Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(ERA @ 2013 01 11, 11:09)
Kazin ar liko info, ten jau viskas istrinta, isredaguota.

as tai is ten ir radau, bet spec. turbut istryne, kiek metu lankausi supermamoj ivairiuose forumuose, bet su tokiu forumu pirma kart susiduriau, siaubelis ne forumas, penkios sedi pagrindines ir rasineja lotuliukas.gif atseit ,kaip nuosava forumas ju butu doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mūsiškė ir labai mėgsta bėgioti po sniegą... Ypač kai toks purus, tai kai tankiukas lekia... tik ausys ir uodega matosi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~neira~ @ 2013 01 11, 11:32)
Laba diena,
Mūsiškė ir labai mėgsta bėgioti po sniegą... Ypač kai toks purus, tai kai tankiukas lekia... tik ausys ir uodega matosi... wub.gif

Joo,smagu ziuret kaip duodas po lauka,vis ruosiuos lauke visa sniegina nufotkint ,bet niekaip nesusiruosiu,vaizdeliai butu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes kaip gyvenat? kaip jusu mazyliai? siand nupirkau batukus savo mazuliukui tai kaip juokingai jis vaiksto xe... bet nedrasko ju..
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 16, 16:05)
sveikutes kaip gyvenat? kaip jusu mazyliai?  siand nupirkau batukus savo mazuliukui tai kaip juokingai jis vaiksto xe... bet nedrasko ju..

Turim mes ir ,tikrai juokingai atrodo ,pasidziaugem ir tiek ,po kol kas daba isvis nerengiam ,visai jai nesalta ,laksto po pusnis patenkinta ir is laukucio visai nenori namo eit biggrin.gif
Papildyta:
Merginos ,kas kiek laiko maudot savo suniukus?
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 16, 17:47)
Turim mes ir ,tikrai juokingai atrodo ,pasidziaugem ir tiek ,po kol kas daba isvis nerengiam ,visai jai nesalta ,laksto po pusnis patenkinta ir is laukucio visai nenori namo eit biggrin.gif
Papildyta:
Merginos ,kas kiek laiko maudot savo suniukus?

as rengiu ***** bijau kad nesusaltu nesusirgtu jisai man, na mano irgi pradejo noriai buti bet zodziu jisai mane persekioja niekur neina dar apsizvalgyt bijo smile.gif
as maudau kas savaite kad man jisai nesmirdetu, ispuciu su fenu as ji ir toks kaip meskiukas po to atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 16, 18:04)
as maudau kas savaite kad man jisai nesmirdetu, ispuciu su fenu as ji ir  toks kaip meskiukas po to atrodo smile.gif

Tai berniukai gal turi didesny ta kvapa ,as kas dvi savaites maudau ,ir kai maudau ji man dar vis kvepia ,na as kas antra dien pakeiciu jos guoliuko uzklotus ,o ir seip ji dazniausiai pas mus lovoj įsitaiso ,tik veliau kai įmiegam ,tai jau siunciam y savo vieta biggrin.gif ,mergina protinga ,nors ir nenoriai ,bet eina į savo vieta smile.gif
Atsakyti
Mes kas dvi kazkur sav.maudom.miega lovoj.jai isvarysi i guoli nakti .ryte gali lipant prie lovos balute rasti.su ja jau nepajuokausi.ziauriai kerstauja.
Atsakyti
QUOTE(claudet @ 2013 01 18, 21:19)
Mes kas dvi kazkur sav.maudom.miega lovoj.jai isvarysi i guoli nakti .ryte gali lipant prie lovos balute rasti.su ja jau nepajuokausi.ziauriai kerstauja.

lotuliukas.gif ,ot kokia kerstinga blink.gif ,kiek jai jau laiko? Musiske gerute ,labai greit y laukuty ismoko ,nieko nebepadaro ,kazkaip greit suprato ,kad namie schmoll.gif negalim,o jau laukas ,auksinis zodis ,kai tik pasakau einam y lauka ausytes pastato ,kojyte pakelia ,baisiai jai patinka viena kojyte pakelus stovet smile.gif
Sendien maudynes vakare nusimato smile.gif
Atsakyti
mes imam i lova tada kai gulim siaip ilsimes, o miegojimui ne, yra padetas ant zemes, sunus dave jam pagalve arba savo namelyje gali miegot, aisku jisai nori pas mus i lovyte bet zino kad ten ne jam smile.gif ir siaip jisai pas mus visa diena beveik ant rankyciu buna..

siand vaziavom i turgu tai zmones oj koks grazus suniukas oj kur pirkot batukus
tai buvau paleidus pavaiksciot, pribego vaikas mazas na kazkur 2metu galvojau paglostys tai blem kaip ciupo mano mazyliui uz byzeles net sucype...

o jus leidziat prie kitu sunu savo suni?
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 19, 18:40)
tai buvau paleidus pavaiksciot, pribego vaikas mazas na kazkur  2metu galvojau paglostys tai blem kaip ciupo mano mazyliui uz byzeles net sucype...
o jus leidziat  prie kitu sunu savo suni?

Mums buvo atvejas ,kai dukra prisiprase mazyle nestis y parduotuve ,(nu zinot kaip tie vaikai nori pasimaivyt ,kad grazu suniuka turi),nors as labai pries tuos nesiojimus po parduotuves ,ar seip bereikalingus schmoll.gif ,nu va ir einam,tik girdziu uz nugaros kazkas parbega ir saukia palaukit ,palaukit ,pribego moteris su vyru ,ir pradejo jetau jau nuo antro galo parduotuves jus vejames,oi koks suniukas,nu ir pult glostit ,o mano dukra greit patrauke ,ir pasake negalim glostyt,as ir gal neleisciau ,bet man lezuvis nebutu apsivertes taip pasakyt ,tiesiog nusukciau suniuka ir neleisciau glostyt schmoll.gif ,jie taip keistai paziurejo , g.gif ,bet po to pradejo pasakot kad ir turi toky ,tik musu ryzas,o jusu tokia juoda tamsi spalva ,koks grazus bla,bla ,bla ,sakau aciu,aciu ir nuskuodem ,nes maniske tuoj pat pradeda loti ant visu ,tai sakau dukrai mauk is parduotuves tik su tuo suniu ir sedekit masinoj biggrin.gif
Atsakyti
Mergina ruošiasi miegučio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanele02: 20 sausio 2013 - 17:34