Atnešu šiokį tokį
Atvirukas - mokytojų dienos proga
Sveiki, gal jau pamirsot mane. Atrodo dinges simtmeciui buvau, stengsiuos grizt kazkaip po truputi. Vis patyliukais paziurineju jusu darbus, visi nuostabus, kiekvienas turi kazka savito, ypatingo. As irgi turiu kelis atvirukus, kvieciu pasiziureti.
QUOTE(OJE @ 2012 09 29, 11:43)
vinipooh tai juk tavo darbas ir tai tavo drauge ir nera cia ko bijoti dovanoti tai kam idejai savo mintis ir dusia ... koks skirtumas , kaip kam atrodo .... Tai gali tapti paciu mieliausiu prisiminimu... tu juk to nezinai Drasiai ir pirmyn
aciu
is tiesu tai padovanojau, kaip prieda prie pagrindines dovanos, bet panasu, kad situo dziaugesi labiausiai
pazadejau, kad kai prirasys, gaus kita, tobulesni kurini
QUOTE(Ignac @ 2012 09 30, 13:50)
Sveiki, gal jau pamirsot mane. Atrodo dinges simtmeciui buvau, stengsiuos grizt kazkaip po truputi. Vis patyliukais paziurineju jusu darbus, visi nuostabus, kiekvienas turi kazka savito, ypatingo. As irgi turiu kelis atvirukus, kvieciu pasiziureti.
Nepamiršom, aš vis žiūrinėdama kitų darbus, naujienas, ir tavo pro akis nepraleidžiu. savitas stilius, braižas, labai įdomu bus naujų darbų daugiau pamatyti
QUOTE(vinipooh @ 2012 09 30, 14:47)
aciu
is tiesu tai padovanojau, kaip prieda prie pagrindines dovanos, bet panasu, kad situo dziaugesi labiausiai
Tai ir puiku Šaunuolė, visada būna pirmas kartas ir pirma pradžia. Paskui gal pačiai kitaip atrodys, bet pirmieji darbeliai visuomet Tikriausiai į juos daugiausiai širdies įdedam
QUOTE(vinipooh @ 2012 09 30, 17:47)
aciu
stai tau ir auksciausias ivertinimas tavo pirmojo darbo, dabar zinai, kad tai geriausias paskatinimas ismokti kazko daugiau , kazko kitaip , labiau atrandant save
Ignai, nepamiršom ... Sveikas sugrįžęs
QUOTE(dimming @ 2012 10 02, 14:13)
Jau maciau
Tik maza pastabele - zodis "pokelis" yra nevartotinas, reiketu sakyti "pakelis".
QUOTE(Zmogiuke @ 2012 10 02, 14:28)
Jau maciau
Tik maza pastabele - zodis "pokelis" yra nevartotinas, reiketu sakyti "pakelis".
matau Juste jau pataise Aciu jums abiems!
Šauni idėja su arbatos pakeliais
QUOTE(dimming @ 2012 10 02, 13:13)
Būtinai tai padarysiu, kai drauges arbatėlės pasikviesiu... nes vyras tai gali ir nepastebėti Nebent labai dideles dekoracijas užkabinsiu Bet idėja tikrai labai šauni
Ignai, sveikas sugrįžęs Laukiam tavo darbų
Mano retas pasirodymas su darbeliu
Išsamiau mano tinklaraštyje "Colours Home" :ax
Mano retas pasirodymas su darbeliu
Išsamiau mano tinklaraštyje "Colours Home" :ax