Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

Merginos, jeigu jums pasako, kad jusu poliklinikoj neima kraujo ar nedaro kardiogramos, nepagailekit pinigeliu ir kreipkites i privacius medicinos centrus. Mes kraujuka visa laika priduodam sorpo laboratorijoje, o kardiograma pasidarom northay. Nei eiliu nebuna, elgiasi kaip su zmonem smile.gif
Tyrimukai galioja 10 dienu, bet kiek zinau vel gi, kiekvienam gydytojui skirtingai wink.gif Musu mazytei jau buvo atlikti 3 lazeriai ir ant nosytes hemangioma sumazejo jau po 2 lazeriu smile.gif Ant galvytes regis irgi nebeauga, mes dabar su gydytoju issiskyrem metams laiko, tada kontrole. Gydytojas sake, galvojo, kad musu atveju reiks ir vai mirksiukas.gif stu, bet aciu Dievui lazeris atliko savo darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2012 12 27, 17:00)
Važiuojant į gk kliniką prieš kiek laiko ilgiausiai gali būti tyrimai padaryti?savaitę?

mums sake tyrimai galioja 2sav.
Atsakyti
As kalbejau su gyd Strumila, tai jis sake, kad galioja 14 kalendoriniu ir 10 darbo dienu tie tyrimai.
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif O ar žinote kaip dažnai būna jie Klaipdėdos GK klinikoje? Nes aš skambinausi, sakė skambinti po naujų, nes nežino..Tai jie taip retai būna ten? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2012 12 28, 10:41)
Dėkoju 4u.gif  O ar žinote kaip dažnai būna jie Klaipdėdos GK klinikoje? Nes aš skambinausi, sakė skambinti po naujų, nes nežino..Tai jie taip retai būna ten? unsure.gif

tik karta i menesi jei neklystu, nes strumila tik atvaziuoja (cia jo gimines gyvena - pakeliui, man taip posiunas paaiskino, kai jam rasiau i el pasta, pasiule savo kolega klp, kad nereiktu vaziuoti i vln smile.gif )
Atsakyti
naujokas, gal buvai įkėlusi mažės hemangiomos foto? Lankėmės Lt pas pediatrą, nustatė, jog sūneliui ant nosies hemangioma. O aš visą laiką galvojau, kad nuspausta doh.gif vyras sakė tokią ant veido turėjo iki 13 m. unsure.gif
Atsakyti
Sveika tuatra, ne nebuvau imetus. Parasyk man i privata savo el pasta atsiusiu. O pas jus matosi ant nosytes? As kai pamaciau pradzioj tai galvojau kad man i krutine trinktelejo ir del to melyne atsirado, bet chirurgas ir musu pediatre pasake, kad cia hemangioma. *****, jums vlokai pasake, kad hemangioma sad.gif
Atsakyti
Strumila buna karta i men tik klaipedoj kazkuri sestadieni menesio,ir skambinkit po nauju jei pasake kad vieta gautumet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 01 01, 13:32)
naujokas, gal buvai įkėlusi mažės hemangiomos foto? Lankėmės Lt pas pediatrą, nustatė, jog sūneliui ant nosies hemangioma. O aš visą laiką galvojau, kad nuspausta doh.gif vyras sakė tokią ant veido turėjo iki 13 m. unsure.gif

o tai gal jums hemangioma, bet kaip buna vadinamasis angelo pabuciavimas ant kaktos, buna ant nosytes, akiu voku. mano dukryte turi ant nosytes is abieju pusiu, kur snervytes, tokios sviesiai rausvos demeles (kai gime irgi maniau, kad nuspausta smile.gif ), bet Strumila mus nuramino, kad cia vadinamasis angelo pabuciavimas (ant kaktos neturime) ir jis su laiku isnyks, mums jau greitai 2 metukai, bet dar matosi, sviesene negu gime, bet yra dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 02 sausio 2013 - 15:10
QUOTE(juratux88 @ 2013 01 02, 14:13)
Strumila buna karta i men tik klaipedoj kazkuri sestadieni menesio,ir skambinkit po nauju jei pasake kad vieta gautumet mirksiukas.gif

dar nežino, kada jis bus, gal tik sausio gale doh.gif o radau ir ant pakaušio du taškelius verysad.gif
Atsakyti
jei važiuoti gydyti be tyrimų tai kompensuoja tik dalį sumos?o jei su tyrimais tai visą?nesinori kankinti vaiko...
Atsakyti
QUOTE(username @ 2013 01 02, 15:16)
jei važiuoti gydyti be tyrimų tai kompensuoja tik dalį sumos?o jei su tyrimais tai visą?nesinori kankinti vaiko...

jei be tyrimu - nieko nekompensuos, mokesite pilna kaina
Atsakyti