QUOTE(Maidenana @ 2012 05 11, 10:13)
Gal zirniukui niekas ir netrukde isitvirtinti, nes klausimas atviras, ar tikrai IUI diena buvo tiksliai apskaiciuota.. Kiausialaste 12-24 val gyva, spermatozoidai - na, iki 72 val. Kaip minimum jie turejo susitikti per 12 val... jeigu folis sproges, o spermiukai nebuvo suleisti - tai per 6 val vargiai spejo dabegti ir apvaisinti... daug niuansu.. milijona kartu isitikinau, kad matematinis IUI datos apskaiciavimas daro 24 valandu paklaida. Tiesiog kai nors vienas is foliu buna 18 mm, reikia kasdien pedinti i apziura, tada sekmes atvejis padideja 80%. Jus sprogti gali tiek 19 mm tiek 22 mm folis. Cia niekur nerasyta - is asmenines patirties mano asmenine nuomone.
Papildyta:
implantuojasi
Na aisku,dabar klausimu daug kodel? bet neapsistosi juk ant tu klausimu,nes reikia keliauti toliau ir meginti laime dar karteli. Na nzn man pati gyd,po echosk.apziuros paskaiciavo,tai nakti nemiegojau ir ledausi,tai kazkaip del paskaiciavimo pasitikiu ja,o dar po apziuros suleido hormonu,kad dar paaugtu foliukas,bet pries pacia procedura neziurejo echo,manau gal ir reikejo paziureti,o tada ir spresti ar reikej daryti IUI,na galvoti galima daug ka,bet yra kaip yra
Jei man butu gydytoja po ranka,tai as gal ir apsigyvenciau ju klinikoje,o dabar man tenka vaziuoti po 150km iki jos,ir teko i savaitele po 2kartus,nes foliai nelabai augo,nes per silpni vaistukai buvo.
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 11, 14:50)
vau sveikinu
saugok dabar pilvuka
ir laukiam taves nestukiu skirelyje
Ir as labai tyliai sveikinu,kad tik viskas butu gerai