Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(*River* @ 2012 05 30, 09:21)
Parasyk recepta  mirksiukas.gif

Siandien darysiu baklazanu "laivelius" su jautiena. Tikiuosi, bus valgoma.

Paimi krutinele, supjaustai gabaliukais, pakepini ant sviesto (! svarbu, kad ne ant aliejaus), isimi. pakepini tarkota morka su svogunais, iberi keleta skilteliu grusto cesnako, pora minuciu pakepini, ipili gera sauksta grietines, baltojo vyno (kiek nori padazo, tiek pili vyno), pora lauru lapu, druska pipirai, 20 minuciu tusinimosi po dangciu ir vualia.

Dievinu tokius baklazanus, bet nebeturiu orkaites, tai nebedarau ju... i jautiena reikejo siek tiek kokosu pieno....

Labas rytas. Ka veiksit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 gegužės 2012 - 11:10
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 30, 13:09)
Paimi krutinele, supjaustai gabaliukais, pakepini ant sviesto (! svarbu, kad ne ant aliejaus), isimi. pakepini tarkota morka su svogunais, iberi keleta skilteliu grusto cesnako, pora minuciu pakepini, ipili gera sauksta grietines, baltojo vyno (kiek nori padazo, tiek pili vyno), pora lauru lapu, druska pipirai, 20 minuciu tusinimosi po dangciu ir vualia.

Dievinu tokius baklazanus, bet nebeturiu orkaites, tai nebedarau ju... i jautiena reikejo siek tiek kokosu pieno....
Labas rytas. Ka veiksit?

turetu buti skanu- reiks isbandyk, turiu siomis dienomis daug laisvo laiko.
Siandien neuzilgo laukia kirpykla - noriu trumpesnes seveliuros vasarai ateinant. Penktadieni mano ketvirtoko isleistuves. Laikas leeeekia neitiketinu greiciu. Vel naujas etapas.
O man atostogos. Bet net nezinau ar nebutu geriau i darba eit ir negalvot apie IVF.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 30, 12:36)
turetu buti skanu- reiks isbandyk, turiu siomis dienomis daug laisvo laiko.
Siandien neuzilgo laukia kirpykla - noriu trumpesnes seveliuros vasarai ateinant. Penktadieni mano ketvirtoko isleistuves. Laikas leeeekia neitiketinu greiciu. Vel naujas etapas.
O man atostogos. Bet net nezinau ar nebutu geriau i darba eit ir negalvot apie IVF.

o, o man kita savaitgali i vestuves eiti. prisirasiau i manikiurus-pedikiurus... tai kad naujai suknelei neliks finansu smile.gif bet nieko, turiu graziu is seno gyvenimo, einu pasirausti.

va, sitokia pasirinkau. tik mano kitokiu spalvu ir rastu. mano grazesne smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 gegužės 2012 - 12:09
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 30, 13:51)
o, o man kita savaitgali i vestuves eiti. prisirasiau i manikiurus-pedikiurus... tai kad naujai suknelei neliks finansu smile.gif bet nieko, turiu graziu is seno gyvenimo, einu pasirausti.

Tu jau figura ankstesniaja susugrazinai, ar ne? Suknele nebutinai nauja - zmogus drabuzi puosia:)
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 30, 13:04)
Tu jau figura ankstesniaja susugrazinai, ar ne? Suknele nebutinai nauja - zmogus drabuzi puosia:)

Susigrazinau ir net patobulintai, as jau kubikus turiu, bicepsus, tricepsus, uzpakali pakeliau. Galima nebeslepti, bet supranti... As padidejau visu didziu del raumenu, pvz, kojos i dzinsus sunkiai telpa, bet lemuo tabaluojasi, nugara praplatejo, bet matosi 'sparneliai'.. Tai turiu dar viena suknele, bet ji man nugaroje nebeuzisega unsure.gif

Cha, ziurinejau google vaizduose, tai ismete vestuviniu sukneliu... man kilo ideja - vestuvinis sportinis kostiumas... kazin, kaip atrodytu? biggrin.gif
Atsakyti
Sportinis turbut nekaip biggrin.gif O sunkute labai grazi. Pavyzdziu del figuros. Su maniske toks jausmas sakytes negriztamai.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 30, 13:27)
Sportinis turbut nekaip  biggrin.gif O sunkute labai grazi. Pavyzdziu del figuros. Su maniske toks jausmas sakytes negriztamai.

O kodel niekaip? Isivaizduok, baltas, kapiusonas su cherbatkom ir placia atlasine juosta, teniso baltas pustas trumpas sijonukas lotuliukas.gif balti aukstakulniai sportbaciai lotuliukas.gif reikia nike ideja parduoti lotuliukas.gif
oj, del sakyciu tai netiesa, viskas imanoma, tik reikia panoreti. Skaityk, as per 3 menesius susitaisiau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 30, 14:41)
O kodel niekaip? Isivaizduok, baltas, kapiusonas su cherbatkom ir placia atlasine juosta, teniso baltas pustas trumpas sijonukas  lotuliukas.gif balti aukstakulniai sportbaciai  lotuliukas.gif reikia nike ideja parduoti  lotuliukas.gif
oj, del sakyciu tai netiesa, viskas imanoma, tik reikia panoreti. Skaityk, as per 3 menesius susitaisiau.

Ta vaizda matau baznycioj biggrin.gif Ir sveciu bei kunigo akis. Nu ir jaunojo, jei pagal paproti pirma karta pamate.
Del figuros - manajai triju men neuztektu tikrai. Valios truksta ziauriai. Maista tai stengiuos prisiziuret, kad bent toliau dabar nesiplesciau.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 30, 13:45)
Ta vaizda matau baznycioj biggrin.gif Ir sveciu bei kunigo akis. Nu ir jaunojo, jei pagal paproti pirma karta pamate.
Del figuros - manajai triju men neuztektu tikrai. Valios truksta ziauriai. Maista tai stengiuos prisiziuret, kad bent toliau dabar nesiplesciau.

Nori motyvacijos?
Alia - stai tau!!!! netingesi - ir tau bus taip!!! biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Man per sunku patiketi doh.gif Toks vaizdas man niekad nebus - kojos per trumpos biggrin.gif Uztat papu daugiau.Ech.. Kaip tu su maistu susitvarkai? Kiek kartu sportuoji per sav?
As jau is kirpyklos rasau. Sedziu kol kas tik nudazyta.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 30, 14:40)
Man per sunku patiketi doh.gif Toks vaizdas man niekad nebus - kojos per trumpos biggrin.gif Uztat papu daugiau.Ech.. Kaip tu su maistu susitvarkai? Kiek kartu sportuoji per sav?
As jau is kirpyklos rasau. Sedziu kol kas tik nudazyta.

Niekada nesakyk niekada. beje, si pamaiva stovi pasistiepusi, tad jos kojos irgi neilgos biggrin.gif O papu ir tu neteksi, jeigu sukusi smile.gif
Su maistu jau geriau, kiauliena nebepamenu kada valgiau, vistos krutinele, daug saljeru.. darzoves, obuoliai.. Sportuoju kokius 3-4 kartus po 2-2,5 valandas. Grietine ir grietinele pakeiciau liesu naturaliu jogurtu - jokio skirtumo, pasirodo skonyje.. O siaip, tai viska valgau, tik saikingai. Vartoju aminorugstis ir l-karnitina, tai greiciau riebalai deginasi, susitvarke metabolizmas..
Kokia spalva dazaisi? kirpima is esmes keisi ar tik trumpinsi daugiau? As kirpykloje nebuvau nuo sausio.. Zila kaip sniegas. reikia bent jau nusidazyti.. unsure.gif
Atsakyti
Sveika, RIVER,
aciu, kad teiraujies. Gerai laikausi, atsigavau jau. Turiu uomeny dvasine busena. Viskas fainai, vasara, silta ir smagu biggrin.gif Dabar kimbam toliau i kova, nes laukti nera kada.... Vel pradedam gerti vitaminus ir sveikai gyventi. Paziuresim kas is to iseis. O kaip tu laikaisi?

Atsakyti