Na va,torciukas suteptas ir apipjoviau krastus,kad forma igaut ir paragaut tai ir pjuvi idedu Yra dar ir virsutinis sluoksnis biskvito,tik cia jo nera
''vysninis tortas''
Eina sau........apseilejau visa ekrana! Darysiu!
QUOTE(dzokada @ 2012 04 13, 12:58)
Eina sau........apseilejau visa ekrana! Darysiu!
Sveikutes. daznai matau receptuose parasyta tortu zele. kuom ji skiriasi nui paprastois zele, kur jos pirkt? ar tai tik uzsenyje taip?
QUOTE(JulijaR @ 2012 04 13, 14:17)
O tai sumaisius dabar su plakta grietienele reikalo labiau nepagadinsiu?
Manau,kad ne. Dar pabandykit,kaip Kausriukas patarė,dėl šventos ramybės.Bet aš tai dėdavau ir nesutraukdavo daugiau
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 13, 14:29)
Na va,torciukas suteptas ir apipjoviau krastus,kad forma igaut ir paragaut tai ir pjuvi idedu Yra dar ir virsutinis sluoksnis biskvito,tik cia jo nera
''vysninis tortas''
''vysninis tortas''
Ech-aš ir šitą visą dabar "suvanočiau" ir dar paprašyčiau
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 13, 14:06)
Ech-aš ir šitą visą dabar "suvanočiau" ir dar paprašyčiau
Prasom prasom,vaisinkites,negaila
QUOTE(Divia @ 2012 04 12, 21:58)
O as velykom isbandziau Bailey's torta,tikriau sakant,panaudojau pati krema,o biskvitus kepiau baltus capucino skonio. Galiu pasakyt,kad tortas gavos pasakisko,tokio subtilaus likerio ir kavos skonio ,kremas toks purus ,koretas,tirpstantis burnoje,ta pacia diena buvo suniamniotas iskart,ne foto nespejau padaryt.. Patariu isbandyt,galima vietoj Bailey naudot bet koki kremini likeri..
Nu suviliojo mane nerealiai kepsiu
QUOTE(raima.ma @ 2012 04 13, 10:36)
o man snikerso biskvitai visiškai nepatinka Visada kepu kokį nors kitą. paprastą, tradicinį.
O man jis labai labai ne tik del karamelinio skonio bet ir del to kad iskepa be jokios kupros ir dregni lipnus liux netgi kriausiniam karameliniam sita naudosiu kita kart
QUOTE(niukse @ 2012 04 13, 21:11)
O man jis labai labai ne tik del karamelinio skonio bet ir del to kad iskepa be jokios kupros ir dregni lipnus liux netgi kriausiniam karameliniam sita naudosiu kita kart
Ne be reikalo sakoma,kad skoniui draugų nėra Man pvz. ne tik,kad biskvitas,apskritai Snikers tortas visai nepatiko O visi kiti,kas valgė-gyrė
QUOTE(Mildute @ 2012 04 13, 21:36)
Jau vien kad mergaičių puoštas,jis nerealus Ir toliau taip Perduok,mamukai,kad tavo šeimininkutės tikros šaunuolės
O-RE-AR tu man tupai lietuvei paaiškink o kur šokoladinis sluoksniukas , ar gal čia visai ne tas tortas apie kuri aš galvoju
mildute jūs nuostabi ir jūsų tortas nuostabus, tik niekaip nesuprantu kodėl šitoj temoj turiu į belekokiukus marmaliukus žiurėt , čia aš kaip suprantu yra tortų kepimų o ne puošimų tema
mildute jūs nuostabi ir jūsų tortas nuostabus, tik niekaip nesuprantu kodėl šitoj temoj turiu į belekokiukus marmaliukus žiurėt , čia aš kaip suprantu yra tortų kepimų o ne puošimų tema
QUOTE(linette @ 2012 04 13, 20:13)
O-RE-AR tu man tupai lietuvei paaiškink o kur šokoladinis sluoksniukas , ar gal čia visai ne tas tortas apie kuri aš galvoju
Dariau pagal si
http://zanetos-virtu...ch/label/Tortai
Jus apie sokoladinio muso sluoksni klausiat? Jei taip,tai jis yra,tik plonesnis,nei kad bloge,nes forma didesne