkiu nepalusti!!!!!!!!!

O gal galima konkreciau ax.gif kas Kaune ta lazeri turi ir kas daro ? ir ar nieko tokio, kad vienos operacijos darytos pas viena gyd. o kitos jau pas kita, kuris realiai net nezino kas buvo pries tai ? blush2.gif
Atsakyti