QUOTE(Shira @ 2012 04 17, 16:00)
kas ten do maistas tie salierai, man tai tik prieskonis
Šildymas, jo...liūto dalis šeimos pajamose. Mes apie 800lt suplakėm. Žiauru. Už šildymą mokėk, ligoninėj, nors ir neoficialiai - mokėk. O kur mano pinigai mokami valstybei nueina - nežinau. Nepasinaudoju kažkaip. O VMI aš likau skolinga. Nes porą mėn per daug uždirbau. Argi ne juokinga?
Meidenana, bus vaikai, vot garantuoju, kad vistiek jie pas tave bus. Nu užmušk, bet nuojauta
Papildyta:
O dėl babkių dar- neįsivaizduoju, kad reiks daryt, jei nepavyks IVF. Pastot natūraliai, be šansų, antram IVF pinigų nebebus. Tai ką, ate svajonei, taip išeina. Galėtų valstybė nors pačias procedras kompensuot. Net ir 50% būtų laaaabai gerai. Pasvajojau, ane ?
mes su vyru irgi 860 suplakem.
Ne, nu kaip tu dristi uzsidirbti ir neatiduoti didesnes dalies? juk reikia juos tau ismaitinti visus.. tu man ziurek, seimo be pietu nepalik
bus tai bus, bet dabar tikrai ne jie galvoje.. Kazkaip aplinkui vienos nescios drauges. Aj, ka cia..
Tu net ne pasvajojei, o praktiskai durnyno kliedesiai pasigirdo

kaip tau i galva tokia mintis atejo??? O jeigu rimtai, tai jeigu nuspres kompensuoti, tai 'pastojimo norma' bus 1 kiauside, 10 mln ir 20% judrumas. ir jeigu turesi nors viena rodikli didesni - skaitysis, kad esi sveika naturaliam pastojimui

as jau prakandau sia sistema..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.