Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

Aha, ir as galvoju, kad kazka del recepto praleidusi..
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2012 04 23, 14:38)
ne kavineje, sveciuose valgiau, tai ir pasake, kad cia presto.

o gal ten toks torto pavadinimas, visai nesusijęs su kavine? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 23, 17:55)

O as noriu pasirodyti savo DVIEJU SAVAICIU svajone,per jus cia  lotuliukas.gif

Tas pagarsejas Vysninis tortas  biggrin.gif  Skanumelis!!!

o kaip jus padarot ta kremo sluoksni toki stora g.gif
as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras verysad.gif
ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 04 23, 21:17)
o kaip jus padarot ta kremo sluoksni toki stora  g.gif
as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras  verysad.gif
ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?  unsure.gif

O kam jus slegiat?...gal jis pro sonus isbega..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 20:18)
O kam jus slegiat?...gal jis pro sonus isbega..

na, kazkiek isbega...
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas blush2.gif nezinau, is kur pas mane toks isitikinimas, kad reikia suspausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 04 23, 21:21)
na, kazkiek isbega...
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas  blush2.gif nezinau, is kur pas mane toks isitikinimas, kad reikia suspausti  blush2.gif

Nespauskit, neslekit, nes viskas sukimba ir taip.. kremas matyt susigeria i pati biskvita dar..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 20:27)
Nespauskit, neslekit, nes viskas sukimba ir taip.. kremas matyt susigeria i pati biskvita dar..

aciu, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 23, 17:55)

Tas pagarsejas Vysninis tortas  biggrin.gif  Skanumelis!!!

Labai graziai ir skaniai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
O receptukas kur bigsmile.gif ???
Atsakyti

Cia dariau su Juodojo misko biskvitais,nes ten tai kazkoks zaidimas surasytas blush2.gif paprasciau miskas biggrin.gif ir labai skaniai jis tinka cia. Krema dariau is 1,5 normos,nes mano forma 26cm,tai gavosi na gal keli cm islindo is formos,toks gero aukscio zodziu. Nedejau jokio alkoholio,laisciau su vysniu nuoviru. O nuoroda jau cia turbut 4 kartus vaidenosi biggrin.gif http://zanetos-virtu...nis-tortas.html jauciu skaniai jis butu ir su avietemis,reikes pabandyti kada.
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 23, 21:01)
o gal ten toks torto pavadinimas, visai nesusijęs su kavine? smile.gif))

ne ne, jis tikrai gamintas Presto kavineje, buna dar su avietemis ant virsaus, pagal sezona kazkaip uogas deda.
Atsakyti
''Vysninio'' virsus ir man gerokai islindo is formos,neskaitant,kad tik is normos dariau,o jei jus is 1.5 daret,tai tuo labiau.Na bet nenuvyle skonis?Man tai jis gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 23, 23:06)
''Vysninio'' virsus ir man gerokai islindo is formos,neskaitant,kad tik is normos dariau,o jei jus is 1.5 daret,tai tuo labiau.Na bet nenuvyle skonis?Man tai jis gerulis  thumbup.gif

Isragavo 6 zmones neskaitant vaiku,visiem labai patiko,sake superinis,man irgi jis fainas thumbup.gif
Atsakyti