QUOTE(sivita @ 2012 04 21, 21:57)
Prašau pagalbos
Biskvitas geras, purus, lygus paviršius, neprisvilęs ir neperkepęs. Bet kraštai...
Kepiau popierium išklotoj formoj, dugnas pateptas riebalais, kraštai netepti. Bandžiau aušinti formoj, taip pat bandžiau aušinti orkaitėj (tada yra tikimybė perkepti). Beaušdamas prikimba prie formos ir plyšta. Tas pats ir tefloninėj formoj. Ir taip daugelį kartų...
Aišku, sutepti įmanoma, bet norisi gražesnių kraštų. Kas ne taip ?
koks čia biskvitas? rafaello? jei taip, tuomet per trumpai plakėte ir miltų gal mažoka. kitą kartą dėkite 250 gr miltų, o kiaušinius su cukrumi plakite ne 5, o 9-10 minučių, o miltus įmaišykite ranka švelniais judesiais, kad nesumakaluotumėte biskvito. o iškepus apipjaukite peiliu, tada nuimkite šonus tortinės. ir sviestu nereikia tepti nei šonų nei dugno. Kam? juk kepimo popierius atliks savo funkciją..
man anksčiau taip pasidarydavo kaip Jums, bet dabar niekad nieko nebenutinka blogo ir netikėto
aišku, tfu tfu tfu
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 22, 18:16)
Sokoladinems rozems naudojamas naturalus ar dirbtinis medus?
dirbtinis.