Sveikos,
Žadėjau papasakot kaip mano snikersas iš LT į UK , nu visai puikiai
. Sutepiau antradienį vakare , visą naktį stovėjo šaldytuve, trečiadienio rytą papuošiau ir keturiom valandom įdrūdau į kamerą , paskui dvi valandas laikiau šaldytuve ( kad kai keliaus į mašiną nebūtų per didelis temperatūrų skirtumas) ir paskui į mašiną, per 24 valandas pasiekė tortas užsakovą , dar parą pastovėjo šaldytuve ir šeštadienį buvo suvalgytas
. Visiem valgytojam labai patiko , net ir tiems, kurie su saldumynais nedraugauja
. Žodžiu kelionė, nei skoniui , nei išvaizdai nepakenkė
Va tas tortukas , 3 kg snikersas
P.S. Tos kurios seka papuošimų temą jau matė šitą tortuką , bet kad sausai nešnekėt įkeliu ir čia
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 25, 10:35)
Merginos, man tokia durna mintis atėjo ir noriu Jūsų paklausti
Biskvitų receptai, pvz. "Turtingo kavos torto" arba "Juodo miško" receptūra yra ir parašyta "iškepti 2 biskvitus" tai tas receptas duotas tik vienam biskvitui? Nu galvoje kažkas pasidarė ir pradėjau nebesuprasti
Tikrai , kad pasidarė
, tai reiškia, kad tešlą reik padalint į dvi dalis ir išsikept du biskvitus, kuriuos paskui perpjauti