Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

O kaip jus puosiat krikstynu tortus didesniems vaikuciams(3-4metu),nes manau batukai jau netinka det ? ax.gif
Atsakyti
didesniems lieka angeliukai, meškučiai, traukinukai...

ramune, nepilk nieko į šokoladą ir bus Tau daug maž traškus sluoksnis, arba plonytį sluoksnį griliažo pasigaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 30, 19:34)
jei tortus kepu is vienos normos 24cm,tai 16cm kepu is puses normos

o kaip 16 cm iskepat? turit tokia forma? ax.gif man reikia nedidelio tortuko ir nzn kaip toki iskepti....
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2012 05 01, 11:01)
o kaip 16 cm iskepat? turit tokia forma?  ax.gif  man reikia nedidelio tortuko ir nzn kaip toki iskepti....

taip,turiu tokia formele,kaune pirkta
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2012 05 01, 11:01)
o kaip 16 cm iskepat? turit tokia forma?  ax.gif  man reikia nedidelio tortuko ir nzn kaip toki iskepti....

Kepu didelį biskbitą (per visą skardą) ir išsipjaunu jau iškeptą. (kad ir dangčiu nuo puodo) Aišku-taip-neekonomiška,nes lieka likučių,bet jeigu kitaip neišeina,o reikia tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 01, 11:31)
Kepu didelį biskbitą (per visą skardą) ir išsipjaunu jau iškeptą. (kad ir dangčiu nuo puodo) Aišku-taip-neekonomiška,nes lieka likučių,bet jeigu kitaip neišeina,o reikia tai  ax.gif

dar variantas,kepti 2biskvitukus ir juos perpjauti jin jan principu.gausit 4biskvitus ir maza tortuka.tiesa,jis bus nebe apvalus,bet kazkokia iseitis :-) atrodytu taip
(tik pas jus butu 1,ne 2 tortukai :-) ) user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 01, 11:37)
dar variantas,kepti 2biskvitukus ir juos perpjauti jin jan principu.gausit 4biskvitus ir maza tortuka.tiesa,jis bus nebe apvalus,bet kazkokia iseitis :-) atrodytu taip
(tik pas jus butu 1,ne 2 tortukai :-)  ) 

drinks_cheers.gif ir dar yra variantas -apvalų pjaut į 4 dalis imi pusę-vieną 4-dalį apverti aukštyn kojom...va tokia forma išeina
user posted image

...bet jeigu reikia apvalaus tai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 01 gegužės 2012 - 11:09
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 04 30, 22:31)
drinks_cheers.gif labai skanu..kaip tik savaitgaliui tokį kepiau  thumbup.gif

man irgi labai labai skanus gavosi..desiu ivairiu spalvu zele i vidurini slauoksni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 05 01, 13:59)
man irgi labai labai skanus gavosi..desiu ivairiu spalvu zele i vidurini slauoksni thumbup.gif

Aš bandysiu vaisių dėti,tik dar nesugalvojau kokių-bananų tai tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 01, 14:31)
Aš bandysiu vaisių dėti,tik dar nesugalvojau kokių-bananų tai tikrai  g.gif

man persikai koncervuoti tiktu idealiai prie sio torto, bet tik tuo atveju, jei ne medutis tikras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 05 01, 14:40)
man persikai koncervuoti tiktu idealiai prie sio torto, bet tik tuo atveju, jei ne medutis tikras biggrin.gif

Aš čia apie medutį be medaus-su kondensovke smile.gif
Atsakyti
aga, man irgi atrodo, kad tinktu idealiai
Atsakyti