Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(miau @ 2012 04 26, 12:39)
Susmego mano biskvitas  verysad.gif  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas  biggrin.gif  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest  g.gif  doh.gif Ot kepėja iš manęs  blush2.gif  ax.gif  doh.gif



ir man pirma karta taip gavosi, negalima atidarineti orkaites visiskai maziausiai 30 min, o dar geriau ir visas 40 min, tada buna viskas gerai. As tai ta skyleta biskivto laksta dejau i viduri ir buvo viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Aš tikrai neatidarinėjau schmoll.gif o kodėl vidurys susmego ir neiškepė-taip ir likau nesupratusi.Nuo tada rafaelo nebekepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 26, 16:10)
Aš tikrai neatidarinėjau  schmoll.gif  o kodėl vidurys susmego ir neiškepė-taip ir likau nesupratusi.Nuo tada rafaelo nebekepiau  ax.gif


gal per trumpai kepei, ten pagal rec blogas laikas, min 40 min reikia kepti ir kisti i gerai ikaitinta orkaite, siaip tikrai nera sunkus receptas, o biskvitas tobulas
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2012 04 26, 16:25)
gal per trumpai kepei, ten pagal rec blogas laikas, min 40 min reikia kepti ir kisti  i gerai ikaitinta orkaite, siaip tikrai nera sunkus receptas, o biskvitas tobulas

Dabar jau nebepamenu kiek laiko kepiau... 4u.gif Ačiū,bandysiu surizikuot kada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 26, 13:18)
Apdžiūti ar sudžiūti?  g.gif Na jei biskvitą paliksime parai  neuždengus, tai jis sudžius  smile.gif

Iskepu ir padedu atvirai kad jis stovetu, nieko nedengiu ir neslepiu, man taip skanesni ir tvirtesni biskvitai gaunasi (krasciukus maziau sulaistau)
Tiesiog daugiau sulaistau pati biskvita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 26, 16:42)
Dabar jau nebepamenu kiek laiko kepiau... 4u.gif Ačiū,bandysiu surizikuot kada  unsure.gif

Visada kepu per du aukštus,dėl vietos stokos doh.gif reikia įpusėjus kepimui sukeisti biskvitus,apatinius į viršų,ir atvirkščiai,darinėju orkaitę,keitinėju,niekas nesusmenga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 26, 17:01)
Visada kepu per du aukštus,dėl vietos stokos  doh.gif reikia įpusėjus kepimui sukeisti biskvitus,apatinius į viršų,ir atvirkščiai,darinėju orkaitę,keitinėju,niekas nesusmenga smile.gif

Tai jūs kepat ne viename inde,o dalijate tešlą į 2(?) dalis?
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 26, 17:27)
Tai jūs kepat ne viename inde,o dalijate tešlą į 2(?) dalis?

Taip,dažniausiai tenka kepti Rafaelo biskvitus,ir ne iš vienos normos smile.gif Kaip kuriai geriau,taip ir kepa,man asmeniškai geriau iškepa padalijus į dvi dalis 4u.gif
Atsakyti
as tai viena kepu
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 26, 21:16)
Taip,dažniausiai tenka kepti Rafaelo biskvitus,ir ne iš vienos normos smile.gif Kaip kuriai geriau,taip ir kepa,man asmeniškai geriau iškepa padalijus į dvi dalis  4u.gif



QUOTE(Tomassella @ 2012 04 26, 21:38)
as tai viena kepu

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Aš ir kepu visą iš karto,bet man tai per 40minučių neiškepa.Aš visada užtrunku gerą valandą unsure.gif Bet čia,matyt,dar ir nuo orkaitės priklauso. Šiaip aš visada su pagaliuku tikrinu smile.gif Man ir Rafaelo biskvitas pats pačiausias.Aš jau jį visiem tortam naudoju.Ryt dar išbandysiu su kakava.Tikiuosi gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 27 balandžio 2012 - 12:46
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 27, 13:44)
Aš ir kepu visą iš karto,bet man tai per 40minučių neiškepa.Aš visada užtrunku gerą valandą  unsure.gif  Bet čia,matyt,dar ir nuo orkaitės priklauso. Šiaip aš visada su pagaliuku tikrinu  smile.gif Man ir Rafaelo biskvitas pats pačiausias.Aš jau jį visiem tortam naudoju.Ryt dar išbandysiu su kakava.Tikiuosi gausis  smile.gif

bigsmile.gif Skanus jis,tik va kai pirmas man "prisvilo" tai ir bijau doh.gif
Atsakyti