Mergaites gal galite pasakyti ar galima deti konservuotus ananasus i krema kurio sudetis:grietinele,vaniline prezident varske ir zelatina?Zinau,kad sveizi ananasai netinka,o kaip su konservuotais?
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 15, 13:10)
Jei medaus tortas (perteptas grietines kremu) bus valgomas antradieni, tai kada man ji geriausia sutepinet?
Siandien
QUOTE(Deimoote @ 2012 04 15, 17:08)
Gimtadienio torciukas
butu grazus, bet visko mirgu margu kad nieko ir to grozio nesimato
ne nu,mergaites,baikit ''bajerius'',nedarykit netvarkos,juk ne papuosimu tema cia.cia keliami receptai ir tortai ,kur matosi pjuvis.apie sudeti cia kalbam .poto skundziates,kad norint susirasti kazkokia info,sunku perskaityti N temu
Konservuoti ananasai draugauja su želė
aciu olesta labai labai
Sveikos kepėjos, labai reikia patarimo , užsakė tortuką, kuris turi iš Lietuvos pasiekti Angliją , kelionėje išbus 24 valandas, gal turite patarimų kaip išsaugoti nepakitusį torto skonį, (dėl jo labiausiai bijau) . Tortas bus snikersas, dengtas pastilažu, tai forma manau atlaikys kelionę . Bet va skonis, visgi 24 valandas prabus ne šaldytuve . O gal be reikalo suku galvą , už lango gi ne +20 , pirma mintis man tokia ir buvo , bet kuo toliau gilinuosi , to baisiau viskas atrodo . O taip ten laukia lietuviško torto
Būtų neblogai pasinaudoti šaltkrepšiu,aš taip vasarą vežiau tortą.Tik žinomą šaltkrepšį guldžiau šonu
Ir Anglijoj yra lietuvaiciu, kepanciu snikersa.
QUOTE(miskouoga @ 2012 04 16, 07:51)
Ir Anglijoj yra lietuvaiciu, kepanciu snikersa.
Be abejo, kad yra , bet man nuo to visai ne ramiau , tortą vistiek transportuoti reikės
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 16, 08:40)
Sveikos kepėjos, labai reikia patarimo , užsakė tortuką, kuris turi iš Lietuvos pasiekti Angliją , kelionėje išbus 24 valandas, gal turite patarimų kaip išsaugoti nepakitusį torto skonį, (dėl jo labiausiai bijau) . Tortas bus snikersas, dengtas pastilažu, tai forma manau atlaikys kelionę . Bet va skonis, visgi 24 valandas prabus ne šaldytuve . O gal be reikalo suku galvą , už lango gi ne +20 , pirma mintis man tokia ir buvo , bet kuo toliau gilinuosi , to baisiau viskas atrodo . O taip ten laukia lietuviško torto
Snikersui tikrai nieko nenutiks.
Olesta gal gali įmesti kokią nuorėdėlę,pagal kurį kepei rudą biskvitą.ačiū