QUOTE(Alekto @ 2012 04 13, 07:30)
Ačiū labai už pagyras
Dėl žolių,tai aš jų beveik visiškai neraviu.Čia dar pradžia sezono nuotraukose,tai nesimato jų.Bet šiaip palieku jas dėl to,kad šliužai piktžoles "nuėda"
Galėsiu vasarą įmest foto,kaip atrodo.
Tiesa,šiltnamyje nesenai sėdama viską, išrankiojau (gal tiksliau parankiojau
) varpučio šaknis.Likau sužavėta,kaip lengvai išsiima viskas
Ir iš vis žiūrėjau labai skeptiškai pradžioj į mulčiavimą. Bet kai pavasaį pamačiau kokia žemė pasidarius šiltnamyje,tai buvau šoke (gerąja prasme).Kadangi pernai pomidorus sodinau tiesiai į veją ir kitą dalį į nepurentą,sutryptą žemę ir mulčiavau,galvojau pššššš bus,bet mano nuostabai dirva minkšta,lengva ir puri
Bandysiu ir aš lauke šiandien sėti ankstyvas morkytes. Ir galvoju gal svogūnus surizikuot kelis įkišt
Nes žiauriai vargsta jau vazone jie.
As tik pernai pradejau mulciuoti ir pagrinde tarpvagius, tai vakar pakeliau mulca, kurio dar like, nors labai jau mazai, tai zeme visai kitokia tose vietose, juoda. Tiesa dar nedaug, bet rezultatas jau tikrai matosi. Zoles irgi visai kitokios, sliauziancios. Tokiu anksciau net nebuvo.
Su svogunu sejinukais atsargiai, man pernai susalo beveik visi 20, liko vos 1. Nes sodinau su visais svogunais geguzes pradzioje, nebeturejau agropleveles, tai ta pacia nakti ir susalo