Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 19:11)
berniukas?!  bigsmile.gif o mes gaudom smile.gif

aha bigsmile.gif nusprendė iškart pasirodyt, kod jokiom lelytėm ir pupytėm nevadintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 17, 19:16)
aha bigsmile.gif nusprendė iškart pasirodyt, kod jokiom lelytėm ir pupytėm nevadintų biggrin.gif

muzhik do konca lotuliukas.gif uoj, kaip fainiai smile.gif bet taip greitai pasirode? siandien suzinojai?
papasakok kaip jautiesi, kiek sveri, ka valgai (cia kad isklaidyti mita, kad agurkus valgo tos, kurios berniuku laukiasi) biggrin.gif

p.s. ne i tema: paziurejau naujienas.. del mergaites tai be komentaru, kazkoks kosmaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 gegužės 2012 - 18:21
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 19:19)
muzhik do konca  lotuliukas.gif uoj, kaip fainiai smile.gif bet taip greitai pasirode? siandien suzinojai?
papasakok kaip jautiesi, kiek sveri, ka valgai (cia kad isklaidyti mita, kad agurkus valgo tos, kurios berniuku laukiasi)  biggrin.gif

vakar sužinojau smile.gif mažius lenkia terminą viena diena, yra 6,4 cm nuo galvytės iki užpakalio, sveria 66 gr smile.gif
jaučiuosi kaip kad nebučiau nestuke.gif papus dar 10-tą sav atleido, ir viskas, likau be požymių smile.gif sveriu tiek pat, na max kilas +, ne daugiau, senai nesisveriau, sprendžiu pagal drabužius, valgau tą patį, nieko ypatingo nesinori mastau.gif sakau, jei ne mažytis pilvukas, net nepasakyčiau, kad neščia irnesakyk.gif hemoglobiną keliu, šlapimas susitvarkė, tyrimas geras, magnį ir toliau geriu.. ruošiuosi atostogoms, išlekiam kitą šeštadienį, tik ant kiek ta kelionė bus pažintinė, dar pamatysim hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 gegužės 2012 - 19:14
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 17:55)
Gal pas Abraiti? Zodziu, su tuo Abraiciu irgi koncertai. Merginos pasakojo.. Su juo neimanoma, kai kurioms nustato AFS, bet neskiria vbaistu, kitoms nenustato - bet vaistus skiria, vienai isviso pareiske, kad 'afs matau, nors tyrimai nerodo, tai vaistu neskirsiu'. Nu a normalu?
As kol kas tik trombo-aspirina geriu, bet jeigu netycia pastosiu, eisiu pas pazistama vaistininke ir kliancinsiu Ziboro injekciju. Tiesiog savavaliskai leisiuos.  Ziboras, atrodo, truputi lengvesnis nei fraxiparinas. nebepasitikiu jokiais daktarais, suvokiau, kad mes jiems reikalingos tik algoms gauti, niekam ne motais mano tie persileidimai, nesivystantys ir t.t. Pas mus klp niekas apie AFS neismano, i kauna pas abraiti neprisivazinesiu ir patekti pas ji labai sunku (kazkur 2-3 men eile, o taloniukus dalina tik nelyginiais pirmadieniais iki pietu), todel as lieku viena pati su savo problema, tai kaip galesiu taip ja ir spresiu. vistiek niekas nepades.
o ta AFS as sau nustaciau is tinklelio, is LA1 tyrimo, kuris link aukstesnes ribos (net S jis nepatiko, bet ji nusprende nieko nedaryti) ir dar is to, kad geriant aspirina nestumo trukme padvigubejo.. Be aspirino 4-5 savaites istempdavau, o su - visas 8. tai manau mano isvada, kad praskystynus krauja mano nestumas gali buti sekmingas yra teisinga.

Taip, pas ta pati buvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 17, 19:59)
vakar sužinojau smile.gif mažius lenkia terminą viena diena, yra 6,4 cm nuo galvytės iki užpakalio, sveria 66 gr smile.gif
jaučiuosi kaip kad nebučiau nestuke.gif papus dar 10-tą sav atleido, ir viskas, likau be požymių smile.gif sveriu tiek pat, na max kilas +, ne daugiau, senai nesisveriau, sprendžiu pagal drabužius, valgau tą patį, nieko ypatingo nesinori mastau.gif sakau, jei ne mažytis pilvukas, net nepasakyčiau, kad neščia irnesakyk.gif hemoglobiną keliu, šlapimas susitvarkė, tyrimas geras, magnį ir toliau geriu.. ruošiuosi atostogoms, išlekiam kitą šeštadienį, tik ant kiek ta kelionė bus pažintinė, dar pamatysim hihihi.gif

Kur mausite atostogauti? 66 gr - rolleyes.gif jeeezau.... puse gabaliuko surio biggrin.gif as bandau isivaizduoti 66 gramus... man kazkodel ant surio gerai matuojasi. Cha, o as, isivaizduok, taip ir nebenumeciau priaugintu kilu per ziema. Tik figura susitvarke, riebalu nebera. bet man gal nuo sporto, raumenys juk auga uuuuchhh! O pilvukas jau matosi? i dzinsus dar telpa?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 17, 18:59)

Sveikinimai smile.gif
Labai smagu girdeti tokias dziugias zinias smile.gif Taip ir toliau, prasau vis uzsukt ir pavirusuot wub.gif
Atsakyti
Nu ir Sangria galetu pavirusuoti melynai smile.gif Berniuku kompanija cia pas mus. Ir pas Rudde berniukas, atrodo... Ir pas Olialia.. Saunuoles, merginos, lietuvai reikia vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 20:19)
Kur mausite atostogauti?

66 gr -  rolleyes.gif jeeezau.... puse gabaliuko surio  biggrin.gif as bandau isivaizduoti 66 gramus... man kazkodel ant surio gerai matuojasi. Cha, o as, isivaizduok, taip ir nebenumeciau priaugintu kilu per ziema. Tik figura susitvarke, riebalu nebera. bet man gal nuo sporto, raumenys juk auga uuuuchhh! O pilvukas jau matosi? i dzinsus dar telpa?

į Siciliją smile.gif bilietai dar prieš sužinant naujieną buvo nupirkti.

aš irgi žinok neįsivaizduoju tų gramų smile.gif vyro klausiau, kiek čia pakelių "žolės" laugh.gif
pilvukas matosi, jei labai nori pamatyt lotuliukas.gif šiaip įprasti džinsai spaudžia, tai išsitraukiau senus, kuriuos buvau paslėpus, kai sukūdau.
džiaugiuos dėl tavęs, kad jau ir vėl sau pradėdi patikti smile.gif svarbu, gera savijauta ir emocijos, o svoris nekinta, taip, greičiausiai dėl raumenukų augimo, šaunuolė mirksiukas.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 05 17, 20:21)
Sveikinimai smile.gif
Labai smagu girdeti tokias dziugias zinias smile.gif Taip ir toliau, prasau vis uzsukt ir pavirusuot wub.gif

ačiū smile.gif
jūsų niekada ir nepalikau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 17:55)
Be aspirino 4-5 savaites istempdavau, o su - visas 8. tai manau mano isvada, kad praskystynus krauja mano nestumas gali buti sekmingas yra teisinga.

Maidenana, o tau S po sėkmingos IUI neskyrė skystinančių leistis????Tik aspiriną gėrei? Jei taip, tada aiški tavo nesėkmės priežastis....

Aš S irgi zyziau po IUI, kad norėsiu leistis fraxiparine (nors reikėtų tik nuo 6 sav. nuo širdelės veiklos), tai ji labai nenorom man Clexane paskyrė ir datą, kad kuo vėliau leistis pradėčiau. Bet neprireikė, nepastojau....Tik norėjau pasakyti, kad S labai atsargi tokiais atvejais. O man atrodo, kad geriau padaryti viską, kas galima, negu paskui gailėtis nepadarius.

Zuzlai mėlyni sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2012 05 17, 22:18)
Zuzlai mėlyni sveikinimai 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 13:21)

As net nezinau, net neisivaizduoju ka reikia gerti. Pas mane dabar geriama:
Vitaminas E 400 mg
Foline 1000 mg
Aspirinas Trombo ASS 100 mg
L-carnitine 88 mg
Aminorugstys 2222 mg
HMB
Bromokriptinas 0.5 tabletes...

Kas tas HMB?

QUOTE(zuzla @ 2012 05 17, 19:04)
čiaudau ant jūsų mėlynai group.gif

Sveikinu thumbup.gif Bet kaip anksti pamate... O dar negali pasikeisti? hihihi.gif

As tai nieko siuo metu nedarau, po menesio vaziuosim i LV. O kol kas noriu pailseti nuo gydytoju, tyrimu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 20:32)
Nu ir Sangria galetu pavirusuoti melynai  smile.gif

aisku, kad galetu biggrin.gif virusuoju melynai 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti