Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

Aciu labai,as jau irgi suzinojau apie tai.. 4u.gif
Atsakyti
o butina naikint? trukdo jam?
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2013 03 12, 19:51)
o butina naikint? trukdo jam?

butina, pasakys kodel daktaras jeigu nuvaziuosite
Atsakyti
Sveikos merginos,as buvaupas trejus veterinorius del rudemininiupirsteliu,tai vaka jie man sake ir beje visu atsakymai sutapo,juos amputuoja nebutinai iki 5 menesiu ,juos amputuoja bet kokio amziaus taiko narkoze ir nupjauna...pasak ju juos reikia naikinti tik suniukui gimus,bet jei taip nepadare seimininkai,tai atlieka vetai,tik visi man viena klausima uzdave ar mes lankysime parodas,atsakius kad ne visi trys kaip susitare nerekomendavo ju ir pjauti,kaip bebuvo narkoze nera i sveikata o ir tie pirsteliaipo plaukais,du isvetu tik pasake jei ateityje trugdys ar uzsikabinesardar kaip kitaip maisys juos galima amputuoti,o jei matysime kad viskas tvarkoje ju neliesti tik perspeti kirpeja kai vesime kirpti kad neuzgautu..ir ptiziureti tu pirsteliu naga ypac atydziai kad neiaugtu ar neuzaugtu per ilgi...va taip... ax.gif
Atsakyti
Lelykute, man ta pati veterinorius sake.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar priimsit mane i savo buri? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kodel cia taip tylu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2013 04 03, 16:44)
Kodel cia taip tylu?  ax.gif

Prasom prasom, jungtis prie musu.cia daznai tylu, matyt mes ne is plepiuju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2013 04 03, 22:30)
Prasom prasom, jungtis prie musu.cia daznai tylu, matyt mes ne is plepiuju lotuliukas.gif

Tai reik burtis ir plepet ax.gif 4u.gif mes mazaja tik ryt parsivesim, tai galesiu kazka daugiau papasakot, dabar tik tiek, kad mergaite, 9 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Tyli temukė ši... ax.gif

O mes sergame... Kažkur pasigavome odos ligą... Gal nuo katytės... Alytiškiai vetai jau gydė, bet nieko doro... galvojo, kad grybelis, bet tyrimai nerodė... Paskum rado poodinę erkutę, bet ir 2 mėnesių gydymas nedavė reikiamų rezultaų... Vis tiek atsiranda šašiukų, tai ten, tai ten... doh.gif

Gal kuri galite pasiūlyti kaune ar vilniuje rimtesnį vetą, kuris užsiima su odos ligomis?
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif Temute tyli ,manau del to ,kad ne sunu skyriuje ,ir daug kas nezino ,kad ji cia tokia yra schmoll.gif
Na o pas mus viskas tvarkoj ,mergina auga ,labai paklusni ,lengvai dresuojama ,ir laaabai gudri ,jau jei mato skanestuka ,net prasyt nereik visas uzduotis sudaro iskarto ir sedi laukia ,kad jau mol viskas duokit biggrin.gif
BALANDZIO 9 vaaziuosim y kirpykla grazintis ax.gif ,pati sirgau pora sav visai buvau be sveikatos ,tai mano merginos vadinas sukavo mergina ,ir ka jus manot,virsu susukuoja ,ir tipo labai grazi ,o ka pasveikau ,sokas vos neistiko ,po priekinem kojytem ir uz ausu kotunu doh.gif sakes ,nebeisukuoju ,taip ir vaiksto mergina su tais konkuolais ,nes tiesa pasakius as ju nebeispesu ,ir nebeisukuoju ,skambinu kirpejei ,ligu paaiskino kaip lengvai juos sutvarkyt ,ale man niekaip nesigauna ,nu ir palikau ,,kiek cia beliko ,nuvesiu tai ji man sutvarkys ir svarbiausia bus taip nebealeist doh.gif biggrin.gif
Daivyte24,smagu kad prisijungiai , 4u.gif ,gal po biski ,po biski susirinks bendraujanciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanele02: 05 balandžio 2013 - 13:27
Daivyte24 ,jau turbut turi savo pupulliuka ,prasom foto pasidziaugsim ir mes ax.gif
O mes sendien y kirpykla vaziuojam grazintis, ax.gif
Atsakyti