Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(Bijuna @ 2012 04 25, 10:35)
Merginos, man tokia durna mintis atėjo ir noriu Jūsų paklausti  ax.gif Biskvitų receptai, pvz. "Turtingo kavos torto" arba "Juodo miško" receptūra yra ir parašyta "iškepti 2 biskvitus" tai tas receptas duotas tik vienam biskvitui? Nu galvoje kažkas pasidarė ir pradėjau nebesuprasti  blush2.gif

Bet juodam miske ir parasyta norma tik vienam biskvitui, tai reiskia kad antram biskvitui reikia is naujo maisyti tesla is tos paties normos
http://www.supermama...?...&p=20339832
as darau du kartus, pirma viena kepu, paskui kita is naujos normos (teslos nedalinu per puse)
Atsakyti
ot bliamba,o as savo pastilaza dengimui saldytuve laikiau, tai turbut sugedo jau ji????
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 04 25, 12:47)
ot bliamba,o as savo pastilaza dengimui saldytuve laikiau, tai turbut sugedo jau ji????


Nesugedo, tik sukietėjo į ragą. Įdėk į mikrobankę keliom sekundėm ir iš naujo paminkyk 4u.gif
Atsakyti
mergaites, ar uz Rafaello biskvita yra labiau burnoje tirpstanciu biskvitu receptu? biggrin.gif kazkaip pamegau rafaelo biskvita ir dar atradau toki faina:

Biskvitas:

4 kiaušiniai
12 v.š. cukraus
11 v.š. miltų
1,5 v.š. krakmolo
8 v.š. virinto atvėsinto vandens
1,5 a.š. kepimo miltelių

Atskiriame trynius nuo baltymų. Trynius plakame su cukrumi, plakdami po kelis šaukštus pilame vandenį. Paplakame 2-3 min., kol ištirps cukrus. Baltymus labai gerai išplakame iki standumo (masė turi nekristi iš apversto indo, paviršius turi būti blizgantis, lygus, ne porėtas!). Baltymus dedame į trynius ir labai atsargiai išmaišome, kad masė išliktų puri. Persijojame miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Atsargiai išmaišome su kiaušinių mase. Tešla turi likti puri, nesukritusi. Pilame į tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. (patikriname biskvito vidurį mediniu pagaliuku: jei jis sausas - biskvitas iškepęs). Atvėsiname jį ant grotelių. Perpjauname į 3 lakštus.


cia is AJ receptu, kai iskepa neatrodo, kad butu labai iskiles, bet kai sumirksta nuo pertepimo ir sulaistymo, buna super. Kazkaip jis man labai tinka, kai tortus puosiu mase, toks tvirtas, bet kartu ir ne "bulka" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 04 25, 11:28)
Turiu toki klausimeli,koki sokolada naudojat tortui snikers? Ar butinai turi buti juodas?

visada naudoju kepiniu sokolada.maximoj 1.99lt kainuoja.popieriukas permatomas su tetule tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 25, 15:29)
visada naudoju kepiniu sokolada.maximoj 1.99lt kainuoja.popieriukas permatomas su tetule tokia  smile.gif

Aciu labai uz atsakyma. Tiesiog galvoju kad nebutu per kartus sokoladas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 25, 11:35)
Merginos, man tokia durna mintis atėjo ir noriu Jūsų paklausti  ax.gif Biskvitų receptai, pvz. "Turtingo kavos torto" arba "Juodo miško" receptūra yra ir parašyta "iškepti 2 biskvitus" tai tas receptas duotas tik vienam biskvitui? Nu galvoje kažkas pasidarė ir pradėjau nebesuprasti  blush2.gif


Juodo misko duotas receptas vienam biskviotui, kuri reik perpjauti i dvi dalis. Is kitos tokios pat porcijos kita kepti, ir vel perpjauti pusiau.
Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 25, 12:03)

Tikrai , kad pasidarė  lotuliukas.gif , tai reiškia, kad tešlą reik padalint į dvi dalis ir išsikept du biskvitus, kuriuos paskui perpjauti  mirksiukas.gif


Neklaidinkit, bent juodam miskui duota viena porcija produktu..
Atsakyti
Sveikos. Nusprendžiau kepti tortą Rafaelo. Sakykit, o 65 gramai aliejaus, tai kiek čia šaukštų ar šaukstelių? g.gif Neturiu tikslių svarstyklių sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 26 balandžio 2012 - 08:05
QUOTE(miau @ 2012 04 26, 09:04)
Sveikos. Nusprendžiau kepti tortą Rafaelo. Sakykit, o 65 gramai aliejaus, tai kiek čia šaukštų ar šaukstelių?  g.gif  Neturiu tikslių svarstyklių sad.gif

vienas šaukštas +/- 6g.....tai bus 10-11 š.
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2012 04 26, 10:09)
Labai ačiū  4u.gif

nėr už ką 4u.gif lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti
tai aliejaus gala bus ne s o as -arbatiniu sauksteliu. As pilu apie stikliuka aliejaus maziuka. Rafaelo biskvita is trecio karto ismokau tobulai iskepti. Si karta bandysiu su Rafaelo biskvitu gaminti braskini torta, gal gausis kas panasus i ta Presto braskini torciuka rolleyes.gif
Atsakyti