as dejanegaliu padeti.. pas mumis nesako tu milijonu kazka procentais sako gydytojas. bet mes belgijoje. Kita karta kai eisiu sakiau butinai pakalusiu kaip ten suprasti ju rodiklius.
QUOTE(aksioma @ 2012 04 27, 14:44)
as dejanegaliu padeti.. pas mumis nesako tu milijonu kazka procentais sako gydytojas. bet mes belgijoje. Kita karta kai eisiu sakiau butinai pakalusiu kaip ten suprasti ju rodiklius.
cia irgi yra procentine israiska atsikrai A B C D
Bet merginos kazkaip pagal mln orentuojas ar labai gerai ar situacija liudnoka.
QUOTE(indreT @ 2012 04 27, 13:47)
cia irgi yra procentine israiska atsikrai A B C D
Dazniausiai merginos sako kiek po atplovimo... Na o kiek gerai tai....kuo daugiau tuo geriau... Nes jei nera ,5 mln kiek suprantu maziausiai... Pvz pas mus buvo 60 mln..... Po atplovimo, bet kiek suprantu ne visada kiekis yra svarbu...
QUOTE(aksioma @ 2012 04 27, 10:46)
Erikulis Linkiu po dvieju savaiciu neigiamo NT sulaukti..
As siandien vel pas savo gydytoja buvau.. Sake folis 14 mm dar per mazas. Tia arba sekmadieni arba primadieni vel rieks ateiti. Na gal tada jau paskirs IUI.
O turiu klausima. Kada gydytojas nusprendzia ar stimuliuoti cikla ar ne? nes mes dabar naturalaus metu badome. As kaip matematikas galvojau, jei stimuliuojant daugiau foliu uzauga ar ne didesne tikimybe pastoti?
Beje gal kuri man neismaneliai pasakys kiek tu mm turi buti folis, kad jie IUI darytu?
As siandien vel pas savo gydytoja buvau.. Sake folis 14 mm dar per mazas. Tia arba sekmadieni arba primadieni vel rieks ateiti. Na gal tada jau paskirs IUI.
O turiu klausima. Kada gydytojas nusprendzia ar stimuliuoti cikla ar ne? nes mes dabar naturalaus metu badome. As kaip matematikas galvojau, jei stimuliuojant daugiau foliu uzauga ar ne didesne tikimybe pastoti?
Beje gal kuri man neismaneliai pasakys kiek tu mm turi buti folis, kad jie IUI darytu?
Man kai paskutini karta ziurejo(pirmadieni),tai buvo uzauges 14.5mm,sake,gerai butu kad iki 16mm uzaugtu,tai sesute man dar suleido hormonu doze,kad dar per kelias dieneles jis paugtu,nes jau vakar dare IUI,bet pries sita procedura neziurejo jau ehoskopu,na manau viskas bus gerai,dabar glostau pilvuka ir meldziuosi,kad tik viskas butu gerai
QUOTE(Erikulis @ 2012 04 27, 15:15)
Man kai paskutini karta ziurejo(pirmadieni),tai buvo uzauges 14.5mm,sake,gerai butu kad iki 16mm uzaugtu,tai sesute man dar suleido hormonu doze,kad dar per kelias dieneles jis paugtu,nes jau vakar dare IUI,bet pries sita procedura neziurejo jau ehoskopu,na manau viskas bus gerai,dabar glostau pilvuka ir meldziuosi,kad tik viskas butu gerai
Kaip skirtingai istikro visom.
Man (antradieni) buvo vienas 12mm. Kitas 14mm.
Israse dar ir antradieni ir treciadini susileist gonalio. Ketvirtadieni ovitrelio. O sestadieni (ryt) IUI.
Nu idomu kokia situacija bus ryt
O tu glostyk glostyk. Didele dali sekmes lemia pozityvus mastymas.
As jau nuo ryt pradesiu vaidint nestuke
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 27, 15:04)
Dazniausiai merginos sako kiek po atplovimo... Na o kiek gerai tai....kuo daugiau tuo geriau... Nes jei nera ,5 mln kiek suprantu maziausiai... Pvz pas mus buvo 60 mln..... Po atplovimo, bet kiek suprantu ne visada kiekis yra svarbu...
Mhm. Man irgi regis kiekis nevisad lemia.
Pvz pas mus daug visokiu nejudriu ar keistu formu.
Bet gal juos pasalina kai skalbia. Ir tas kiekis vardijamas tik labai geru. hmmm
Nes jeigu pagal kieki. tai musu pries atlpvima kiekis didesnis buna. nei kad po.
Gal cia visad taip? per paskutini IUI pasidare didesnis po atplovimo. Hmmm
na delto ir keista, kad daktaras man sake, akd dar teks ateiti sekmadieni arba primadieni. Sian skambins ir npasakys ka kraujas rodo... O jau tik tada paskirs IUI laika...
Labai jau jaudinuosi
Erikulis Geras nusiteikimas sako labai daug lemia;)
Labai jau jaudinuosi
Erikulis Geras nusiteikimas sako labai daug lemia;)
QUOTE(aksioma @ 2012 04 27, 13:46)
Erikulis Linkiu po dvieju savaiciu neigiamo NT sulaukti..
Ei ei, priesams situos linkejimus, Erikuliui - tik teigiamo NT
Aksiomai taip pat sekmes, tikrai nera ko bijoti.
O visoms grazaus savaitgalio, trumpam pamirskim savo rupestelius ir pasilepinkim saules voniomis
QUOTE(indreT @ 2012 04 26, 16:15)
Man meskauskiene patinka
Jos pagalba turiu jau sunu. (1iui buvo sekmingas)
Sestadieni pas ja jau darysiu 4IUI Tikiuosi jau paskutinis ir sekmingas
Jos pagalba turiu jau sunu. (1iui buvo sekmingas)
Sestadieni pas ja jau darysiu 4IUI Tikiuosi jau paskutinis ir sekmingas
sėkmės kuo dideliausios - kad tik ši kartą pasisektų.
QUOTE(Lietuva @ 2012 04 27, 19:16)
sėkmės kuo dideliausios - kad tik ši kartą pasisektų.
Nedekoju. Sako negalima dekot uz sekme. Bet siunciama sekme imu
QUOTE(makita @ 2012 04 27, 14:35)
Ei ei, priesams situos linkejimus, Erikuliui - tik teigiamo NT
O visoms grazaus savaitgalio, trumpam pamirskim savo rupestelius ir pasilepinkim saules voniomis
Tai vat as kazkaip galvoju,kad reikia toki grazu savaitgali atsipalaiduotu nuo visu minciu,tai primarinavom saslu ir rytoj skaniai valgysim juos ,reikia dziaugtis gyvenimu ir palinketi tik sau stiprybes tas dvi savaites iskenteti,o kitom daug daug gero nusiteikimo kad viskas kazkada bus gerai
Papildyta:
indreT linkiu kuo didziausios sekmes,ir gero nusiteikimo kai gulesi buk atsipalaidavus ir galvok kad mes visos uz tave
2 iui atliktas siandien Stasitikai
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 28, 22:25)
2 iui atliktas siandien Stasitikai
Nu ka dabar laukimo savaites linkiu kad jos prabegtu greitai. O kiek buvo foliu pas tave ovuliave ar ne koks vyro turtas