Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškas daržas

QUOTE(Dzhine @ 2012 04 13, 23:40)
Parodysiu ir aš savo planelį  blush2.gif  paspauskite ant paveiksliuko ir jis padidės:
http://www.growveg.c...n.aspx?p=250730

Wow,nerealiai atrodo bigsmile.gif
O kokia programa čia blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 04 14, 06:57)
Wow,nerealiai atrodo bigsmile.gif
O kokia programa čia blush2.gif ?

Alekto, šį tingų savaitgalio rytą siubingai tingiu pasakoti blush2.gif Turtingo daržo senesnėje temoje buvau parašiusi apie šią programą. Turėtų pavykti surasti.
O jei trumpai tiesiog nueik į tą puslapį, dešiniame viršutiniame kamputyje yra "start garden planer". ten yra instrukcija, aprašymai video ir t.t. susipažinimui. Programa galima naudotis tik online. nemokamai leidzia menesi naudotis, paskum septyniolika eu metinis mokestis. Pagal gyvenama regiona ir nustatytas pirmas bei paskutines salnas sudaro sejos ir sodinimo planeli. augalu apasymuose rodo daugelio augalu sederinamuma. emailu atsiuncia priminimus apie tai kada ka seti ir pan.

Siaip tai man ten truksta info .slyvu medzio visai neradau. dar kazkas uzkliuvo, bet nieko patogesnio dar neradau, tai ir naudojuosi.
Tiesa, pas mane pomidoru skaicius ten realetyvus, nors ta programa paskaiciuoja, kiek augalu telpa i nurodyta plota, kiek vietos reikia viena augalui ir pan.

Atsakyti
o-ho, kosmosas man čia, bet atrodo labai gražiai biggrin.gif Na, merginos, šiandien manęs laukia draugystė su žirniais ir kiti darbai lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 13, 20:49)
taigi, kad ir aš nerandu g.gif Nežinau, ar iškelt ją tiesiog į lauką, nors bus neužgrūdinta visai ir neaiškus jos likimas, ar palikt šiltnamy vėl tarp pomedorų gerokai nugenėtą g.gif Gal medukas susiformuotų g.gif

Nezinau apie kaimynyste, bet mano tevai jau kokius 7-8 metus pomidoru siltnamyje augina vynuoge-auga super thumbup.gif Vynuoges, dideles, skanios, saldzios... pomidorai ir nesiskundzia.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 04 13, 23:40)
Parodysiu ir aš savo planelį  blush2.gif  paspauskite ant paveiksliuko ir jis padidės:
http://www.growveg.c...n.aspx?p=250730

bigsmile.gif ogo kaip vaizdžiai viskas thumbup.gif

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 14, 09:04)
o-ho, kosmosas man čia, bet atrodo labai gražiai biggrin.gif Na, merginos, šiandien manęs laukia draugystė su žirniais ir kiti darbai lauke ax.gif

aš vakar pasisėjau žirnius ir dar visko ko turėjau po kleis pakelius doh.gif uždengiau agro,bet vėjukas toks buvo tai kai nuotaka ten po tą daržą daviausi lotuliukas.gif
kaip jūs ją prispaudžiate prie žemės,kad vėjas nenuneštų g.gif aš plytom apramsčiau g.gif nu negražu,bet o ką daryti g.gif
user posted image
susikasiau dvi lysves 1x5m ir dar biški palyginau grėbliu vieną plotelįt ai naktį išsigandau kai norėjau pasiversti,o kūnas neklauso blink.gif pramerkiau akis ir galvojau,kad suparaližavo lotuliukas.gif
jaučiu ne toj temoj atsakiau g.gif reikėjo į turtingą daržą eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 04 14, 08:06)
Alekto, šį tingų savaitgalio rytą siubingai tingiu pasakoti  blush2.gif Turtingo daržo senesnėje temoje buvau parašiusi apie šią programą. Turėtų pavykti surasti.
O jei trumpai tiesiog nueik į tą puslapį,  dešiniame viršutiniame kamputyje yra "start garden planer". ten yra instrukcija, aprašymai video ir t.t. susipažinimui. Programa galima naudotis tik online. nemokamai leidzia menesi naudotis, paskum septyniolika eu metinis mokestis. Pagal gyvenama regiona ir nustatytas pirmas bei paskutines salnas sudaro sejos ir sodinimo planeli. augalu apasymuose rodo daugelio augalu sederinamuma. emailu atsiuncia priminimus apie tai kada ka seti ir pan.

Siaip tai man ten truksta info .slyvu medzio visai neradau. dar kazkas uzkliuvo, bet nieko patogesnio dar neradau, tai ir naudojuosi.
Tiesa, pas mane pomidoru skaicius ten realetyvus, nors ta programa paskaiciuoja, kiek augalu telpa i nurodyta plota, kiek vietos reikia viena  augalui ir pan.

Ačiū 4u.gif Nesudėtinga programa biggrin.gif pabandysiu pasižaisti,jei tik vaikai leis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 14, 11:47)
susikasiau dvi lysves 1x5m ir dar biški palyginau grėbliu vieną plotelįt ai naktį išsigandau kai norėjau pasiversti,o kūnas neklauso  blink.gif pramerkiau akis ir galvojau,kad suparaližavo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Mane irgi surakino šiąnakt lotuliukas.gif Sėdama žirnius garstyčių įsėjau, o šalia salotų ir ridikėlių. Žadėjau morkas šalia padupdyt, bet morkų kitų nenusipirkau doh.gif Tas, kur šiltnamy nesudygo, pramečiau. Ir nedengiau niekuo g.gif pažiūrėjau gismeteo kad dviem savaitėm į priekį mūsų apylinkėse vien pliusas naktim, tai ir palikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 14, 11:47)
aš vakar pasisėjau žirnius ir dar visko ko turėjau po kleis pakelius doh.gif uždengiau agro,bet vėjukas toks buvo tai kai nuotaka ten po tą daržą daviausi  lotuliukas.gif
kaip jūs ją prispaudžiate prie žemės,kad vėjas nenuneštų  g.gif aš plytom apramsčiau  g.gif  nu negražu,bet o ką daryti  g.gif

aš nedengiu... g.gif Žirniai ir ankstyvos daržovės šalčio nebijo, o kitoms daržovėms dar ne laikas.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 15 balandžio 2012 - 09:05
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 15, 08:45)
drinks_cheers.gif Mane irgi surakino šiąnakt lotuliukas.gif Sėdama žirnius garstyčių įsėjau, o šalia salotų ir ridikėlių. Žadėjau morkas šalia padupdyt, bet morkų kitų nenusipirkau doh.gif Tas, kur šiltnamy nesudygo, pramečiau. Ir nedengiau niekuo g.gif pažiūrėjau gismeteo kad dviem savaitėm į priekį mūsų apylinkėse vien pliusas naktim, tai ir palikau g.gif

aš irgi žiūriu,kad pliusas,ai bus kaip bus

QUOTE(rytorasa @ 2012 04 15, 10:04)
aš nedengiu...  g.gif  Žirniai ir ankstyvos daržovės šalčio nebijo, o kitoms daržovėms dar ne laikas..  rolleyes.gif

blush2.gif pas mane daug kam jau laikas blush2.gif biggrin.gif viskas vardan eksperimento,nes sėklų nemažai turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 15, 10:09)
blush2.gif  pas mane daug kam jau laikas  blush2.gif  biggrin.gif viskas vardan eksperimento,nes sėklų nemažai turiu  ax.gif

na, tada belieka palinkėti sėkmės eksperimentuojant.. huh.gif Vėliau parašykit apie eksperimento rezultatus.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 15 balandžio 2012 - 09:22
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 15, 10:22)
na, tada belieka palinkėti sėkmės eksperimentuojant..  huh.gif Vėliau parašykit apie eksperimento rezultatus..  smile.gif

drinks_cheers.gif būtinai mirksiukas.gif

merginos jei tarp braškių česnakai gerai,tai gal ir tarp žemuogių jie gerai ax.gif
labai tingiu ieškot info,nebent ryt jei nebus atsakymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 15 balandžio 2012 - 20:38
pasižirėjau į mėnulį ir vakar lauke apasisėjau ridikėlius ir ankstyvasias morkas tarp česnakų. Turėtų derėti ir vienas kitą saugoti smile.gif
Atsakyti