Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 03, 08:46)
tas pats aisingas arba bezė?

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
noriu paklaust koks tortas geriau tinka darant masina? tiksliau biskvitas, kaip supratau jis tuiretu buti standesnis, ne toks purus ?
ir dar norejau paklaust, maciau viena video recepta kur pastilazas buvo uzdetas ant sokolado +sviestas mases. ar tikrai jis taip laikosi?kazkaip vis skaiciau , kad sviestinis kremas turi buti, nors cia irgi sviestas ieina smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenka: 03 gegužės 2012 - 12:25
QUOTE(elenka @ 2012 05 03, 11:01)
noriu paklaust koks tortas geriau tinka darant masina? tiksliau biskvitas, kaip supratau jis tuiretu buti standesnis, ne toks purus ?
ir dar norejau paklaust, maciau viena video recepta kur pastilazas buvo uzdetas ant sokolado +sviestas mases. ar tikrai jis taip laikosi?kazkaip vis skaiciau , kad sviestinis kremas turi buti, nors cia irgi sviestas ieina smile.gif ?

Visi biskvitai purus,reikia ziuret i krema kad nebutu per skystas formavimui.Lengviausia butu formuoti is meducio lakstu smile.gif
O tai cia ne sviestinis kremas? lotuliukas.gif Sviestinis sokoladinis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RIMULIUX @ 2012 05 02, 22:46)
Merginos as dar su klausimeliu, kuom aptepamas tortas, o po to su aisingu puosiamas, kas cia per kremas?
http://www.youtube.c...feature=related

Cia tas jus buttercream'as esu 99% garantuota g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,as pas jus su klausimu. radau skaniai atrodanti persikini torta.
http://www.supermama...;#entry47187620
pertepimui parasyta : grietinele + cukrus,o kiek ko reikia? bijau kad darydama be proporciju nepagadinciau . gal kuri daret ir galit pasakyt bent mazdaug kiek ko ten reik blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės,darančios medutį,dabar jūs man pasakykit,kiek jūs sunaudojat grietinėlės,ar grietinės jam. Aš jau pasiruošus tą pagal Cipciuką su želės gabaliukais daryt iš pusės normos.man gavosi 4 lakštai ir aš juos pertept kaip ir turėčiau litru plaktos grietinėlės.Nu ar čia ne per daug g.gif Kur paskui ją dėsi,jei atliks daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 12:16)
Mergaitės,darančios medutį,dabar jūs man pasakykit,kiek jūs sunaudojat grietinėlės,ar grietinės jam. Aš jau pasiruošus tą pagal Cipciuką su želės gabaliukais daryt iš pusės normos.man gavosi 4 lakštai ir aš juos pertept kaip ir turėčiau litru plaktos grietinėlės.Nu ar čia ne per daug  g.gif  Kur paskui ją dėsi,jei atliks daug  g.gif

Tik 4 gavosi? g.gif tai jie stori vadinasi g.gif reikes storai tepti tada,nes lb daug susigeria i lakstus ir nieko nelieka kremo.nemanau kad litro bus per daug.
Papildyta:
QUOTE(rutene32 @ 2012 05 03, 12:11)
sveikos merginos,as pas jus su klausimu.  radau skaniai atrodanti  persikini torta.
http://www.supermama...;#entry47187620
pertepimui parasyta : grietinele + cukrus,o kiek ko reikia? bijau kad darydama be proporciju nepagadinciau . gal kuri daret ir galit pasakyt bent mazdaug kiek ko ten reik  blush2.gif

Uzstatai mikseri ant leciausio greicio,pili biski cukraus,paplaki ir vis ragauji,jei truksta dapili cukraus ir taip po biski iki kol tau bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 05 01, 20:40)
as nesu megeja medaus, todel ir isbandziau, nes lakstu norejau butent tokiu kaip meducio..pavyko, ir  valgant skonis labai labai panasus, aiksu, nera medaus, bet ..man labai patiko

O čia kočiojami biskitai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 14:46)
Tik 4 gavosi?  g.gif  tai jie stori vadinasi  g.gif reikes storai tepti tada,nes lb daug susigeria i lakstus ir nieko nelieka kremo.nemanau kad litro bus per daug.

Ir iš pusės normos per mažai lakštų sakot? Nu jie kokių 6 mm storio..Žinokit jau sutepiau.Grietinėlės sunaudojau pusantro indelio. Nu žiūrėsim,Medutį darau pirmą sykį,tortas sau -išbandysiu,kitą sykį žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 14:15)
Ir iš pusės normos per mažai lakštų sakot? Nu jie kokių 6 mm storio..Žinokit jau sutepiau.Grietinėlės sunaudojau pusantro indelio. Nu žiūrėsim,Medutį darau pirmą sykį,tortas sau -išbandysiu,kitą sykį žinosiu  smile.gif

Na is puses man dazniausiai iseina 6-7 laksteliai...bet as kocioju jau iki kiek imanoma plonai,nes kuo ploniau tuo skaniau o ir tortas susigeriau lengviau taip,bet matysit pati,as kadangi savo patirti jau gavau pamoka tai zinau,viena karta tepiau atrode storai kremo,bet taip susigere kad valgem beveik bulka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 16:19)
Na is puses man dazniausiai iseina 6-7 laksteliai...bet as kocioju jau iki kiek imanoma plonai,nes kuo ploniau tuo skaniau o ir tortas susigeriau lengviau taip,bet matysit pati,as kadangi savo patirti jau gavau pamoka tai zinau,viena karta tepiau atrode storai kremo,bet taip susigere kad valgem beveik bulka smile.gif

Vajei-neduok dieve-tikrai nieks nevalgytų bulkos... Nu jei nesigaus,tai jaučiu Medučių karjera pasibaigs,neprasidėjus lotuliukas.gif Gal aš tešlą kaip nelabai vykusiai padariau,nes man taip sunkiai kočiojosi ir atrodo jau visai permatomai ištąsau,o iškpęs toks va jau pasipučia... Bus matyt..
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 14:26)
Vajei-neduok dieve-tikrai nieks nevalgytų bulkos...  Nu jei nesigaus,tai jaučiu Medučių karjera pasibaigs,neprasidėjus  lotuliukas.gif  Gal aš tešlą kaip nelabai vykusiai padariau,nes man taip sunkiai kočiojosi ir atrodo jau visai permatomai ištąsau,o iškpęs toks va jau pasipučia... Bus matyt..

Nereikia iskarto pasiduoti,taip ir mokomes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 14:16)
Mergaitės,darančios medutį,dabar jūs man pasakykit,kiek jūs sunaudojat grietinėlės,ar grietinės jam. Aš jau pasiruošus tą pagal Cipciuką su želės gabaliukais daryt iš pusės normos.man gavosi 4 lakštai ir aš juos pertept kaip ir turėčiau litru plaktos grietinėlės.Nu ar čia ne per daug  g.gif  Kur paskui ją dėsi,jei atliks daug  g.gif

Gavosi stori... man 8 gaunasi... kremo daaaaug tepkit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 03 gegužės 2012 - 16:58