Tai gal didesnis tortas (biskvitus didesnius kepei) buvo ir todėl pritrūkai Ir aplamai, aš tai pjaustau biskvitus taip, kad jie nebūtų tokie stori, geriau pati suvalgau jei lieka, bet viso kas išsikepa nededu jei jaučiu kad per daug.
QUOTE(MO @ 2012 04 11, 18:45)
Sveikos,
Atsiprašau,jeigu kas nors klausė,temos neseku
Kaip jūs paruošiate konervuotus vaisius prieš dedant į tortą,na,kažkaip ypatingai varvinat,sausinat,ar kaip? Nes su kriaušiniu karameliniu buvo fiasko,nors,atrodo,nusausinau kriaušes,viskas bėgo iš apačios
Atsiprašau,jeigu kas nors klausė,temos neseku
Kaip jūs paruošiate konervuotus vaisius prieš dedant į tortą,na,kažkaip ypatingai varvinat,sausinat,ar kaip? Nes su kriaušiniu karameliniu buvo fiasko,nors,atrodo,nusausinau kriaušes,viskas bėgo iš apačios
Aš taip pat tik nuvarvinu ir viskas gerai. Tai gal tu per daug dar sulaistei pati tortą, dar kriaušes biški paleido savo skystį ir pradėjo viskas per apačia bėgt Jei su vaisiais darosi, reik paskaičiuot kad gali vaisiai paleisti ir stengtis labai nesulaistyti biskvitų
ateina šiltasis metų sezonas, nepersistenkite su tortų sulaistymais, dėl to jie ir sunkiasi, kriaušes bei persikus pakanka nuvarvinti...
as daugiau bisvitu padariau, kai buvo per stori, grietineles uztenka, o snikerinio kremo norisi daugiau
mano pirmasis snikersas , isvis pats pirmas darytas tortukas
cia antras
mano pirmasis snikersas , isvis pats pirmas darytas tortukas
cia antras
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 12, 11:31)
Bet kas man patinka, tai "snikerso" biskvitas visada 100 % gaunasi
Tikrai taip lygut lyguteliai man jie irskonio superinio sakiau kita karta i kriausini karamelini bandysiu deti siuos biskvitus nes man biski truko ten to karameliskumo va cia gal bus iseitis
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 12, 12:10)
Tai gal didesnis tortas (biskvitus didesnius kepei) buvo ir todėl pritrūkai Ir aplamai, aš tai pjaustau biskvitus taip, kad jie nebūtų tokie stori, geriau pati suvalgau jei lieka, bet viso kas išsikepa nededu jei jaučiu kad per daug.
As ir taip darau visada nes kazkaip nemegstu kai tortuose daug "bulkos" buna geriau jau kreeemo
Kuris tortas būtų pats šokoladiškiausias? Biskvitas šokoladinis, pertepimas šokoladinis...
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 12, 15:19)
Kuris tortas būtų pats šokoladiškiausias? Biskvitas šokoladinis, pertepimas šokoladinis...
man tai TURTINGAS KAVOS labai jau sokoladinis
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 12, 15:19)
Kuris tortas būtų pats šokoladiškiausias? Biskvitas šokoladinis, pertepimas šokoladinis...
aš už juodąjį mišką
Laukiu dar pasiūlymų. Tortas maniškiui, kuriam viskas šokoladiška tur būt. Kavos jam ne itin O juodasis miškas su vyšniom, taigi vėlgi nelabai
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 12, 16:14)
Laukiu dar pasiūlymų. Tortas maniškiui, kuriam viskas šokoladiška tur būt. Kavos jam ne itin O juodasis miškas su vyšniom, taigi vėlgi nelabai
Triufelis labai labai
triufelis
Sveikutes mamytes gal kuri kepate tortukus siauluose pagal uzsakyma...
AZ
AZ
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 12, 10:32)
Aš taip pat tik nuvarvinu ir viskas gerai. Tai gal tu per daug dar sulaistei pati tortą, dar kriaušes biški paleido savo skystį ir pradėjo viskas per apačia bėgt Jei su vaisiais darosi, reik paskaičiuot kad gali vaisiai paleisti ir stengtis labai nesulaistyti biskvitų
Paskaičiusi visų komentarus,taip ir pagalvojau,kad per daug sulaisčiau,nes mėgstu drėėėgną biskvitą...
Ačiū, mergaitės