Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 12:21)
Tai tu vyra remontuok ir save, nes jums abiems gi 3 menesius remontuotis reikes. Nu va, vyras nuveze turtus, lauksime rezultatu. kazkaip man nesitiki, kad bus kazkas padoraus.. Pats nenormaliausias dalykas - nu kokie 10-13 mln - toks nesamoningas skaicius, nei natur, nei IUI...
As net nezinau, net neisivaizduoju ka reikia gerti. Pas mane dabar geriama:
Vitaminas E 400 mg
Foline 1000 mg
Aspirinas Trombo ASS 100 mg
L-carnitine 88 mg
Aminorugstys 2222 mg
HMB
Bromokriptinas 0.5 tabletes...

visas komplektas.. galvojau, gal reiktu Q10 nusipirkti, bet labai brangus kazkoks...

Sveikos. Ka darot?

Sveikos, ka darom? Salu, net sildytuva isijungiau, jau taip zvarbu.
Tai va remontuojames jau po truputi, griztam prie planavimu. Sugalvojau toki plana, kad darysim spermograma, tada bandysim gerinti kokybe ir gaudyti gandrus is naujo. As galvoju, jei ka daryti insceminacijas...... Vis tiek didesne tikimybe pastoti.
Vakar buvom pas gydytoja. o gydytojas mums saugotis nerekomendavo, zinokit, sake kad cia grynai nesamone, pagal kazkokius atliktus tyrimus ir statistika, nera irodyta, kad kazkas blogai, jei pastosiu sakykim po atejusiu menesiniu. man siek tiek keista girdeti tokius dalykus, bet sakau bandysim.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 17, 14:31)
Sveikos, ka darom? Salu, net sildytuva isijungiau, jau taip zvarbu.
Tai va remontuojames jau po truputi, griztam prie planavimu. Sugalvojau toki plana, kad darysim spermograma, tada bandysim gerinti kokybe ir gaudyti gandrus is naujo. As galvoju, jei ka daryti insceminacijas...... Vis tiek didesne tikimybe pastoti.
Vakar buvom pas gydytoja.  o gydytojas mums saugotis nerekomendavo, zinokit, sake kad cia grynai nesamone, pagal kazkokius atliktus tyrimus ir statistika, nera irodyta, kad kazkas blogai, jei pastosiu sakykim po atejusiu menesiniu. man siek tiek keista girdeti tokius dalykus, bet sakau bandysim.

Na, tiesa pasakius, as esu tokios pat nuomones kaip ir tavo gydytojas. Tiesiog manau, kad organizmas pats zino, kada jis pasiruoses. Butu negera terpe pastojimui - ir nepastotum..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 15:34)
Na, tiesa pasakius, as esu tokios pat nuomones kaip ir tavo gydytojas. Tiesiog manau, kad organizmas pats zino, kada jis pasiruoses. Butu negera terpe pastojimui - ir nepastotum..

Dziugu girdeti tokia pacia nuomone smile.gif as taip pat pritariu. o is pirmo ciklo juk ir nepastosiu. Nes pirmiausia reikia vel is naujo vyro grikiukus auginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 17, 17:30)
Dziugu girdeti tokia pacia nuomone smile.gif as taip pat pritariu. o is pirmo ciklo juk ir nepastosiu. Nes pirmiausia reikia vel is naujo vyro grikiukus auginti ax.gif

Bet ir reguliariai myletis smile.gif Skaiciau, kad idealu yra kas trecia diena. tada moters organizme visada bus, pardon, svezios spermos, ir jau butu dzin kada ta ovuliacija - vistiek pataikytu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 16:38)
Bet ir reguliariai myletis smile.gif Skaiciau, kad idealu yra kas trecia diena. tada moters organizme visada bus, pardon, svezios spermos, ir jau butu dzin kada ta ovuliacija - vistiek pataikytu..

Butinai taip ir darysim..... Kojas i virsu gal kelt reikia as taip pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 17, 17:53)
Butinai taip ir darysim..... Kojas i virsu gal kelt reikia as taip pagalvojau smile.gif

tada jau gaunasi nebemylejimasis... o namu darbai smile.gif tas 'kojas i virsu' - juk siaip, del zemes traukos kaip suprantu? kad teketu upeliai, jeigu nepakankamai juda?

as, matyt, jau dasigyvenau iki tos minties, kad bus laikas bus ir vaikas, tad nustojau sokti auksciau bambos. vyro tyrimai bus tik treciadieni. bet jeigu as noresiu save pakankinti, tai man sestadieni 10 dpo :DDDD galima NT gadintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif jezau, pati is saves zvengiu lotuliukas.gif net ir zinau, kad sansu - nulis, neeee, as vistiek kvaila durna viltimi gyvenu lotuliukas.gif bet vat galeciau, kad ir siandien apsilankyti testukai.lt, prisipirkti NT visokiu, bet nekila ranka kazkaip, nematau prasmes, juk IUI nebedarau, o jeigu prisireiks, tai 6 lt i menesi galesiu sau leisti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 16:58)
tada jau gaunasi nebemylejimasis... o namu darbai smile.gif tas 'kojas i virsu' - juk siaip, del zemes traukos kaip suprantu? kad teketu upeliai, jeigu nepakankamai juda?

as, matyt, jau dasigyvenau iki tos minties, kad bus laikas bus ir vaikas, tad nustojau sokti auksciau bambos. vyro tyrimai bus tik treciadieni. bet jeigu as noresiu save pakankinti, tai man sestadieni 10 dpo :DDDD galima NT gadintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jezau, pati is saves zvengiu  lotuliukas.gif net ir zinau, kad sansu - nulis, neeee, as vistiek kvaila durna viltimi gyvenu  lotuliukas.gif bet vat galeciau, kad ir siandien apsilankyti testukai.lt, prisipirkti NT visokiu, bet nekila ranka kazkaip, nematau prasmes, juk IUI nebedarau, o jeigu prisireiks, tai 6 lt i menesi galesiu sau leisti.

ai, nezinau, ti niekad nedariau, tai cia prisigalvojau lotuliukas.gif isdurnesiu ir as tuoj. Siaip kai galvoji apie ta pastojima, seksas nebetenka to saldumo.... Sitas tai negerai cool.gif
O tu taip negalvok, nepasiduok, Maide, turi buti viskas gerai smile.gif
Nepyk, kad paklausiu, jei nori neatsakyk, ar bandet ieskot bedu del tu nesivystanciu nestumu....? Zinau, kad dareisi tyrimys, prisimenu, bet kariotipa, imunologinius tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 17, 18:06)
ai, nezinau, ti niekad nedariau, tai cia prisigalvojau lotuliukas.gif isdurnesiu ir as tuoj. Siaip kai galvoji apie ta pastojima, seksas nebetenka to saldumo.... Sitas tai negerai cool.gif
O tu taip negalvok, nepasiduok, Maide, turi buti viskas gerai smile.gif
Nepyk, kad paklausiu, jei nori neatsakyk, ar bandet ieskot bedu del tu nesivystanciu nestumu....? Zinau, kad dareisi tyrimys, prisimenu, bet kariotipa, imunologinius tyrimus?

ne, kariotipo nedariau (brungus malonumas), imunologiniu irgi nedariau... intuityviai jauciu, kad yra AFS kokia tais paslepta forma, nes tas kraujagysliu tinklelis pas mane nuo gimimo po visa kuna.
Dabar nieko nedarome link vaiku, pagalvojau, aj, vistiek vasara, pliazas, alus, sventes, geri orai, tai reikia save apdovanoti, nes praeita vasara nuejo suniukui po uodega del visu histero, persileidimo, dar visokiausiu proceduru ir t.t. Man belieka tik pamirsti savo mmm stebeti ir nustoti skaiciuoti O is iprocio... per du metus kazkaip ipratau..
blyyyyn, kokia neteisybe - drauge parase, kad pastojo ir ryt varys i valyma, nes finansiskai nepatemps antro vaiko... kokia neteisybe... norejau zviegti - man nestuma atiduok...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 17:25)
ne, kariotipo nedariau (brungus malonumas), imunologiniu irgi nedariau... intuityviai jauciu, kad yra AFS kokia tais paslepta forma, nes tas kraujagysliu tinklelis pas mane nuo gimimo po visa kuna.
Dabar nieko nedarome link vaiku, pagalvojau, aj, vistiek vasara, pliazas, alus, sventes, geri orai, tai reikia save apdovanoti, nes praeita vasara nuejo suniukui po uodega del visu histero, persileidimo, dar visokiausiu proceduru ir t.t. Man belieka tik pamirsti savo mmm stebeti ir nustoti skaiciuoti O is iprocio... per du metus kazkaip ipratau..
blyyyyn, kokia neteisybe - drauge parase, kad pastojo ir ryt varys i valyma, nes finansiskai nepatemps antro vaiko... kokia neteisybe... norejau zviegti - man nestuma atiduok...

nu su tuo AFS sunku. As galvoju ji pasidaryt del viso pikkto.... Mano viena pazistama turi si sindroma, tai ji lankesi Kaune pas toki gydytoja.... Ir visa nestuma leidosi i pilva vaistus. nes pirmas baigesi nesivystanciu.
Suprantu tave, pailsekit, vasara toks laikas, kai reikia to smile.gif
Zinau, kad neteisybe. As dar ligoninej guledama keikiau, kad stai ivyko stebuklas ir pastojau, bet kas is to, jei viskas baigesi nesekmingai..... KOdel kitoms, nesuka sau galvos, darosi abortus, sekmingai pastoja ir vel darosi... Nera teisybes ir nebus ant sitos zemes.....
Isivaidzuok guliu lovoj po A, ka tik atsibudus is narkozes ir gaunu i telefona sms, kad vaiku prekems didziules nuolaidos.... Skaudu buvo.....
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 05 17, 18:42)
nu su tuo AFS sunku. As galvoju ji pasidaryt del viso pikkto.... Mano viena pazistama turi si sindroma, tai ji lankesi Kaune pas toki gydytoja.... Ir visa nestuma leidosi i pilva vaistus. nes pirmas baigesi nesivystanciu.
Suprantu tave, pailsekit, vasara toks laikas, kai reikia to smile.gif
Zinau, kad neteisybe. As dar ligoninej guledama keikiau, kad stai ivyko stebuklas ir pastojau, bet kas is to, jei viskas baigesi nesekmingai..... KOdel kitoms, nesuka sau galvos, darosi abortus, sekmingai pastoja ir vel darosi... Nera teisybes ir nebus ant sitos zemes.....
Isivaidzuok guliu lovoj po A, ka tik atsibudus is narkozes ir gaunu i telefona sms, kad vaiku prekems didziules nuolaidos.... Skaudu buvo.....

Gal pas Abraiti? Zodziu, su tuo Abraiciu irgi koncertai. Merginos pasakojo.. Su juo neimanoma, kai kurioms nustato AFS, bet neskiria vbaistu, kitoms nenustato - bet vaistus skiria, vienai isviso pareiske, kad 'afs matau, nors tyrimai nerodo, tai vaistu neskirsiu'. Nu a normalu?
As kol kas tik trombo-aspirina geriu, bet jeigu netycia pastosiu, eisiu pas pazistama vaistininke ir kliancinsiu Ziboro injekciju. Tiesiog savavaliskai leisiuos. Ziboras, atrodo, truputi lengvesnis nei fraxiparinas. nebepasitikiu jokiais daktarais, suvokiau, kad mes jiems reikalingos tik algoms gauti, niekam ne motais mano tie persileidimai, nesivystantys ir t.t. Pas mus klp niekas apie AFS neismano, i kauna pas abraiti neprisivazinesiu ir patekti pas ji labai sunku (kazkur 2-3 men eile, o taloniukus dalina tik nelyginiais pirmadieniais iki pietu), todel as lieku viena pati su savo problema, tai kaip galesiu taip ja ir spresiu. vistiek niekas nepades.
o ta AFS as sau nustaciau is tinklelio, is LA1 tyrimo, kuris link aukstesnes ribos (net S jis nepatiko, bet ji nusprende nieko nedaryti) ir dar is to, kad geriant aspirina nestumo trukme padvigubejo.. Be aspirino 4-5 savaites istempdavau, o su - visas 8. tai manau mano isvada, kad praskystynus krauja mano nestumas gali buti sekmingas yra teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 gegužės 2012 - 17:59
čiaudau ant jūsų mėlynai group.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 17, 19:04)
čiaudau ant jūsų mėlynai group.gif

berniukas?! bigsmile.gif o mes gaudom smile.gif
Atsakyti