Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(ooo @ 2012 04 10, 20:40)
man veluoja.

Vis dar? bigsmile.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2012 04 11, 19:02)
Galvoju, ar varyt kita cikla jau IUI daryt, ar dar laukti...

Laukti ko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 04 11, 19:14)
Vis dar?  bigsmile.gif
Laukti ko?  unsure.gif

As po nesivystancio, tai laukti organizmo atsistatymo. Gine sake birzeli startuot su IUI, o man anksciau noretusi
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 04 11, 19:24)
As po nesivystancio, tai laukti organizmo atsistatymo. Gine sake birzeli startuot su IUI, o man anksciau noretusi

Tai taip ginei ir pasakyk, t.y. kad tau jau norisi toliau bandyti, o ji įvertins tavo būklę ir, reikia tikėtis, pasakys kad viskas ok, galima startuot rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš pas jus ax.gif Kol tas stagnacijos laikotarpis (labai taikliai pirmam puslapy parašyta...)
Atsakyti
Labas 4u.gif
Na va, lyg ir isgydem vyra nuo visu uzdegimu. Is viso tam sugaisom 4.5 men., tikiuosi, kad neatsinaujins po poros menesiu doh.gif
Birzelio vidury uzsiregistravom i Latvija. Iki to laiko gal dar padarysim cia spermograma, jei bus pagereje iki tiek, kad uztektu IUI, tai atsauksim vizita, jei ne - rugpjuti tikiuosi pradeti IVF...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 04 12, 10:31)
Labas  4u.gif
Na va, lyg ir isgydem vyra nuo visu uzdegimu. Is viso tam sugaisom 4.5 men., tikiuosi, kad neatsinaujins po poros menesiu  doh.gif 
Birzelio vidury uzsiregistravom i Latvija. Iki to laiko gal dar padarysim cia spermograma, jei bus pagereje iki tiek, kad uztektu IUI, tai atsauksim vizita, jei ne - rugpjuti tikiuosi pradeti IVF...

puikios naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 12, 10:34)
puikios naujienos bigsmile.gif

Aciu smile.gif
Sveikinu zuzliuka su savaitelem 4u.gif

Maide dingo, net ir is sporto temos g.gif

Pas mus per sventes i svecius buvo atvaziave vaikuciu, tai dabar labai labai labai noriu vaiku... Vyras irgi biggrin.gif Sako, kad butinai turesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 04 12, 10:56)
Sveikinu zuzliuka su savaitelem  4u.gif

Maide dingo, net ir is sporto temos  g.gif

Pas mus per sventes i svecius buvo atvaziave vaikuciu, tai dabar labai labai labai noriu vaiku... Vyras irgi  biggrin.gif  Sako, kad butinai turesim  ax.gif

4u.gif

užsikasė darbuose...

biggrin.gif aišku, kad turėsit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 04 11, 23:12)
Kol tas stagnacijos laikotarpis (labai taikliai pirmam puslapy parašyta...)

4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 04 12, 10:31)
Na va, lyg ir isgydem vyra nuo visu uzdegimu. Is viso tam sugaisom 4.5 men., tikiuosi, kad neatsinaujins po poros menesiu  doh.gif 

Super thumbup.gif

QUOTE(*River* @ 2012 04 12, 10:56)
Maide dingo, net ir is sporto temos  g.gif

Aha, ir daugiau pradingusių yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 04 12, 11:53)
4u.gif
Super thumbup.gif
Aha, ir daugiau pradingusių yra  unsure.gif

Sveikos, man sia savaitele atostogos, tai va ir ilendu, po to vel i darbus, tai bus ir manes maziau.. sakau reik vieta uzleist naujoms mergaitems, mes senbuves ka jau cia bepripliurpsim:) del Zuzliuko laaabai dziaugiuos:)
Orchideja- manau kad varyk pas gyd 4u.gif ir pasitark, leidzia ir po 3 ciklu po A. paziures pilva ir pasakys.. pakartot hormonus gali prasyt..Beje pas mane irgi trecias ciklas po P..man biski dar keistai kazkaip..Matyt dar deliojasi viskas i vietas, nzn net.. bijau vel uzsiciklint ir tiketis tiketis.. gerai tai kad antra men is eiles antibu nedave.. leukocitu pamazejo..dar trecia kart po mm reiks tirt ir bus ramu.. tik nzn ka daryt, nes gyd sake nereik man IUI,reik laukt natur, kaip iki siol pastojau, bet taip norisi taip norisi to nestuke.gif man jau toooookie grazus tie leliai mazi pasidare:):)vakar nuotaika be rysio be rysio.. siandien vel gera.. nu tikras PMS:)
Kazin kur Kitty pasidejus?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 04 12, 11:14)
4u.gif

užsikasė darbuose...

biggrin.gif aišku, kad turėsit drinks_cheers.gif

Zuzla, o pagal plana lapkriti gimdymas, kad apie lapkritinukes rasei?smile.gif Cia mano svajone buvo, mano vyras ir dukra gime sausi, per pora dienu tik gimtadieniai, o as norejau sau lapkritinuko, tokio kaip as ax.gif deja deja.. dabar jau dzin koki men, bele tik greiciau:)
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 04 12, 12:27)
del Zuzliuko laaabai dziaugiuos:)

Zuzla, o pagal plana lapkriti gimdymas, kad apie lapkritinukes rasei?smile.gif

dabar jau dzin koki men, bele tik greiciau:)

friends.gif

aha smile.gif o aš gavau... vaikas bus drakonas skorpionas, kaip mano sesuo, o su ja visiškai nesutariu, nebendraujam, labas ir viso gero, nutarėm, kad mums taip geriau smile.gif žodžiu, reiks porą dienelių palaikyt kojas suspaudus, kad jau šaulys gimtų lotuliukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 04 11, 19:14)
Vis dar?  bigsmile.gif

kova buvo...
dabar vis dar veluoja.
bet ne pirma karta, tai nieko nesitikiu. geriu alu.
siandien darbe buvo kalba apie darzelio steigima. sefas dave suprasti, kad tikisi, kad nei viena is jo padalinio neisim gimdyti. nes keikviena is musu pakeisti yra sunku. viena praejusiais metais isejo gimdyti, tai griuvo visi padalinio planai.
cia as siaip, biski uzsiparinusi... nes pasake pajuokaudamas, kad pasiziureciau i vaikus ir man to turetu uztekti. gali buti, kad reaguoju n eadekvaciai, nes zmogus juokaudama sake, bet... biski PMS'as matyt smegenis spaudzia. ir siaip persidirbimas...

Atsakyti