QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 09, 14:39)
butinas sokolado sluoksnis, man del jo ir patinka sis tortas
Saldytu nesu bandziusi, net ir bijau prasideti su jom, bet is kompoto visnios man superines, jos standzios vienodos, gal del ju man iseina daugiau grietineles
mano juodo misko pjuvis , tai ir kremo sluoksnis pagal ju didi
cia grietineles sudejau apie 850gr.
o sitam apie 700, nes uoguos minkstesnes papuole
ir tai matosi kad kremai ne perstoriausi
o tu pabandyk su saldytom, skirtumas didziulis, as esu dariusi irgi is kompoto, bet tikrai ne tas skonis, nors irgi skanu. As saldytas vysnias atitirpinu, i ta skysti ipilu cukraus ir brendzio sauksta du, nerealios vysnios buna, saldziarugstes ir su brendzio prieskoniu. Tuo sirupu skiestu siek tiek ir lakstus laistau
oj greit drauges gimtadienis, atrodo zinau, koki torciuka gaminsiu! pastaruoju metu rafaelo ir panasus i ji ejo, pasiilgau juodo misko