Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(*Aniri* @ 2012 06 24, 13:37)
Reikia mums Facebooke susikurt uzdara grupe, ten lengviau nuotraukos keliasi  g.gif  Ar visos naudojasi FB, Kaip  jums tokia mintis?

as irgi noriu bigsmile.gif , brukstelsiu i az savo duomenis kuriai nors mirksiukas.gif
Atsakyti
inezza, žvakutė tavo Gabrieliukui tyliojo gimtadienio proga.......... user posted image
Atsakyti
inezza as taip pat degu zvakute tavo suneliui iii
Atsakyti
LIŪDINČIOMS PO 4u.gif . ...

mamytės, ar yra čia pas mus medikių kurios galėtų pakomentuoti kraujo tyrimo rezultatus? Mūsų gydytoja atostogauja, tai nesusikalbu su klinika. pati matau, kad kai kurie parametrai nukrypę nuo normos, bet nežinau, kiek tai yra rimta. gal tokios paklaidos normalu, o gal blogai verysad.gif . Tyrimai bernioko mano. Klausčiau Bicės, bet nesirodo ji čia paskutiniu laiku. Turbūt užsivertė darbais, o kai nedirba, tai lėlytės visą laiką pasiima.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ineza stiprybes... 4u.gif dar oras nuteikia nekaip...salta...lyja... verysad.gif

kai ka ir as pakvieciau i fb...bet siaip nenusiteikusi det ft vaikiuko, per maza...nebent uzdara grupele bus... smile.gif tai prisijungsiu mirksiukas.gif
lyg ir apsisprendem del varduko, ot dilema - Guostė wub.gif
Atsakyti
Laba ryta

Sukuriaus slapta grupele, kol kas LU ir as esame, tai, jei yra noro, prasom jungtis 4u.gif
Patikrinau is kito FB, grupes nieks nemato smile.gif Nes as savo irgi niekur nededu viesoj erdvej 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2012 06 25, 10:45)
inezza, žvakutė tavo Gabrieliukui tyliojo gimtadienio proga.......... user posted image

Zvakele angelui

QUOTE(xiuke @ 2012 06 25, 12:53)
Ineza stiprybes... 4u.gif dar oras nuteikia nekaip...salta...lyja... verysad.gif

kai ka ir as pakvieciau i fb...bet siaip nenusiteikusi det ft vaikiuko, per maza...nebent uzdara grupele bus... smile.gif tai prisijungsiu mirksiukas.gif

Grazus vardukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 06 25, 10:05)
Laba ryta

Sukuriaus slapta grupele, kol kas LU ir as esame, tai, jei yra noro, prasom jungtis  4u.gif 
Patikrinau is kito FB, grupes nieks nemato  smile.gif Nes as savo irgi niekur nededu viesoj erdvej  4u.gif
Papildyta:

Zvakele angelui
Grazus vardukas  wub.gif

o man galima prie jusu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 06 25, 13:05)
Laba ryta

Sukuriaus slapta grupele, kol kas LU ir as esame, tai, jei yra noro, prasom jungtis  4u.gif 
Patikrinau is kito FB, grupes nieks nemato  smile.gif Nes as savo irgi niekur nededu viesoj erdvej  4u.gif

as irgi noreciau prisijungti ax.gif
Papildyta:

jo, oras tai tikrai nuteikia nekaip...o dar nesiseke del tu tyrimu - pasirodo reik nevalgius buti, kad issitirt kepenu fermentus...tai dar neramu del to niezulio verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 06 24, 19:26)
doh.gif ,bet gal gerai,jeigu ir be jų gali gyvent.

Suspurda,bet dar retokai wub.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  aš Laura Buckutė

sėdėt jame nereikia.O susikurt dabar turėsi bigsmile.gif

pakvieciau tave mirksiukas.gif gal gali pakviest mane prie grupes ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 06 25, 07:52)
šiandien lyja... lygiai taip pat kaip ir prieš tuo dvejus metus....

console.gif

wub.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2012 06 25, 13:05)

Tai prijunk jau ir mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti