Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

user posted image

Ieškau tavęs akmenyje, varpe, žvakės liepsnoje
Ieškau tavęs smėlio kopose, jūros platybėse, lapų žalume, saulėje,
Ieškau tavęs saulėlydyje, slėnyje, ežero paviršiuje, dangaus skliaute,
Ieškau tavęs ant paukščio sparno, kriauklės, suminto tako, balto obels žiedlapio,
Ieškau tavęs giesmėje, žvaigždėje, rūke, sniege,
Ieškau tavęs savo širdyje, savo lūkesčiuose, savo kasdienybėje, mūsų gyvenimuose
bet niekur nerandu....................................................................................................

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumpiene: 10 balandžio 2012 - 09:50
Kumpiene 4u.gif
Gražūs namai wub.gif
Atsakyti
Registras 4u.gif
Aciu Kumpienei smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamutes 4u.gif

su praejusia pavasario svente visas, su krikscioniska VILTIES svente. Vilties, kad gyvenimas nenutruksta tiesiog viena diena, vilties, kad yra kita erdve, kurioje mes vel gyvensime ir vel auginsime, auginsime tuos kuriu negalejome auginti dabar.

Aciu Kumpiene uz siltus namucius 4u.gif

Lairam, negaliu atsigrozeti tavo zuikuciais wub.gif

Grazios visom dieneles!
Atsakyti
Mielosios,
Jums noriu palinkėti iš visos širdies, kad sieloje gerumo gėlės skleistųs.
Kad jėgos vėl atgimtų su gamta, kad šviesią mintį dar geresnė keistų.
Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, kad būtų jie užuovėja saugiausia.
Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Jus saugotų, globotų, neapleistų.
Su praėjusiom Šv. Velykom!

Ačiū, Kumpiene, už naujus namučius 4u.gif

QUOTE(Suleima @ 2012 04 05, 19:10)

Suleima, 05 Bal 2012 - 19:10, parašė:

Suleima, 05 Bal 2012 - 19:10, parašė:

Inezzza..Vis galvojau apie tave. Norėjau až rašyt, bet vis laukiau kad pati parašysi. Pas Beniušienę buvai? 4u.gif Sveikinimai  nestuke.gif Pamatysi, dabar jau viskas bus gerai...

Inezzza..Vis galvojau apie tave. Norėjau až rašyt, bet vis laukiau kad pati parašysi. Pas Beniušienę buvai? 4u.gif Sveikinimai  nestuke.gif Pamatysi, dabar jau viskas bus gerai...

Ne, lankiaus Kauno klinikose: echoskopavo Simanavičiūtė, o genetikė buvo Pocevičienė...net nežinau kodėl, bet po didžiulio nerimo ir streso kaip ir kur patekti greičiau, galiausiai nusprendžiau nesibelsti į Vilnių, o pasilikti Kaune...galbūt širdis sakė, kad viskas bus gerai bent jau iš genetinės tyrimų pusės g.gif
Atsakyti
Registruojuosi 4u.gif

Aciu Kumpienei 4u.gif

Brangiosios, su praejusiom Sv. Velykom. Su Viespaties atgimimu... Sios dienos padeda susimastyti, kad Jezaus motina taip pat neteko sunaus, bet jis atgime. Taip i jos siela grizo laime ir ramybe. Linkiu kad ir i musu visu sielas kada nors griztu ta ramybe. Pas kai kurias ji jau grizta, pas kai kurias jau sugrizo. Su Sia grazia svente Jus visas, mielosios heart.gif
Atsakyti
Registruojuosi ir as naujuose namuciuose 4u.gif

Aciu kumpiene uz grazius namucius wub.gif

lairam eh tavo zuikuciai kokie nuostabus , mielus... wub.gif
Atsakyti
sveikutės, 4u.gif graži diena pas mus šiandien ir naujienos geros, genetikė sakė kad man viskas ok smile.gif dabar dar reikia laukti antikūnių patikros doh.gif
Ačiū kumpienei už šiltus namukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 10, 17:08)

Bona -pari, 10 Bal 2012 - 17:08, parašė:

Bona -pari, 10 Bal 2012 - 17:08, parašė:

sveikutės, 4u.gif graži diena pas mus šiandien ir naujienos geros, genetikė sakė kad man viskas ok smile.gif dabar dar reikia laukti antikūnių patikros  doh.gif
Ačiū kumpienei už šiltus  namukus  4u.gif

sveikutės, 4u.gif graži diena pas mus šiandien ir naujienos geros, genetikė sakė kad man viskas ok smile.gif dabar dar reikia laukti antikūnių patikros  doh.gif

kaip smagu girdet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir pas Inezza naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 10, 18:08)

Bona -pari, 10 Bal 2012 - 18:08, parašė:

Bona -pari, 10 Bal 2012 - 18:08, parašė:

thumbup.gif naujienos smile.gif kaip dziaugiuosi as , dziuginat jus man sirdi nestuke.gif wub.gif Pas mus ir cia saulute kaitina konkreciai , silta lauke, tikrai siandiena grazi diena 4u.gif
Atsakyti
Lairam superine nuotrauka wub.gif
Atsakyti
LU degu zvakute tavo angeliukui user posted image

Atsakyti