Ačiū visoms už priėmimą
O to torčiuko tai žiauriai norėčiau, net pilvas sugurgė Gal kas receptą žinot?
Visoms, kurioms nepasisekė šis ciklas, po baliončiką
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 04 10, 13:52)
Ačiū visoms už priėmimą
Net neįsivazduoju, bet neturėtų būti sudėtingas, šokoladinis biskvitas, gietinėlės pertepimas, juodo šokolado glaistas, kažkas panašaus į "juodą mišką"
QUOTE(maika @ 2012 04 10, 09:57)
Mums siandien 28 sav. Jau atostogauju pilnai, jauciuosiu labai gerai. Seku Jusu temute , visoms kam nepasiseko , tik nepraraskit tikejimo, prisiminkit man 7 IUI buvo laimingas.
QUOTE(olialia2001 @ 2012 04 10, 16:43)
Mums siandien 28 sav. Jau atostogauju pilnai, jauciuosiu labai gerai. Seku Jusu temute , visoms kam nepasiseko , tik nepraraskit tikejimo, prisiminkit man 7 IUI buvo laimingas.
Oi kaip dziaugiuosi, papasakok daugiau apie pastojima . Greiciausiai ir manes laukia 7 IUI. Nes ka tik parsivilko mmm 6IUI ir vel nesekmingas
QUOTE(sobo @ 2012 04 10, 14:44)
Nes ka tik parsivilko mmm 6IUI ir vel nesekmingas
Net nėra žodžių, siaubas kažkoks
Siunčiu daug
Palieku mergytes jusu skyreli, ir man nesekmingas IUI , HCG atsakymas neigiamas, na kaip ir galvojau , bet daugiau nebeturim galimybiu maziausiai 4 men. o gal ir ilgiau , kol vyras is darbuku sugrys is uzsienio
QUOTE(sobo @ 2012 04 10, 15:44)
Oi kaip dziaugiuosi, papasakok daugiau apie pastojima . Greiciausiai ir manes laukia 7 IUI. Nes ka tik parsivilko mmm 6IUI ir vel nesekmingas
Oi mergaites as su jumis visa širdimi, kiek pas jus kantrybės o dar ir pinigeliu kalno reikia.....
Mergaites sakau gal kokius tyrimelius, dar pasidaryti. O gal is patirties ka patartumete ????????
Pasidalinkite patirtimi ?????????
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 10, 14:29)
Liūdna, mūsų gretos, kurios ką tik darėsi IUI, pradeda retėti Laikykis, mergyt... ir tvirtybės tau
Jau laikausi , kaip nors eisiu ikalsiu vyniuko ir bus ramu AČIŪ VISOMS UŽ PALAIKYMA< MAN JO LABAI REIKIA.......
Šio skirelio tikrai nepaliksiu nors trumpa pertraukėle darysiu, kad atsipalaiduočiau labiau, nes jus myliu kaip padruškes geriausias.
QUOTE(Sumi @ 2012 04 10, 16:06)
Palieku mergytes jusu skyreli, ir man nesekmingas IUI , HCG atsakymas neigiamas, na kaip ir galvojau , bet daugiau nebeturim galimybiu maziausiai 4 men. o gal ir ilgiau , kol vyras is darbuku sugrys is uzsienio
Baisu net į temą užeiti, vien blogos naujienos
Laikykis Sumi
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 10, 16:14)
Mergaites sakau gal kokius tyrimelius, dar pasidaryti. O gal is patirties ka patartumete ????????
Papasakok kas daryta tirta iki šiol?
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 10, 17:19)
Laikykis Sumi
Papildyta:
Laikykis Sumi
Papildyta:
geriau nebeikit na kiek cia beliko is musu startavusiu Kovo menesi, gal dar nors viena pranes gera zinia, buciau nieko nebeslepusi kogero jei HCG teigiamas butu kad kitoms vilties suteikt, bet ne man sy karta lemta
QUOTE(Sumi @ 2012 04 10, 16:20)
geriau nebeikit na kiek cia beliko is musu startavusiu Kovo menesi, gal dar nors viena pranes gera zinia, buciau nieko nebeslepusi kogero jei HCG teigiamas butu kad kitoms vilties suteikt, bet ne man sy karta lemta
Iš kovo mėnesio tik spaliuxe liko, ir tikėkimės turi gerų žinių mums
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 10, 17:19)
Laikykis Sumi
Papildyta:
Laikykis Sumi
Papildyta:
Na esu realiai su viena kiaušide.Tyriausi skydliauke pries gera pusmeti tai kaip ir normoje skaičiukai, aišku buvo harmonai sustreikave FSH sukilęs ( sekė pakaitinė harmonu terapija) bet dabar kaip ir labai geri buvo. ( apie 2 mėn)Dariausi LP praeinamumas likusios kiaušides geras , foliai auga beveik be stimuliacijos. ( reikia labai mažai vaistuku) . Kažin ka dar pasidaryti reiktu iš tyrimu ????
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 10, 16:24)
Na esu realiai su viena kiaušide.Tyriausi skydliauke pries gera pusmeti tai kaip ir normoje skaičiukai, aišku buvo harmonai sustreikave FSH sukilęs ( sekė pakaitinė harmonu terapija) bet dabar kaip ir labai geri buvo. ( apie 2 mėn)Dariausi LP praeinamumas likusios kiaušides geras , foliai auga beveik be stimuliacijos. ( reikia labai mažai vaistuku) . Kažin ka dar pasidaryti reiktu iš tyrimu ????
Lap metu nieko daugiau nerado, endo nėra?
Zarazos tirtos?
Lytiniai Hormonai tirti ar visi, koks PRL pvz?