QUOTE(Agoja @ 2012 04 14, 09:46)
ar galeciau torta "Ferrero Roche" laistyti su romu, o ne su romo esencija? ar nera skirtumo tame?
Bus su laipsniais,jei tikru romu sulaistysit.Aš kada taip persistengiau,kad iš butelio jau nereikėjo pilt-taip gerai apsvaigom
Dar ir dabar karts nuo karto draugė,pjaunant tortą,paklausia,ar šampaną šaut reiks,ar užteks tik torto
QUOTE(linette @ 2012 04 14, 09:50)
*ReNcYtEa aš jūsų torto niekaip negalėčiau pavadint marmaliuku , jis dailiai išlygintas ir gražiai papuoštas , malonu į jį žiūrėt , šaunuolė jūsų dukra
**dviejų tortų miksas
***bet vistik gal palikim šitą temą receptukams
*Ačiū.Na čia jau ne pirmas,o koks šeštas jos torčiukas
** Jūsų man ir labai patiko
(copy/paste )
***
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 14, 09:55)
P.S. Nors ana tema tortams skirta o ne rankinukams
Be-be-be
Ir viskas-daugiau tikrai neteršiu temos