Laba diena mergnos
Atejauprasyti patarimo Planuoju dukrytes gimtadieniui daryti (bandyt daryt) si tociuk
Ir galvoju ar meskiuko galai ir rankytems nulipdyt tiktu vadinama bulvyte? Ar ji laikytu forma bei nesipyktu su pstilazu/mmg,kuriuo planuoju apdengti dezute ?
Ir ar buttercream tiktu apdzibuot meskiuka?
Dekui labai uz atsakymus
QUOTE(Cheekyyy @ 2012 05 03, 18:09)
Laba diena mergnos
Atejauprasyti patarimo Planuoju dukrytes gimtadieniui daryti (bandyt daryt) si tociuk
Ir galvoju ar meskiuko galai ir rankytems nulipdyt tiktu vadinama bulvyte? Ar ji laikytu forma bei nesipyktu su pstilazu/mmg,kuriuo planuoju apdengti dezute ?
Dekui labai uz atsakymus
Dekui labai uz atsakymus
si meskuti ziurejau kaip tik vakar ir taip noreciau ji pamegit, jis man toks nerealus. tik dar neturiu progos jam as daryciau is pustu kvieciu t.y sausu pusryciu.o del kailio tai man irgi idomu ar bent butu panasu jei su zoles angaliu daryt o ne su pastilazu, nes sioj foto tai is pastilazo kailiukas.
jei darysi si tortuka nepamirsk pasirodyt
QUOTE(MergickaN @ 2012 05 03, 16:46)
si meskuti ziurejau kaip tik vakar ir taip noreciau ji pamegit, jis man toks nerealus. tik dar neturiu progos jam as daryciau is pustu kvieciu t.y sausu pusryciu.o del kailio tai man irgi idomu ar bent butu panasu jei su zoles angaliu daryt o ne su pastilazu, nes sioj foto tai is pastilazo kailiukas.
As irgi svarsciau ar is kvieciu saldziu daryt ar bulvytes, bulvyte kazkaip daugiau valgoma kaip pyragas atrodo, bet vat nzn ar ji laikys frma ir neslapiuos. O darysiu dar negreitai tik laaabai is anksto ruosiuosi
Manau su antgaliu darytas irgi labai graziai zuretusi, va sitas meskiukas apdzibuotas sviestiniu kremu
Dar vienas klausimas, tikiuosi kas atsakys, arba teks daryt kaip ismanau
Plaksiu giretines 450 ir 250grietineles, esme ta pati pertepimai, uztepimai, ar galiu jas sumaisyt plakant ar geriau atskirai abi isplakt
Plaksiu giretines 450 ir 250grietineles, esme ta pati pertepimai, uztepimai, ar galiu jas sumaisyt plakant ar geriau atskirai abi isplakt
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 13:37)
Paaiskinkit man durnai, kas cia per kremas?
QUOTE(RIMULIUX @ 2012 05 03, 20:11)
sviestinis kremas
QUOTE(RIMULIUX @ 2012 05 03, 19:11)
http://bakingbites_c...is-buttercream/ ju yra visokiu rusiu.
Jetau koks fainas tas meskiukas,as pirmoj foto pagalvojau kad ten tikras ikistas Manau geriau butu daryti is ispustu ryziu,bulve sunkoka tokia statiniui o buttercream'u drasiai galima
Hmmmm laba vakara,
Va ziuriu ziuriu i ta meski ir man idomu pasidare...o kaip ji toki auksta tortuka sutvirtina??????
Juk jis cia kaip tvieju triju aukstu tortas.....tai kaip tiek blynu prikepus ir sutepus, tiketis kad nenugrius i kuria nors puse????
Va ziuriu ziuriu i ta meski ir man idomu pasidare...o kaip ji toki auksta tortuka sutvirtina??????
Juk jis cia kaip tvieju triju aukstu tortas.....tai kaip tiek blynu prikepus ir sutepus, tiketis kad nenugrius i kuria nors puse????
QUOTE(etoile @ 2012 05 03, 20:40)
Hmmmm laba vakara,
Tai kad jie nekepa blynu,o daro is bulku o lietuves/ruses susuka galva ir isgalvoja kaip padaryti is blynu kad negriutu seip tai pagaliukai tvirtina ir tiek
Tai tiesiog per torto viduri tereikia persmeigti pora pagaliuku?? Sorry uz durna klausima.....
QUOTE(etoile @ 2012 05 03, 22:39)
Tai tiesiog per torto viduri tereikia persmeigti pora pagaliuku?? Sorry uz durna klausima.....
Atspejot
Aciu