Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškas daržas

ei, visažinės, kaip su bulvių ir moliūgų kaimynyste? Teoriškai šalia sodinti negerai, o praktiškai jei juos skirs pora lysvių pupelių, tai čia skaitysis, kad jie šalia, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 30, 09:19)
ei, visažinės, kaip su bulvių ir moliūgų kaimynyste? Teoriškai šalia sodinti negerai, o praktiškai jei juos skirs pora lysvių pupelių, tai čia skaitysis, kad jie šalia, ar ne? g.gif

Pas mane pernai visai šalia bulvių augo, jokio blogumo nepastebėjau.

Ai, vieną arbūzą kasamoji sutraiškė per bulviakasį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 30 sausio 2014 - 09:24
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 30, 09:24)
Pas mane pernai visai šalia bulvių augo, jokio blogumo nepastebėjau.

Ai, vieną arbūzą kasamoji sutraiškė per bulviakasį  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti

Aš ne visažinė, tik mačiau pas kaimynus, kad šalia bulvių lauko moliūgai oho kokie augo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2014 01 30, 15:44)
Aš ne visažinė, tik mačiau pas kaimynus, kad šalia bulvių lauko moliūgai oho kokie augo.  biggrin.gif

nu tai užteks vienos pupelių vagos tarp jų smile.gif
Atsakyti
kaip su bulvių ir moliūgų kaimynyste? Teoriškai šalia sodinti negerai, o praktiškai jei juos skirs pora lysvių pupelių, tai čia skaitysis, kad jie šalia, ar ne? g.gif

šalia sodinu ir į tarpus prisodinu arba pačios sudygsta medetkos, dar serenčių, dar bazilikų, tai gaunasi miksas biggrin.gif
Pas mane dvi lysvės, tai jau ne šalia biggrin.gif Kurie tarpusavyje nesudraugauja, tai aš šalia lysvėse nesodinu, bent vieną lysvę neutralią darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 01 30, 20:28)
arba pačios sudygsta medetkos,

savaime išdygęs medetkų kupstas prie burokėlių džiugins darže žiedais ir duos naudą daržovėms:

user posted image

Atsakyti
Laba, o kokia nauda burokėliams nuo medetkų? Graži nuotrauka, beje:) Aš va radau smagų konkursą visoms daržoves auginančioms:) Dalinuosi, įdomu pamatyt ką gamta išdarinėja biggrin.gif
https://www.facebook...sliekai?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(Migelina @ 2014 08 21, 11:22)
Laba, o kokia nauda burokėliams nuo medetkų?

spalvų ir kvapų įvairovė atbaido kenkėjus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Laikas pabusti ir dalintis draugiško daržo kaimynais, derinukais, nes jau pieštukas pats ant lapo piešti nori planelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2015 02 23, 14:12)
Sveikutės,
Laikas pabusti ir dalintis draugiško daržo kaimynais, derinukais, nes jau pieštukas pats ant lapo piešti nori planelius  4u.gif

čia mados kas pavasarį nesikeičia lotuliukas.gif
vieną kartą susidėlioji keturių laukų sėjomainą ir eini ratu smile.gif
bet pažadinti darbštuoles tikrai laikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 10, 14:22)

Sveiki. Dabar jungiuosi, domiuosi, skaitau, nes šiame reikale esu "žalia". Ačiū už nuorodą, tik vieną ten klaidą kaip ir pastebėjau, auginant kopūstus. Na bet kažką suporuosiu ir pasodinsiu 4u.gif
Atsakyti