Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(loret30 @ 2012 04 26, 13:32)
Ir man taip buvo kartą...išpjoviau viduryje skylę,papuošiau ir gavosi vieta įstatyti buteliui  lotuliukas.gif

QUOTE(Tomassella @ 2012 04 26, 14:23)
ir man pirma karta taip gavosi, negalima atidarineti orkaites visiskai maziausiai 30 min, o dar geriau ir visas 40 min, tada buna viskas gerai. As tai ta skyleta biskivto laksta dejau i viduri ir buvo viskas gerai  smile.gif

Taip ir padariau. Gavosi tortas "laimės šulinys" biggrin.gif biggrin.gif
Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos profesionales. As ir vel su klausimu. Noriu vyro gimtadienio proga padaryti torta-fotoaparata,minciu turiu, bet gal kuri matet kur nors kaip tai daroma?imeskit nuoroda jei nesunku. is anskto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles 4u.gif pameciau recepta doh.gif kazkada gal pries kokius metus zurnale zmones buvo atrodo Borutes Dambrauskaites torto receptas,ten toks is lakstu, bet ne medutis, nei napoleonas, ir niekur nerandu , gal kuri turite issisaugojusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, papuosimu temoje paklausiau patarimo, bet manau cia geriau suu tortu klausimais rasyt ax.gif vizgi ten papuosimu tema ax.gif
tad labai prasau patarimo, su uzsakove pasikalbejom ir nusprendem tortuka daryt nuo 3.5 iki 4 kg. noreciau pabandyt dvieju aukstu, bet kokiu skersmens turetu buti aukstai, kad itilpciau i norima kg.? gal yra merginu dariusiu taip? beje apatini daryciau jogurtini, o virsutini - rafaelo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilan: 30 balandžio 2012 - 13:27
QUOTE(lilan @ 2012 04 30, 13:22)
Sveikos merginos, papuosimu temoje paklausiau patarimo, bet manau cia geriau suu tortu klausimais rasyt  ax.gif  vizgi ten papuosimu tema  ax.gif
tad labai prasau patarimo, su uzsakove pasikalbejom ir nusprendem tortuka daryt nuo 3.5 iki 4 kg. noreciau pabandyt dvieju aukstu, bet kokiu skersmens turetu buti aukstai, kad itilpciau i norima kg.? gal yra merginu dariusiu taip? beje apatini daryciau jogurtini, o virsutini - rafaelo.

O su mase dengsit? jei su mase tai as kai darau 25cm/16cm iseina apie 4kg. Dar nuo torto rusies priklauso ir nuo papuosimu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 04 28, 20:16)
MERGAITES, SOS 4u.gif  4u.gif noriu torto lakstu kaip medaus torto, purus tokie kad butu, arba net traskus, be ne nepaleono..esme didziausia -  klad butu be medaus smile.gif gal aks kepet ir zinot kaip vadinasi tas tortas?

Vietoj medaus dėjau kondensovkę- skanūs lakštai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 04 29, 12:23)
knopke, kaip jum sekas taip lygiai biskvitu tesla padalint????

kepu po viena, man is mases gaunasi 4 lakstai po gerus 6 saukstus 4u.gif
QUOTE(loret30 @ 2012 04 30, 15:03)
Vietoj medaus dėjau kondensovkę- skanūs lakštai gavosi  mirksiukas.gif

kepu dabar..man irgi patinka thumbup.gif irgi , po viena, ramu, lygus pjuvis bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 04 30, 13:51)
O su mase dengsit? jei su mase tai as kai darau 25cm/16cm iseina apie 4kg. Dar nuo torto rusies priklauso ir nuo papuosimu

taip su pastiliazu, tai reiskias man taip reiktu ir daryt su dydziais 4u.gif
ir dar merginos jei apatini jogurtinio skoniaus deciau 1,5 porcijos 25 cm dydziui, kiek reiktu 16 cm rafaelo tortukui, puse dalies?
jogurtini pagal si recepta darysiu http://aj-receptai.b...u-vaisiais.html
o rafaelo pagl si recepta http://www_sauletavirtuve_lt/?p=429
Atsakyti
jei tortus kepu is vienos normos 24cm,tai 16cm kepu is puses normos
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 30, 15:03)
Vietoj medaus dėjau kondensovkę- skanūs lakštai gavosi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif labai skanu..kaip tik savaitgaliui tokį kepiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas mestels minti kaip padaryti trasku sluoksni pertepimo? reik sokoladinio kremo ir kad trasketu blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 30 balandžio 2012 - 21:53
Paskutini mineta dariau,nesveikai skanus man wink.gif
Atsakyti