Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(maika @ 2012 05 01, 09:24)
Vis dėlto parsivilko jos penktadienį...
Sveikos  4u.gif
Kas kuom gyvena?  ax.gif

Sveikos visos eiline grazia diena 4u.gif as deja tik persalimo virusiuka galiu paplantinti, tai manau tiek to:) kaip laikotes, kas naujo, kas gero? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 05 03, 12:50)
Sveikos visos eiline grazia diena 4u.gif  as deja tik persalimo virusiuka galiu paplantinti, tai manau tiek to:) kaip laikotes, kas naujo, kas gero? 4u.gif

Tikrai gražios dienos 4u.gif Dievinu pavasarį wub.gif

Nesirk 4u.gif

Pasirodo pas mane ne tik feritino nerasta, pasirodo ir vit. D perpus mažiau nei apatinė riba doh.gif
Užtat folikulas 20 mm ir gleivinė 9 ax.gif Tokios šventės proga įkaliau ovitrelio hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ateinu su liudnom ziniom. Rodos dar taip neseniai dziaugiausi, kad pastojau, o jau sia savaite esu po valymo, nestumas nesivyste. Labai ziauru buvo. Baisu. Nezinau nei ka kaltinti...... Vis galvodavau, kad jei jau pastosiu, viskas bus gerai, o cia pasirodo nieko panasaus.
Skaiciau apie valyma ar abrazija, nezinau kaip pavadinti. Ir iskilo klausimas, ar turi buti skirti po sios proceduros kokie nors vaistai? Buciau labai dekinga, nes labai neramu ant sirdeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 05, 16:57)
Sveikutes,
ateinu su liudnom ziniom. Rodos dar taip neseniai dziaugiausi, kad pastojau, o jau sia savaite esu po valymo, nestumas nesivyste. Labai ziauru buvo. Baisu. Nezinau nei ka kaltinti...... Vis galvodavau, kad jei jau pastosiu, viskas bus gerai, o cia pasirodo nieko panasaus.
Skaiciau apie valyma ar abrazija, nezinau kaip pavadinti. Ir iskilo klausimas, ar turi buti skirti po sios proceduros kokie nors vaistai? Buciau labai dekinga, nes labai neramu ant sirdeles ax.gif

labai uzjauciu... 4u.gif pati neperseniausiai ta isgyvenau... angel_sadangel.gif console.gif apie savijauta poto net baisu pagalvoti::telieka kazkaip tvardytis ir eiti pirmyn...Po A man skyre antibiotikus..ji skiria tam, kad neisimestu infekcijos...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 05 05, 16:40)
labai uzjauciu... 4u.gif pati neperseniausiai ta isgyvenau... angel_sadangel.gif  console.gif apie savijauta poto net  baisu pagalvoti::telieka kazkaip tvardytis ir eiti pirmyn...Po A man skyre antibiotikus..ji skiria tam, kad neisimestu infekcijos...

Aciu, nesisielok ir tu. 4u.gif
Man tik idomu del tu antibiotiku, nes man ju neskyre. Tai dabar siek tiek dar ir del to neramu....
Atsakyti
Sveikutes,

Labai uzjauciu, kaip gaila, kad taip nutiko verysad.gif cia tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ateinu su liudnom ziniom

user posted image laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ateinu su liudnom ziniom

Selina, labai gaila console.gif stiprybės tau..
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 05, 18:11)
Aciu, nesisielok ir tu.  4u.gif
Man tik idomu del tu antibiotiku, nes man ju neskyre. Tai dabar siek tiek dar ir del to neramu....

Man irgi nieko neskyre po A. Tik sake galima vaistu nuo skausmo pagerti, jei skaudetu.

Laikykis... Ir neuzilgo suprasi, kad turbut kas antra moteris yra tai patyrusi.
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip gaila verysad.gif verysad.gif Laikykis console.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif Na ka nieko nepadarysi. Nori ar nenori, bet teks su tuo susitaikyti. Kitokios iseities nera.

aciu uz atsakyma del tu vaistu, Orchideja.

Atsakyti
Sveikutes,

Laikykis... uzuojauta... kiek laiko buvo zirniui?
vaistu skiria, dazniausiai tai koks trichopolas, po 1 tablete ryte ir po 1 vakare, penkias dienas, pradedant A diena. Nes ten jautru viskas, kad netycia kokia bacila neprasibrautu.
valymas su vietine nejautra, abrazija su pilna, kai uzmigdo..
Atsakyti