QUOTE(,,Selina'',2012 05 07, 19:40)
Aciu tau, Maidenana

laikas... zodziu pas mane buvo tuscia gemaline puslyte. Laika rode kad atitinka apie 7 savaites. Bet ten nieko nebuvo. O ir taip jau turejo buti apie 8-9. Jau dziaugiausi, kad tuoj tuoj ir baigsis tas pavojingasis laikotarpis, bet, deja.... Nebuvo lemta. O dar pridedant pastojimo galimybes pas mus su vyru, tai is vis cia totalus kosmaras. Vel viskas is naujo ir nuo nulio prasideda. Tik dar gaunu visa puokste savo bedu.... Nes gydytojas dares abrazija, liepe tirtis ir ziuretis, gal kas ka atras....
Sake yra Kaune klinikose ,,Nepalankios akuserines anemnezes kabinetas''. Jei tiksliai uzrasiau.... Gal kas ka girdeje?
Dar nescia budama toje nestumo knygoje perskaiciau, kad kritines yra 4, 7, 12 ir 16 savaites. per 7 savaite isviso reikia kristolinei sedeti, nosies nekisti niekur, nesirgti, absoliuciai nei uostyti alkoholio, net vynuogiu sulciu, nes ten kazkas itin sunkaus formuojasi ir dar veidas (del veido negalimo alko, kad nebutu to siauru akyciu sindromo).. Nes kiek teko persileidimu temoje stebeti, tai dauguima - 4 ir 7 savaite nustoja vystytis..
Bepigu gydytojui liepti tirtis ir ziureti...
QUOTE(meskos @ 2012 05 07, 21:47)
Ai ir dar, leukocitu neturiu, grybu neturiu, turiu pavieniu koku.. sake nieko nedaryt.. nu bet baisu kad iki ko nedasigyvenciau, nieks neturi nuomones siuo klausimu

?
Maide, tu jau LT? kaip mokslai baiges tau ten?
Ta prasme - nieko nedaryt? neplanuoti, tipo? tai ir neplanuok, savaime pastosi

natur, taip sakant.
Jo, jau LT, mosklai saize.. is 34 egzu islaikiau 28... 6 liko iki rugsejo.. Nebegaliu apie juos galvoti - uzknyso negyvai..
QUOTE(zuzla @ 2012 05 08, 08:11)
pilvo man neputė ir kaip nemaudė, taip nemaudžia iki šiol, jei ir atsiranda koks skausmelis, tai į nugarą eina, bet pradžioj ir to nebuvo. žodžiu, jokių išskirtinių požymių nei pirmomis savaitėmis, nei vėliau. o prasidėjus 11 savaitei ir krūtinės jautrumas dingo, taigi likau visai be neštumo požymių.
šian Zuzlionkui 12 savaičių
o gal tu geri magni? as kazkaip velokai perskaiciau, kad jeigu maudzia - nera gerai, magnio trukumas. o man nuolat maude.
Sveikinu
Zuzliuka su 12 vaiaiciu su uodegyte jau. 13 ipusejo...
QUOTE(Tino @ 2012 05 08, 11:45)
aš jau nieko nebenoriu...
truputeli dar panorek. tik truputis beliko..
QUOTE(meskos @ 2012 05 08, 22:49)
Oi mergaites, teisingai saket, neisivaizduoju kas galetu paguosti..pradziai matyt NT II, o paskui gimdymas sekmingas su graziu sveiku kleckiuku..
o taip buna? cia kokio rolano bykovo kurinys?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.