Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(meskos @ 2012 05 08, 22:49)
Oi mergaites, teisingai saket, neisivaizduoju kas galetu paguosti..... na bet ziurekit vienai kitai vis po truputi nusisypso laime, tai kodel ne mums..kazkada..as jau stengiuos nebegalvoti, nedaryti, neplanuoti, nestebeti..kas sunku jei sedi sm:):)todel praktiskai nebesedziu..labai norejau buti is tu istoriju, kur po P sast ir NT II, ir t.t.

sveikutė, iš senbuvių smile.gif
na, aš irgi bandau apsispręsti nebegalvoti apie tai. o tokios istorijos, kur planuoja planuoja 5-10 metų ir šast, man atrodo nerealios. aš iki pat 40 metų dar įsivaizduoju, kad skaičiuosiu vaisingas dienas, kad pataikyti su nd. o ir ciklų ilgsi pas mane surašytas nuo pat paauglystės kalendoriukuose. viskas sužymėta. biggrin.gif
aš kažkaip manau tikrai, kad problema smegenyse - per daug esu užsiciklinus to tikslo siekimu. bet ką su tuo padaryt, aš nežinau. kad ir kiek stengčiausi, nepavyksta.
meskos, o tai nieko nebedarysi?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 07, 19:40)
Aciu tau, Maidenana 4u.gif laikas... zodziu pas mane buvo tuscia gemaline puslyte. Laika rode kad atitinka apie 7 savaites. Bet ten nieko nebuvo. O ir taip jau turejo buti apie 8-9. Jau dziaugiausi, kad tuoj tuoj ir baigsis tas pavojingasis laikotarpis, bet, deja.... Nebuvo lemta. O dar pridedant pastojimo galimybes pas mus su vyru, tai is vis cia totalus kosmaras. Vel viskas is naujo ir nuo nulio prasideda. Tik dar gaunu visa puokste savo bedu.... Nes gydytojas dares abrazija, liepe tirtis ir ziuretis, gal kas ka atras....

Sake yra Kaune klinikose ,,Nepalankios akuserines anemnezes kabinetas''. Jei tiksliai uzrasiau.... Gal kas ka girdeje?

Dar nescia budama toje nestumo knygoje perskaiciau, kad kritines yra 4, 7, 12 ir 16 savaites. per 7 savaite isviso reikia kristolinei sedeti, nosies nekisti niekur, nesirgti, absoliuciai nei uostyti alkoholio, net vynuogiu sulciu, nes ten kazkas itin sunkaus formuojasi ir dar veidas (del veido negalimo alko, kad nebutu to siauru akyciu sindromo).. Nes kiek teko persileidimu temoje stebeti, tai dauguima - 4 ir 7 savaite nustoja vystytis..

Bepigu gydytojui liepti tirtis ir ziureti...

QUOTE(meskos @ 2012 05 07, 21:47)
Ai ir dar, leukocitu neturiu, grybu neturiu, turiu pavieniu koku.. sake nieko nedaryt.. nu bet baisu kad iki ko nedasigyvenciau, nieks neturi nuomones siuo klausimu g.gif ?

Maide, tu jau LT? kaip mokslai baiges tau ten?smile.gif

Ta prasme - nieko nedaryt? neplanuoti, tipo? tai ir neplanuok, savaime pastosi biggrin.gif natur, taip sakant.

Jo, jau LT, mosklai saize.. is 34 egzu islaikiau 28... 6 liko iki rugsejo.. Nebegaliu apie juos galvoti - uzknyso negyvai..

QUOTE(zuzla @ 2012 05 08, 08:11)
pilvo man neputė ir kaip nemaudė, taip nemaudžia iki šiol, jei ir atsiranda koks skausmelis, tai į nugarą eina, bet pradžioj ir to nebuvo. žodžiu, jokių išskirtinių požymių nei pirmomis savaitėmis, nei vėliau. o prasidėjus 11 savaitei ir krūtinės jautrumas dingo, taigi likau visai be neštumo požymių.

šian Zuzlionkui 12 savaičių 4u.gif
o gal tu geri magni? as kazkaip velokai perskaiciau, kad jeigu maudzia - nera gerai, magnio trukumas. o man nuolat maude.

Sveikinu Zuzliuka su 12 vaiaiciu su uodegyte jau. 13 ipusejo...

QUOTE(Tino @ 2012 05 08, 11:45)
aš jau nieko nebenoriu...
truputeli dar panorek. tik truputis beliko..

QUOTE(meskos @ 2012 05 08, 22:49)
Oi mergaites, teisingai saket, neisivaizduoju kas galetu paguosti..pradziai matyt NT II, o paskui gimdymas sekmingas su graziu sveiku kleckiuku..
o taip buna? cia kokio rolano bykovo kurinys?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 11, 12:29)
o gal tu geri magni? as kazkaip velokai perskaiciau, kad jeigu maudzia - nera gerai, magnio trukumas. o man nuolat maude.

aš kiekvieną dieną magnį geriu, nes gimda pastoviai tonuse, susitraukus.. nors man nei maudžia, nei ką, puikiai jaučiuosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 gegužės 2012 - 11:34
QUOTE(zuzla @ 2012 05 11, 12:34)
aš kiekvieną dieną magnį geriu, nes gimda pastoviai tonuse, susitraukus.. nors man nei maudžia, nei ką, puikiai jaučiuosi..

prazioplinau magni...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 11, 14:42)
prazioplinau magni...

gydytoją ir per apžiūrą pajaustų, ir su echo pamatytų, kad gimda susitraukus. jei nieko nesakė, ir buvo graži apvali puslytė (-s), reiškia šioj vietoj tau viskas gerai buvo ir maudė tik dėl augimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 gegužės 2012 - 13:47
QUOTE(zuzla @ 2012 05 11, 14:47)
gydytoją ir per apžiūrą pajaustų, ir su echo pamatytų, kad gimda susitraukus. jei nieko nesakė, ir buvo graži apvali puslytė (-s), reiškia šioj vietoj tau viskas gerai buvo ir maudė tik dėl augimo.

kad tik 1 apziura teturejau, kazkur 6,5 sav..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 11, 14:57)
kad tik 1 apziura teturejau, kazkur 6,5 sav..

Nesigrauzk, as irgi tik viena teturejau. Dabar kartais pagalvoju, kad gal blogai, reikejo dazniau eiti, nu bet dabar saukstai po pietu.....

Pasiskambinau gydytojui cia tokiam i klinikas, tai pasake, kad jei turejai viena nesivystanti, tai bandyk toliau.... Nu net nervas sueme, tai, vadinasi, kol kelis kartus to kosmaro neisgyvensi, tai niekas neziures manes..... O kad pastoti sunku, tai kas kam svarbu.... Nu zodziu....
Atsakyti
Labs, kolegės biggrin.gif

Galvoju, reik grįžt į skyrelį "Tarp žemės ir dangaus" smile.gif Panašiai ir jaučiuos, tiesą sakant...

Na ką, pasilabinau ir einu dirbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 14, 09:43)
Nesigrauzk, as irgi tik viena teturejau. Dabar kartais pagalvoju, kad gal blogai, reikejo dazniau eiti, nu bet dabar saukstai po pietu.....

Pasiskambinau gydytojui cia tokiam i klinikas, tai pasake, kad jei turejai viena nesivystanti, tai bandyk toliau.... Nu net nervas sueme, tai, vadinasi, kol kelis kartus to kosmaro neisgyvensi, tai niekas neziures manes..... O kad pastoti sunku, tai kas kam svarbu.... Nu zodziu....
nu taip... kitavertus, drauge pastojo pirma karta gyvenime (natur, aisku), nesivystantis - jai sokas, vaikas planuotas ir t.t. 3 men atsigavo, pastojo is antro karto ir viskas gerai tapo, laimingai 6 men nescia.. Klausiau, ka gere po nesivystancio, sako, L-carnitino.. As irgi ji geriu nuo balandzio, bet as daugiau del sporto. Tai sportuodama zurnalus sportinius paskaitau, tai daug apie l-carnitina parasyta, riebalus degina ir t.t. ir keletas punktu, kad padeda islaikyti nestuma, palengvina nestumo eiga ir gimdyma, bei organizmas greiciau atsistato po gimdymo... Siaip, tai jis rievbalu degintojas.. bet gal ir krauja praskystina - nezinau..
Sia savaite vyras eis apermograma priduoti, bet siaip mes, del sportinio intereso, darysime trumpa, pigia.. net susilazinom.. as sakau - apie 8 mln, jis mano, kad 15-18... tai as zvengiu - telpi i naujas patvirtintas normas, tipo natur galesi man itaisyti vaika... per 5 metus lotuliukas.gif

QUOTE(Grim @ 2012 05 14, 13:23)

Galvoju, reik grįžt į skyrelį "Tarp žemės ir dangaus" smile.gif Panašiai ir jaučiuos, tiesą sakant...

Na ką, pasilabinau ir einu dirbt  doh.gif

Labas... nu kaip ir visos mes.

uzknyso mokesciai negyvai. nebegaliu, nera jegu.. kalejimas kazkoks, o ne salis. jeigu dabar uz sriubos lekste varo zmones, tai po pusmecio, manau, uz puses lekstes varys.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 05 14, 13:23)

Na ką, pasilabinau ir einu dirbt  doh.gif

Kolegės biggrin.gif

Paskutinė savaitė prieš atostogas... tai jeigu neužversiu kanopų nuo priešatostoginių darbų, tai gal paskui ir atsigausiu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 15, 12:37)
nu taip... kitavertus, drauge pastojo pirma karta gyvenime (natur, aisku), nesivystantis - jai sokas, vaikas planuotas ir t.t. 3 men atsigavo, pastojo is antro karto ir viskas gerai tapo, laimingai 6 men nescia.. Klausiau, ka gere po nesivystancio, sako, L-carnitino.. As irgi ji geriu nuo balandzio, bet as daugiau del sporto. Tai sportuodama zurnalus sportinius paskaitau, tai daug apie l-carnitina parasyta, riebalus degina ir t.t. ir keletas punktu, kad padeda islaikyti nestuma, palengvina nestumo eiga ir gimdyma, bei organizmas greiciau atsistato po gimdymo... Siaip, tai jis rievbalu degintojas.. bet gal ir krauja praskystina - nezinau..
Sia savaite vyras eis apermograma priduoti, bet siaip mes, del sportinio intereso, darysime trumpa, pigia.. net susilazinom.. as sakau - apie 8 mln, jis mano, kad 15-18... tai as zvengiu - telpi i naujas patvirtintas normas, tipo natur galesi man itaisyti vaika... per 5 metus  lotuliukas.gif
Labas... nu kaip ir visos mes.

uzknyso mokesciai negyvai. nebegaliu, nera jegu.. kalejimas kazkoks, o ne salis. jeigu dabar uz sriubos lekste varo zmones, tai po pusmecio, manau, uz puses lekstes varys..  doh.gif  doh.gif

tai va, teks gert ta preparata, gal padės. Nors kas cia zino, kas gali padeti. Mes apie spermograma dar nesvajojam, dar mums iki tol toli. Teks laukt, kol as susiremontuosiu smile.gif o paskui jau bandysim vyra remontuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 15, 21:47)
tai va, teks gert ta preparata, gal padės. Nors kas cia zino, kas gali padeti. Mes apie spermograma dar nesvajojam, dar mums iki tol toli. Teks laukt, kol as susiremontuosiu smile.gif  o paskui jau bandysim vyra remontuot smile.gif

Tai tu vyra remontuok ir save, nes jums abiems gi 3 menesius remontuotis reikes. Nu va, vyras nuveze turtus, lauksime rezultatu. kazkaip man nesitiki, kad bus kazkas padoraus.. Pats nenormaliausias dalykas - nu kokie 10-13 mln - toks nesamoningas skaicius, nei natur, nei IUI...
As net nezinau, net neisivaizduoju ka reikia gerti. Pas mane dabar geriama:
Vitaminas E 400 mg
Foline 1000 mg
Aspirinas Trombo ASS 100 mg
L-carnitine 88 mg
Aminorugstys 2222 mg
HMB
Bromokriptinas 0.5 tabletes...

visas komplektas.. galvojau, gal reiktu Q10 nusipirkti, bet labai brangus kazkoks...

Sveikos. Ka darot?
Atsakyti