Aha, ir as galvoju, kad kazka del recepto praleidusi..
QUOTE(Tomassella @ 2012 04 23, 14:38)
ne kavineje, sveciuose valgiau, tai ir pasake, kad cia presto.
o gal ten toks torto pavadinimas, visai nesusijęs su kavine? ))
QUOTE(dzokada @ 2012 04 23, 17:55)
O as noriu pasirodyti savo DVIEJU SAVAICIU svajone,per jus cia
Tas pagarsejas Vysninis tortas Skanumelis!!!
o kaip jus padarot ta kremo sluoksni toki stora
as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras
ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?
QUOTE(sttropez @ 2012 04 23, 21:17)
o kaip jus padarot ta kremo sluoksni toki stora
as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras
ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?
as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras
ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?
O kam jus slegiat?...gal jis pro sonus isbega..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 20:18)
O kam jus slegiat?...gal jis pro sonus isbega..
na, kazkiek isbega...
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas nezinau, is kur pas mane toks isitikinimas, kad reikia suspausti
QUOTE(sttropez @ 2012 04 23, 21:21)
na, kazkiek isbega...
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas nezinau, is kur pas mane toks isitikinimas, kad reikia suspausti
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas nezinau, is kur pas mane toks isitikinimas, kad reikia suspausti
Nespauskit, neslekit, nes viskas sukimba ir taip.. kremas matyt susigeria i pati biskvita dar..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 20:27)
Nespauskit, neslekit, nes viskas sukimba ir taip.. kremas matyt susigeria i pati biskvita dar..
aciu, pabandysiu
QUOTE(dzokada @ 2012 04 23, 17:55)
Labai graziai ir skaniai atrodo
O receptukas kur ???
Cia dariau su Juodojo misko biskvitais,nes ten tai kazkoks zaidimas surasytas paprasciau miskas ir labai skaniai jis tinka cia. Krema dariau is 1,5 normos,nes mano forma 26cm,tai gavosi na gal keli cm islindo is formos,toks gero aukscio zodziu. Nedejau jokio alkoholio,laisciau su vysniu nuoviru. O nuoroda jau cia turbut 4 kartus vaidenosi http://zanetos-virtu...nis-tortas.html jauciu skaniai jis butu ir su avietemis,reikes pabandyti kada.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 23, 21:01)
o gal ten toks torto pavadinimas, visai nesusijęs su kavine? ))
ne ne, jis tikrai gamintas Presto kavineje, buna dar su avietemis ant virsaus, pagal sezona kazkaip uogas deda.
''Vysninio'' virsus ir man gerokai islindo is formos,neskaitant,kad tik is normos dariau,o jei jus is 1.5 daret,tai tuo labiau.Na bet nenuvyle skonis?Man tai jis gerulis
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 23, 23:06)
''Vysninio'' virsus ir man gerokai islindo is formos,neskaitant,kad tik is normos dariau,o jei jus is 1.5 daret,tai tuo labiau.Na bet nenuvyle skonis?Man tai jis gerulis
Isragavo 6 zmones neskaitant vaiku,visiem labai patiko,sake superinis,man irgi jis fainas