Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(*River* @ 2012 05 29, 08:51)

Na o as turbut ir taip per ilgai buvau atsipalaidavusi (nors negaliu sakyti, kad kada nors buvo pavyke 100% viska is galvos ismesti, bet tikrai daug metu nezinojau, kelinta c.d. ir pan.). Tai daugiau poilsio nebegaliu sau leisti, o tai tikrai sulauksiu pensijos taip nieko ir nepabandzius  biggrin.gif  O jau kaip noriu pradeti realiai kazka daryti  ax.gif  Net pradejau galvoti, gal vis tik nevaziuoti i LV (nes vasara jie ten atostogaus ir man teks laukti turbut iki rudens) ir daryti viska LT  g.gif
KittyKitty, Shira jau pradejo savo IVF  ax.gif O as, kai prisijungiau cia lapkriti, isivaizdavau, kad koki sausi ar vasari jau darysim IVF, bet va vis dar laukiu, laukiu, laukiu... Nusibodo  schmoll.gif

4u.gif
Labas rytas! vat vat is vienos puses, noris atsipalaiduot ir stebuklo, is kitos tada grauzia kirminelis, kad va nieko nevyksta ir nieko nedarau..smile.gif jei leidzia finansai manau River greibk LT ta procedura vasarai ir nebelauk tos pensijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 05 29, 08:14)
Aš irgi vis bandau kažkokį būdą sugalvoti kaip čia padaryt kad nieko negalvoti  biggrin.gif Pasiekiau tiek, kad nežinau kuri c.d. šiandien  ax.gif
Sveikos  4u.gif

fantastiskas pasiekimas. As tokio irgi sekiu.

Labos 4u.gif Lauke +15. sestadieni persidariau tatuiruote. ant virsaus 'uzmusiau' kitokia. Dabar negaliu i sporto sale eiti, tik rytoj galima slapinti koja. be rysio, nera kas veikti.
sugalvojau. ieskosiuos darbo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 gegužės 2012 - 12:13
QUOTE(Shira @ 2012 05 29, 09:28)
River - pirmyn, jei atsibodo laukti. LV klinikoj pigiau nei LT, tik tos keliones visa diena uzima. Todel as pasirinkau LT- man iki klinikos 5 min pestute:) Lauksim IVF skyrely wub.gif

Man 5 min. iki VK. Galvoju apie juos, nors esu truputi nusivylusi ta klinika (kad nedarydavo mums jokiu tyrimu ir pan.)
Turbut jau laikas jungtis i IVF skyreli. Visos cia iseina atostogu, o ka as viena veiksiu? bigsmile.gif Palaikysiu tau kompanija laukiant teigiamo HCG. Nors ten ir taip didele palaikymo komanda wub.gif Labai dziaugiuosi del Afrodites wub.gif

QUOTE(meskos @ 2012 05 29, 09:30)
4u.gif
Labas rytas! vat vat is vienos puses, noris atsipalaiduot ir stebuklo, is kitos tada grauzia kirminelis, kad va nieko nevyksta ir nieko nedarau..smile.gif jei leidzia finansai manau River greibk LT ta procedura vasarai ir nebelauk tos pensijos g.gif

O kokios pas jus nepastojimo priezastys, primink? Jei gyd. sako bandyti naturaliai, tai gal ir nereikia nieko daryti g.gif Kiek laiko bandot?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 05 29, 17:20)
Man 5 min. iki VK. Galvoju apie juos, nors esu truputi nusivylusi ta klinika (kad nedarydavo mums jokiu tyrimu ir pan.)
Turbut jau laikas jungtis i IVF skyreli. Visos cia iseina atostogu, o ka as viena veiksiu?  bigsmile.gif Palaikysiu tau kompanija laukiant teigiamo HCG. Nors ten ir taip didele palaikymo komanda  wub.gif Labai dziaugiuosi del Afrodites  wub.gif

Junkis 4u.gif mirksiukas.gif Pasirink pati kompetetingiausia gydytoja ir pirmyn i dekreta wink.gif Lauksiu palaikymo - kuo daugiau, tuo lengviau drinks_cheers.gif
Oi, del Afrodites tai taip geeeeera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 29, 12:13)
fantastiskas pasiekimas. As tokio irgi sekiu.

Labos  4u.gif Lauke +15. sestadieni persidariau tatuiruote. ant virsaus 'uzmusiau' kitokia. Dabar negaliu i sporto sale eiti, tik rytoj galima slapinti koja. be rysio, nera kas veikti.
sugalvojau. ieskosiuos darbo smile.gif

Sveikos Merginos,
kaip sekasi? Kaip vasara?
Jau noriu atostogu, noriu i kaima smile.gif

MAIDENANA,
turiu tau klausima. Is kur tu pirkai l- karnitina? Reikia man ir mano brangiajam(plius arginino). Bet kad vaistineje l- karnitino nera. Gal rekomenduotumei tu ar kitos mergaites kur jo ieskoti, ar kokiame internetiniame puslapyje????
Busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
Selina, ieskok sportuojantiem skirtu papildu parduotuvese. Bet kurioje. Ten ir kieki galima individualiai pasirinkti.
Beje, l karnitina buvau gryna pirkus SM, bet kontaktu jau nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 29, 16:03)
Selina, ieskok sportuojantiem skirtu papildu parduotuvese. Bet kurioje. Ten ir kieki galima individualiai pasirinkti.
Beje, l karnitina buvau gryna pirkus SM, bet kontaktu jau nebeturiu.

aciu tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 29, 16:49)
MAIDENANA,
turiu tau klausima. Is kur tu pirkai l- karnitina? Reikia man ir mano brangiajam(plius arginino).  Bet kad vaistineje l- karnitino nera. Gal rekomenduotumei tu ar kitos mergaites kur jo ieskoti, ar kokiame internetiniame puslapyje????
Busiu dekinga smile.gif

Privietas.

L-karnitina gerk pati, pirk sau elementarioje sporto papildu parduotuveje 'proteinas.lt', 'maistas sportui'. o l-arginina - brangiajam. jam karnitino nereikia, tau reikia. Prasau parduotuviu sarasas http://www.maistassp...dex.php?cid=128

tiesa, pasirode itin superines koncentracijos maca, 1300mg, tai brangiajam ir ta papirkau. (ogo-go rezultatas...)

Del Afrodites tikrai labai dziugu. bet as dar nesveikinsiu, palauksiu rimtu trynuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 gegužės 2012 - 18:49
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 29, 18:30)
Privietas.

L-karnitina gerk pati, pirk sau elementarioje sporto papildu parduotuveje 'proteinas.lt', 'maistas sportui'. o l-arginina - brangiajam. jam karnitino nereikia, tau reikia. Prasau parduotuviu sarasas http://www.maistassp...dex.php?cid=128

tiesa, pasirode itin superines koncentracijos maca, 1300mg, tai brangiajam ir ta papirkau. (ogo-go rezultatas...)

Del Afrodites tikrai labai dziugu. bet as dar nesveikinsiu, palauksiu rimtu trynuku  biggrin.gif

Dekui Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
sukuriau vistienos krutinele baltajame vyne... niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 29, 16:30)
Junkis 4u.gif  mirksiukas.gif Pasirink pati kompetetingiausia gydytoja ir pirmyn i dekreta wink.gif Lauksiu palaikymo - kuo daugiau, tuo lengviau drinks_cheers.gif
Oi, del Afrodites tai taip geeeeera wub.gif

Palauksiu dar kitos savaites vyro spermogramos. Jis tai isitikines, kad bus labai pagereje biggrin.gif Bijau, kad labai nenusiviltu ax.gif Bet butinai uzeisiu taves palaikyti 4u.gif Tik prisiduok ten kaip sekasi.

QUOTE(,,Selina'',2012 05 29, 16:49)
Sveikos Merginos,
kaip sekasi? Kaip vasara?
Jau noriu atostogu, noriu i kaima smile.gif

Sveika, kaip tu jautiesi? Ka veiki?

QUOTE(Maidenana @ 2012 05 29, 21:11)
sukuriau vistienos krutinele baltajame vyne... niam smile.gif

Parasyk recepta mirksiukas.gif

Siandien darysiu baklazanu "laivelius" su jautiena. Tikiuosi, bus valgoma.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 05 30, 10:21)
Palauksiu dar kitos savaites vyro spermogramos. Jis tai isitikines, kad bus labai pagereje biggrin.gif Bijau, kad labai nenusiviltu  ax.gif Bet butinai uzeisiu taves palaikyti  4u.gif Tik prisiduok ten kaip sekasi.
Sveika, kaip tu jautiesi? Ka veiki?
Parasyk recepta  mirksiukas.gif

Siandien darysiu baklazanu "laivelius" su jautiena. Tikiuosi, bus valgoma.

Maniskis taip pat kaskart buna isitikines zymiu pagerejimu biggrin.gif Bet kaip milijonas, taip milijinas.
Kada tau mmm nusimato?
Baklazanai niaaaam - geris drinks_cheers.gif
Atsakyti