Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(ramune.v @ 2012 04 16, 14:08)
realiai ten tik del grietineles problema g.gif o 24val. tai cia auto vaziuos jis? bandyti deti i deze ir apdeti susaldyto vandens "bambaliais" gausis kaip termusas (jei aisku vietos yra). Dar variantas pries tai uzsaldyti ir pries pat kelione isimti. Siaip pastilazas kaip ir uzkoncervuoja torta biggrin.gif o lauke toks oras... gal nieko nenutiks.mano va del gabaritu netilpo i saldytuva, masciau kur ji kisti, palikau balkone, pries tai dar kiek prabuvo kol papuosiau, tada kokias 12val. balkone, o tada ant stalo apie 6val. ir nieko valgau likucius dabar - liuks skonis kaip visad nepakites biggrin.gif (buvo keptas ketvirtad.).
Parasykit kaip sekesi-idomu pasidare biggrin.gif


o pastilažui įtakos užšaldymas neturi g.gif , niekad nešaldžiau jokio torto unsure.gif , skonio užšaldymas nepakeičia, grietinėlė nepavandenija atšilinėdama ? unsure.gif Atsimenu kažkada apie tai jau buvo kalbėta, net kai buvo visai neaktualu .... blush2.gif
Būtinai papasakosiu kaip mano tortui sekėsi keliaut biggrin.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 16, 14:10)
pries keleta metu uzsakinehau snikersa dukrytes krikstynom. zmogelis ji man is panevezio i siaulius veze.pakeliui sugedo masina.tai nuo pat ryto iki kokiu 17val tortas buvo toje masinoje.poto pakeliui mes ji pasiemem ir dar 2,5val vezem iki elektrenu.ten jau per nakti laikem saldytuve.kita vakara nesem ant stalo.visa vakara  atstovejo kol ji sunaikinom :-) .skonis buvo superinis! beja,tai buvo karsta vasara  smile.gif


Ačiū tau labai už šitą istoriją aciuks.gif , tikrai ramiau pasidarė rolleyes.gif


Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 16, 14:56)
Dekit maziau. Vienam indeliui pilnai uzteks 3-4 saukstu.

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 16, 15:02)
as visada 1indukui dedu3saukstus cukraus.
jei i krema ieina dar ir saldi varskyte,tai cukraus dedu 2s.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 16, 17:57)
o pastilažui įtakos užšaldymas neturi  g.gif , niekad nešaldžiau jokio torto  unsure.gif , skonio užšaldymas nepakeičia, grietinėlė nepavandenija atšilinėdama  ?  unsure.gif Atsimenu kažkada apie tai jau buvo kalbėta, net kai buvo visai neaktualu .... blush2.gif
Būtinai papasakosiu kaip mano tortui sekėsi keliaut  biggrin.gif 
Ačiū tau labai už šitą istoriją  aciuks.gif , tikrai ramiau pasidarė  rolleyes.gif

esu saldziusi tik gabaliukais, na kad tam kartui suvalgyt kai istrauki-tai skonis nesikeicia, man snikeris pats skaniausias kai labai saltas smile.gif, grietinele nepavandenija tikrai, pastilazas (na kai supjaustytas buvo) nepasikeite skoniu, kaip butu visas, ar neskilineja ir t.t.-gal kitos pasakys nes tikrai apie tai kalbejo ir yra kas bandes as viso nebuvau sukisus. Bet kiek gabalais teko-viskas ten liuks ir su juo, tik nereik labai temperaturos pakeisti, t.y. is kameros is kart i karsta masina deti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 16, 16:14)
ačiū labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dar viena radau biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Sveikos merginos,

Reikia pagalbos smile.gif Gal kas zinote "Ananasiniam" biskvitui koks kiekis vanilino turi buti? Recepte parasyta 1 pakelis vanilino ax.gif ale koks tas pakelis...pirma karta kepsiu, tai labai pergyvenu..
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2012 04 16, 18:04)
Sveikos merginos,

Reikia pagalbos smile.gif  Gal kas zinote "Ananasiniam" biskvitui koks kiekis vanilino turi buti? Recepte parasyta 1 pakelis vanilino ax.gif ale koks tas pakelis...pirma karta kepsiu, tai labai pergyvenu..

Pati dedu apie 10 gramų mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakartosiu savo prasyma:kuri is jusu kepe torta su makadamiju riesutais?Galite ideti nuoroda?Aciu.
Papildyta:
Kepsiu seimynai,nes jie gan traskus...o ir kaina pas mus normali-17 euru smile.gif ,tai ne LT-100 lt maximoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2012 04 16, 19:13)
Pati dedu apie 10 gramų  mirksiukas.gif


Aciu 4u.gif
Atsakyti
mielos kepejeles, gal galit pagelbeti. ketinu kepti torta - teletabio formos ir pasirinkau ananasinio torto biskvitus, ar galesiu juos tinkamai ispjaustyti pagal forma? kepsiu is dvigubos normos, tai kaip tinkamai pasirinkti produktu kieki pertepimui? noriu tepti su varskes - grietineles kremu, o puosti grietinele... PATARKIT
Atsakyti
QUOTE(irmuliuke @ 2012 04 17, 13:42)
mielos kepejeles, gal galit pagelbeti. ketinu kepti torta - teletabio formos ir pasirinkau ananasinio torto biskvitus, ar galesiu juos tinkamai ispjaustyti pagal forma? kepsiu is dvigubos normos, tai kaip tinkamai pasirinkti produktu kieki pertepimui? noriu tepti su varskes - grietineles kremu, o puosti grietinele... PATARKIT

na, galvokim logiškai.. biskvitui dviguba norma, pertepimui irgi dviguba norma.. pagal receptą jei
Atsakyti
Labai noriu pabandyti Sonatinos aguonini morengų tortą.Tačiau labai bijau, kad išteš morengai.Įdomu, jeigu juos aptepsiu šokoladu ar paskui nebus taip, kad blogai pjaustysis?
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 04 17, 15:33)
Labai noriu pabandyti Sonatinos aguonini morengų tortą.Tačiau labai bijau, kad išteš morengai.Įdomu, jeigu juos aptepsiu šokoladu ar paskui nebus taip, kad blogai pjaustysis?

Jei turite omeny ta su kavos skonio kremu, tai tikrai nereikia niekuo tepti, nes nuo sviestinio kremo morengui tikrai nieko nenutiks... jau isbandytas receptukas...
Atsakyti