Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(Olesta @ 2012 05 01, 08:21)
ramune, nepilk nieko į šokoladą ir bus Tau daug maž traškus sluoksnis, arba plonytį sluoksnį griliažo pasigaminti smile.gif

aciu smile.gif
o gal zinot kaip buna pirktiniuose tortuose tas sluoksnis su tokias traskiukais tarp kremo-kaip toki isgauti g.gif
QUOTE(astiti @ 2012 05 01, 11:01)
o kaip 16 cm iskepat? turit tokia forma?  ax.gif  man reikia nedidelio tortuko ir nzn kaip toki iskepti....

pav. cia: http://www.arevitosi...s...roup=1&id=6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 gegužės 2012 - 14:39
Sveikutes, gal kuri yra ruosusi pagal si recepta Napaleona? 4u.gif kaip gavosi? Arba gal seip kokia patyrusi tortu kepeja pakomentuos si recepta, ar labai cia grybauja smile.gif As dabar kuiciuosi , vaisinsiu kai ka kam itikti norisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 01 gegužės 2012 - 14:55
ramune.v., to traškaus sluoksnio yra pirkti, bet tik didmenoj, dideliu kiekiu, dedasi į specialią karamelę, karamelizuoti specialūs dribsniai - traškučiai 4u.gif Dasita turėdavo 4u.gif
Atsakyti
"medutis" be medaus biggrin.gif
user posted image

user posted image

labai slapias, skanumelis tikras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 01 gegužės 2012 - 15:48
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 01, 15:54)
Sveikutes, gal kuri yra ruosusi pagal si recepta Napaleona?  4u.gif  kaip gavosi? Arba gal seip kokia patyrusi tortu kepeja pakomentuos si recepta, ar labai cia grybauja  smile.gif  As dabar kuiciuosi , vaisinsiu kai ka kam itikti norisi  blush2.gif

Kad nori įtikti -siūlyčiau nusipirkti šaldytos bemielės tešlos ir išsikepti lakštus iš jos.(pakočioji tiesiai ant kep. popieriaus,subadai šakute,dangčiu nuo puodo išspaudi formą ir kepi mirksiukas.gif
Pertepimas tiks bet kokio pasirinkto napoleono recepto.
Man labiausiai ir patinka pirktinės tešlos napoleonas,nes kai bandžiau iš savo maišyto stešlos-nesigavo toks skanus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2012 05 01, 16:47)
"medutis" be medaus  biggrin.gif

labai slapias, skanumelis tikras

thumbup.gif

Aš žadu kept kočiojamą medutį be medaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 05 01, 16:47)
"medutis" be medaus  biggrin.gif

skaniai ir graziai atrodo bet man medutis be medaus kazkaip nezinau, nors niekad taip nekepus gal ir gerai butu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 05 01, 18:55)
skaniai ir graziai atrodo bet man medutis be medaus kazkaip nezinau, nors niekad taip nekepus gal ir gerai butu  g.gif  g.gif

smile.gif Vaikams labai patinka...man taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 05 01, 18:55)
skaniai ir graziai atrodo bet man medutis be medaus kazkaip nezinau, nors niekad taip nekepus gal ir gerai butu  g.gif  g.gif

as nesu megeja medaus, todel ir isbandziau, nes lakstu norejau butent tokiu kaip meducio..pavyko, ir valgant skonis labai labai panasus, aiksu, nera medaus, bet ..man labai patiko
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 01, 15:54)
Sveikutes, gal kuri yra ruosusi pagal si recepta Napaleona?  4u.gif  kaip gavosi? Arba gal seip kokia patyrusi tortu kepeja pakomentuos si recepta, ar labai cia grybauja  smile.gif  As dabar kuiciuosi , vaisinsiu kai ka kam itikti norisi  blush2.gif

Cia Leningrado Napoleonas. Visada lakstus kepu pagal si recepta smile.gif Puikiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikis merginos, ateinu su tokiu klausimu smile.gif . Lauksiu jusu pasiulymu bei pasvarstymu smile.gif .
Turiu iskepti jaunuju torta. Torta issivaizduoju bent 3 aukstu (nors tokio nesu dar darius smile.gif ). Kokius tortus siulytumete kepti pagal aukstu isdestyma kad gerai islaikytu vienas kita? O gal turit kokiu taip ideju jaunuju tortams uzmate, vieno auksto bet idomu ir t.t. Ir kaip toki torta nuvezti 200 km?
Tiesa snykeris netinka ax.gif

Atsakyti
kiek sveria juodasis miškas iš vienos normos? (kai dedama 1 indelis grietinėlės)? jei svėrėt kada, tai kokio svorio jis nepuoštas?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas gali papasakoti ar ideti nuorodele, kaip su raidem elgtis, neiseina man ju isspausti, nezinau ka darau ne taip. Padekit.Aciu
Atsakyti