QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 16, 12:36)
Apie snikersa nezinau,bet savo gimtadienio torta ''vysnini'' pamirsau idet i saldytuva ir ryte ismeciau
O as kiek zinau ir maciau gamyba juodo misko,tai tik ir deda virtas,tiesiog drebutese esancias vysnias ,skonis tikrai geras
o jei bijot del aprugimo,tai nelaikykit visa vakara ant stalo torto,pakaks ir valandos iki pjovimo
Reikia turet omeny, kad vysnios duoda rugima, ypac jei detos neapvirtos ir dar su kokia varske.. o snikerio recepturoj tokie produktai, kad ilgai negenda.. sviestas , rududu, grietinelei irgi nieko nenutiks per para... galiu net pasakyt is patirsties,kai napoleonas su plikytu kremu issilaike lauko temperaturoj vasara, nes veziausi i gamta, liepos menesi nuo penkatdienio iki sekmadienio (na sekmadieni jau mazas gabalelis buvo likes). Nieko nenutiko.
O del laikymo ant stalo torto, tai irgi nedaryciau problemos.. per kelias valandas net su vysniom nieko nenutiks. Pries dedant i torta, jas apvirti su cukrumi. Tortas- stalo puosmena... nereikia slepti saldytuve..
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 16, 14:34)
sveikos, tortų kepėjėlės
Reikia jūsų patarimo.
Bandžiau šeštadienį pasidaryti tortą. Neišėjo biskvitas. Ką aš darau ne taip?
6 kiaušinių trynius išmaišiau su 6 šaukštais cukraus. Į masę sudėjau 6 šaukštus miltų. Išmaišiau. Į tą masę sudėjau 6 kiaušinių išplaktus iki standumo baltymus. Viską išmaičiau. Įdėjau po pusę šaukštelio kepimo miltelių ir vanilinio cukraus. Įdėjau viską į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir prie tokios temperatūros kepiau 20 min. Ištraukus biskvitas sukrito ir visas toks kaip guminis, nepurus
Gal galite parašyti ką aš ne taip darau
Reikia nemaisyti kiausinius su cukrum, o PLAKTI mikseriu...
Papildyta:
Torto jokiais budais nedeciau i saldikli del keliu valandu...
Papildyta:
QUOTE(Rasskee @ 2012 04 16, 13:52)
tai kad neiseis valanda pries pjovima vestuviu sventej
Na, reiks bandyt turbut apvirt, bet niekad nesu to darius ir skonio ragavus, tad nzn kas gausis:(
Vysnias apvirkit, su cukrumi, ir nebus jokios problemos
galiu garantuoti. Neisvirti tik, o tik uzvirus skysciui, nukelti nuo ugnies. Atvesinti. Ir deti i torta.