QUOTE(ramune.v @ 2012 04 16, 14:08)
realiai ten tik del grietineles problema o 24val. tai cia auto vaziuos jis? bandyti deti i deze ir apdeti susaldyto vandens "bambaliais" gausis kaip termusas (jei aisku vietos yra). Dar variantas pries tai uzsaldyti ir pries pat kelione isimti. Siaip pastilazas kaip ir uzkoncervuoja torta o lauke toks oras... gal nieko nenutiks.mano va del gabaritu netilpo i saldytuva, masciau kur ji kisti, palikau balkone, pries tai dar kiek prabuvo kol papuosiau, tada kokias 12val. balkone, o tada ant stalo apie 6val. ir nieko valgau likucius dabar - liuks skonis kaip visad nepakites (buvo keptas ketvirtad.).
Parasykit kaip sekesi-idomu pasidare
Parasykit kaip sekesi-idomu pasidare
o pastilažui įtakos užšaldymas neturi , niekad nešaldžiau jokio torto , skonio užšaldymas nepakeičia, grietinėlė nepavandenija atšilinėdama ? Atsimenu kažkada apie tai jau buvo kalbėta, net kai buvo visai neaktualu ....
Būtinai papasakosiu kaip mano tortui sekėsi keliaut
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 16, 14:10)
pries keleta metu uzsakinehau snikersa dukrytes krikstynom. zmogelis ji man is panevezio i siaulius veze.pakeliui sugedo masina.tai nuo pat ryto iki kokiu 17val tortas buvo toje masinoje.poto pakeliui mes ji pasiemem ir dar 2,5val vezem iki elektrenu.ten jau per nakti laikem saldytuve.kita vakara nesem ant stalo.visa vakara atstovejo kol ji sunaikinom :-) .skonis buvo superinis! beja,tai buvo karsta vasara
Ačiū tau labai už šitą istoriją , tikrai ramiau pasidarė