Sveikos,jau senai nebesilankiau sioje temoje musu demeles jau baltuoja labai dziaugiuosi,kad cia mamkos ikrete proto greiciau skubintis situacija greitai pasikartosiu,gal kam naudinga bus.. Musu mazoji gime su demem is viso ju 4 pilvo srytyje,augo minutem,siaulieciai daktarai liepe laukti,laukti..atradau sia temute,mamytes visos vienbalsiu nusprende,kad mums neverta laukti,bent konsultacijai vaziuoti..Mazutei buvo 2 menesiukai pirma apziura kovo 6d.ivyko pas Stumila,o jau po savaites vykome lazeriui.. nevalgem nuo 4h ryto,bet kelionej visa laika ismiegojo kadangi buvome,maziausios tai 9h ryto ja paeme su vyru ramybes neturejo..parnese 10.30h..po narkozes 2h ismiegojo,pazadinau pamaitinau ir namo isvykom patarciau,jei jau manote,kad hemangioma butinai nuvaziuokite,pas spec.daktarus,jie zinos reikia lazerio ar ne kaip turesiu laiko ikelsiu nuotraukas pries ir dabar.. musiskei metukai,bet procesas,kad jos ne tik nebeauga,o ir sparciai nyksta
QUOTE(trojaa @ 2013 01 14, 15:01)
Šiandien skambinau užsiregistruoti procedūrai GK klinikoje Klaipėdoje, tai informavo, kad šiais metais ligonių kasos nebekompensuoja hemangiomos gydymo, todėl reikės mokėti net ir turint siuntimą ir tyrius
Nezinau ar cia tik Klaipedoj tokia naujove, kad nekompensuoja, bet pries savaite patys vaziavom i GK klinika Vilniuje su siuntimu ir tyrimais, operavo lazeriu ir tikrai taike kompensavima, nors jau buvau nusigandus ir pasiruosus moketi visa suma, bet aciu dievui nereikejo.
QUOTE(Vil'mukas @ 2013 01 24, 19:19)
Nezinau ar cia tik Klaipedoj tokia naujove, kad nekompensuoja, bet pries savaite patys vaziavom i GK klinika Vilniuje su siuntimu ir tyrimais, operavo lazeriu ir tikrai taike kompensavima, nors jau buvau nusigandus ir pasiruosus moketi visa suma, bet aciu dievui nereikejo.
kad klaipedoj ir anksciau nekompensuodavo mes lazeriu kelia pradejom 2010 spali ir beveik kas men darem turejom 5 lazerio proceduras klaipedoj ir kiekviena karta sumokedavom 540lt,bet ko nepadarysi del vaiko kad tik sustabdyti ta zaraza
kai mes buvome 2011 metais, jei butume tureje reikiamus tyrimus butu dali kompensave
net i ligoniu kasas skambinau pati, sake pasirasyta su jais yra sutartis, turi kompensuoti
rektu skambintis i ligoniu kasas ir klausti konkreciai jei kam aktualu, pasidomekite. gal is tikro nutrauke sutarti su GK klinika klaipedoje, nes tada pokalbio metu jie minejo, kad "idomi istaiga, na nezianu kaip issireiksti kitaip sake, jei nekompensuotu, skambinti, tada rasyti skunda ir tirtu atveji "
net i ligoniu kasas skambinau pati, sake pasirasyta su jais yra sutartis, turi kompensuoti
rektu skambintis i ligoniu kasas ir klausti konkreciai jei kam aktualu, pasidomekite. gal is tikro nutrauke sutarti su GK klinika klaipedoje, nes tada pokalbio metu jie minejo, kad "idomi istaiga, na nezianu kaip issireiksti kitaip sake, jei nekompensuotu, skambinti, tada rasyti skunda ir tirtu atveji "
Man kazkodel atrodo, kad nekompensuoja del to, kad nauji metai. Gal kas met pasirasineja sutarti ir dar ji nera pasirasyta? Nu man tai Vilniuje GK klinika labai fainiai pasirode.
Sveiki,mes buvome sausio 18d GK Vilniuje,pasakė taip.Iki vasario 1d.kompensuoja,o paskui pasibaigs sutartis su ligonių kasomis,ir teks mokėtis
Mums kainuodavo 1200lt,kadangi narkozė,paskui bus 2000lt
QUOTE(Ozas @ 2013 01 25, 10:40)
Sveiki,mes buvome sausio 18d GK Vilniuje,pasakė taip.Iki vasario 1d.kompensuoja,o paskui pasibaigs sutartis su ligonių kasomis,ir teks mokėtis
mes irgi buvom 18d taip pat reikalinga narkoze buvo ir mokejom tiek pat:) tikekimes gal daugiau ir nebereikes
QUOTE(Ozas @ 2013 01 25, 10:40)
Nu jo kainikes Bet gal veliau pasirasys sutarty
QUOTE(Vil'mukas @ 2013 01 25, 09:38)
mes irgi buvom 18d taip pat reikalinga narkoze buvo ir mokejom tiek pat:) tikekimes gal daugiau ir nebereikes
Tai Jums pasisekė jei nebereikės,o mes važiuosim turbūt kelis metus,pas mus Portveino dėmė,beveik per pusę veiduko
Mes dabar važiuojam pirmadienį,bus antras mūsų lazeris
Sveiki,
Manau ir aš, kad kasmet iš naujpo sutartį pasirašinėja su ligonių kasomis dėl kompensavimo
Buvome mes pas Strumilą (nepažinau jo ). Kol kas nedarysim nieko, stebėsim toliau, tačiau reikia pasidaryti kepenų echoskopiją, kad nebūtų ir ten, mat pas mus jos yra 3 ką esate girdėję dėl kepenų ir blužnies? Pasitaiko dažnai?
Manau ir aš, kad kasmet iš naujpo sutartį pasirašinėja su ligonių kasomis dėl kompensavimo
Buvome mes pas Strumilą (nepažinau jo ). Kol kas nedarysim nieko, stebėsim toliau, tačiau reikia pasidaryti kepenų echoskopiją, kad nebūtų ir ten, mat pas mus jos yra 3 ką esate girdėję dėl kepenų ir blužnies? Pasitaiko dažnai?
Labas.
mes šiandien buvom pas Pošiūną, sakė, kad nebekompensuoja ligonių kasos... mums dar mėnesį sakė laukt ir stebėt, nes kol kas gydymo prasmės jis nemato. Turim ant krūtinės ties kakliuku ir ant petuko tas bjaurybes...
Jei jos nebeaugs stipriai, manau, kad lauksim, kol pačios nykt pradės, nes man baisu apie narkozę tokiam mažuliukui pagalvot
username
mes šiandien buvom pas Pošiūną, sakė, kad nebekompensuoja ligonių kasos... mums dar mėnesį sakė laukt ir stebėt, nes kol kas gydymo prasmės jis nemato. Turim ant krūtinės ties kakliuku ir ant petuko tas bjaurybes...
Jei jos nebeaugs stipriai, manau, kad lauksim, kol pačios nykt pradės, nes man baisu apie narkozę tokiam mažuliukui pagalvot
username
Mes ką tik sugrįžome iš Strumylos konsultacijos. Po dviejų savaičių mūsų laukia lazeris santariškėse. Mes turime hemangiomą burnytėje.