QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 17, 10:05)
Labas rytas! Aš papildau tavo gretas, Shira- man taip pat šįryt NT parodė riebų I
Nors ginė buvo liepusi daryti HCG, bet nedarysiu, geriau už tuos pinigus pavakarieniausim su vyru ir įkalsiu vyno taurę-nusipelniau truputį atsipalaiduoti
Juokingiausia, jog visą naktį sapnavau lelius, teigiamus testus ir nuo 4val nebegalėjau akių sumerkti- išlaukiau iki 5val ir nuėjau atlikti testo, kuris kaip visada parodė špygą
o testą nagrinėjau vos ne su akiniais, taip norėjau įžvelgti vaiduokliuką
Nieko, kabinsiuos toliau, išauš TA diena, kai vistiek pamatysiu II
P.S.Solopgang> ačiū D, viskas gerai, ne negimdinis nėštumas, o S padarys viską taip, kad leliukas augs sveikas drūtas kaip ridikas
As irgi sianakt sapnavau, kad visos aplink tik laukiaisi, net ir pati man rodos pastojusi buvau
matyt per daug ispudziu vakar diena
QUOTE(Shira @ 2012 04 17, 10:21)
Teks bėgti, o gaila, IUI galėčiau dar bandyt ir bandyt, o IVF išseis, deja, visos mūsų santaupos. Duok dieve, kad pasisektų iš pirmo karto. Taip norėčiau... Ne, mes su gydytoja nusprendėm. Nes MB sperma netinka IUI. Turim tik 1 mln. Nes IVF bus greičiausiai su ICSI. Darysimes Jolsanoj, kaip ir IUI. Pas Sąlygienę. Gaila , Jautruole
Bet tikrai ateis ta nuostabi diena, kai verksi iš džiaugsmo pamačius II
Ir teisingai nusprendei dėl vakarienės
suprantu, aisku, geriau nemetyt pinigeliu vejais. Beje, ar kasnors geria pregnancare conception papildus pastojimui? drauge, kuri katik pastojo gere juos puse metu, gal sakau irgi prisidejo, tai vakar nusipirkau, kad buciau visapusiskai pasiruosusi