Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

Merginos patarkit kokią grietinėlę geriausiai kepant Rafaelo tortą naudoti?
Atsakyti
Ne mažiau 35 proc riebumo
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 04, 12:13)
Ne mažiau 35 proc riebumo

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Noriu iskepti mamai torta su maskarpone ir braskemis. Tik va idomu, kaip tos braskes, ar su skoniu dabar jos? biggrin.gif Gal kas bandet jau kepti su svieziom braskem?
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2012 05 04, 17:22)
Noriu iskepti mamai torta su maskarpone ir braskemis. Tik va idomu, kaip tos braskes, ar su skoniu dabar jos? biggrin.gif Gal kas bandet jau kepti su svieziom braskem?

na parduotuvines tikrai be jokio skonio asmeniskai man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2012 05 04, 17:22)

ax.gif Ragavau...nėra dar to skonio schmoll.gif
Atsakyti
merginos, kaip dvieju aukstu torta sutvirtina?ar tiesiog deda viena torto ant kito?bet juk tada nuciuo tas antras sluoksnis?
Atsakyti
Laba diena , atsiprasau ne su tinkamu klausimu as i sita tema ilindau doh.gif nepykite,
bet man reikia moters is mazeikiu kontaktu kuri kepa tortus . i az jei zinote aciu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išbandžiau Erikixx torto su bananais receptą
user posted image
Man patiko ir tikrai dar kepsiu...Tik pridariau biški kliūrkų,kadangi tenai ji rašė kad jai gavosi tortas 4 kg, o aš norėjau 2 kg ,tai viską dalinau pusiau ir kai man iškepė iš pusės normos biskvitas tai pasirodė jis labai plonas ir nebebus kaip jo padalinti pusiau,tai užsimaišiusi kepiau iš dar pusės normos,tai gavosi biskvitas kaip ir pas ją pagal duotą receptą, o kremui viską dėjau pusiau,bet grietinėlės galėjo būti ir daugiau,labai susigėrė į biskvitą.Dar turėjau likusį kons. persiką tai ir jį panaudojau ir dar buvo likutis trintų braškų tai ir jas panaudojau.Vienu žodžiu man patiko...Erikiuxxxx 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 06 gegužės 2012 - 16:16
Sveikos, parekomenduokit man koki torta... turi but labai gaivus, su maskarpone arba rikota ir braskem biggrin.gif niekur nerandu kokio gero varianto...
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 05 06, 17:41)
Sveikos, parekomenduokit man koki torta... turi but labai gaivus, su maskarpone arba rikota ir braskem biggrin.gif  niekur nerandu kokio gero varianto...

Pats paciausias ir labai daug zmoniu megstamas i vidu dedu norimu vaisiu,tinka visi!
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 06, 20:10)

Turbut reiks bandyt, o kazin sviezios braskes tinka i krema ipjaustyti? nu taip nesmulkiai, i kokias dvi ar keturias dalis braske. sustings kazin normaliai?
Atsakyti