Tai imkit šokoladinius biskvitus, pertepk grietinėle su šokoladu, sulaistyk saldžiu vandenuku ir bus šokoladinis. Dar pertepk viena sluoksni šokoladu ( kaip juodame miške tarpinis sluoksnis ) o ant galo dar ir apliek (papuošk) šokoladu Na tikrai šokoladinis
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 12, 16:20)
Tai imkit šokoladinius biskvitus, pertepk grietinėle su šokoladu, sulaistyk saldžiu vandenuku ir bus šokoladinis. Dar pertepk viena sluoksni šokoladu ( kaip juodame miške tarpinis sluoksnis ) o ant galo dar ir apliek (papuošk) šokoladu Na tikrai šokoladinis
net nupurtė
Sokoladine simfonija? ten sokoladas sokolade
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 12, 16:44)
O jam patiktų
liuks skonio reikalas
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 04 12, 16:46)
Sokoladine simfonija? ten sokoladas sokolade
o kur ji yra?
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 12, 14:20)
Niaaaammmmmmm
As irgi sokoholike
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 12, 15:19)
Kuris tortas būtų pats šokoladiškiausias? Biskvitas šokoladinis, pertepimas šokoladinis...
Šokoladinė simfonija. Aš ir šokoladinių desertų mėgėja,tai kol kas nieko šokoladinio skanesnio neragavau
Sokoladine Simfonija is pirmo karto atrodo sudetingas,bet jau darant antra, trecia viskas ten greitai ir lengvai
Dariau, man nelabai Turbūt teks dryt šokoladą su šokoladu ir bus ramu
QUOTE(dzokada @ 2012 04 12, 17:37)
Sokoladine Simfonija is pirmo karto atrodo sudetingas,bet jau darant antra, trecia viskas ten greitai ir lengvai
Ten tik kai skaitai-sudėtinga,o darant nėra kas Tik aš tai neskobiu. Kepu biskvitą 23cm formoj ir perpjaunu pusiau
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 12, 15:41)
Dariau, man nelabai Turbūt teks dryt šokoladą su šokoladu ir bus ramu
Matyt esi ne sokoholike,tada nesuprasi