ei, visažinės, kaip su bulvių ir moliūgų kaimynyste? Teoriškai šalia sodinti negerai, o praktiškai jei juos skirs pora lysvių pupelių, tai čia skaitysis, kad jie šalia, ar ne?
QUOTE(Paladė @ 2014 01 30, 09:19)
ei, visažinės, kaip su bulvių ir moliūgų kaimynyste? Teoriškai šalia sodinti negerai, o praktiškai jei juos skirs pora lysvių pupelių, tai čia skaitysis, kad jie šalia, ar ne?
Pas mane pernai visai šalia bulvių augo, jokio blogumo nepastebėjau.
Ai, vieną arbūzą kasamoji sutraiškė per bulviakasį
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 30, 09:24)
Pas mane pernai visai šalia bulvių augo, jokio blogumo nepastebėjau.
Aš ne visažinė, tik mačiau pas kaimynus, kad šalia bulvių lauko moliūgai oho kokie augo.
QUOTE(Irvel @ 2014 01 30, 15:44)
Aš ne visažinė, tik mačiau pas kaimynus, kad šalia bulvių lauko moliūgai oho kokie augo.
nu tai užteks vienos pupelių vagos tarp jų
kaip su bulvių ir moliūgų kaimynyste? Teoriškai šalia sodinti negerai, o praktiškai jei juos skirs pora lysvių pupelių, tai čia skaitysis, kad jie šalia, ar ne?
šalia sodinu ir į tarpus prisodinu arba pačios sudygsta medetkos, dar serenčių, dar bazilikų, tai gaunasi miksas
Pas mane dvi lysvės, tai jau ne šalia Kurie tarpusavyje nesudraugauja, tai aš šalia lysvėse nesodinu, bent vieną lysvę neutralią darau
QUOTE(diasaja @ 2014 01 30, 20:28)
arba pačios sudygsta medetkos,
savaime išdygęs medetkų kupstas prie burokėlių džiugins darže žiedais ir duos naudą daržovėms:
Laba, o kokia nauda burokėliams nuo medetkų? Graži nuotrauka, beje:) Aš va radau smagų konkursą visoms daržoves auginančioms:) Dalinuosi, įdomu pamatyt ką gamta išdarinėja
https://www.facebook...sliekai?fref=ts
https://www.facebook...sliekai?fref=ts
QUOTE(Migelina @ 2014 08 21, 11:22)
Laba, o kokia nauda burokėliams nuo medetkų?
spalvų ir kvapų įvairovė atbaido kenkėjus
Sveikutės,
Laikas pabusti ir dalintis draugiško daržo kaimynais, derinukais, nes jau pieštukas pats ant lapo piešti nori planelius
Laikas pabusti ir dalintis draugiško daržo kaimynais, derinukais, nes jau pieštukas pats ant lapo piešti nori planelius
QUOTE(Juro @ 2015 02 23, 14:12)
Sveikutės,
čia mados kas pavasarį nesikeičia
vieną kartą susidėlioji keturių laukų sėjomainą ir eini ratu
bet pažadinti darbštuoles tikrai laikas
QUOTE(Upas @ 2012 04 10, 14:22)
Sveiki. Dabar jungiuosi, domiuosi, skaitau, nes šiame reikale esu "žalia". Ačiū už nuorodą, tik vieną ten klaidą kaip ir pastebėjau, auginant kopūstus. Na bet kažką suporuosiu ir pasodinsiu