Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 29 tema

QUOTE(tishka @ 2012 09 14, 21:26)
Zmogiuke, gražutis - ramutis skrebukas, toks grynai man studio calico priemonėm kvepiantis smile.gif nostalgiškas...

aciuks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tishka @ 2012 09 14, 21:26)
Astaste, tempk ką turi į dienos šviesą - mes čia gi vienos iš kitų dar ir pasimokom, koks čia gali būt gėda? wink.gif

drinks_cheers.gif labai pritariu, rodykis Astaste!
Atsakyti
Na ir grožiai, širdis sąla 4u.gif

QUOTE(remini @ 2012 09 12, 12:14)
visos tyliai skrebina  tongue.gif
na pagaliau ir aš turiu su kuo pasirodyti  blush2.gif  ne tik jūsų darbeliais tyliai grožėtis  4u.gif
dovana žentui hihihi.gif

fantastika kaip gražu bigsmile.gif wub.gif

Iš kur jūs traukiat tų popieriukų su bebriukais g.gif Per susitikimą iškaulijau iš Linutuko porą bebriukų lotuliukas.gif bet man tas popieriukas žiauriai patiko blush2.gif

QUOTE(tishka @ 2012 09 13, 19:48)
Irma, sūnelis visas į mamą - su tokia netikėta fantazija biggrin.gif labai patiko man tie siūlai... jaučiu silpnybę viskam kas kvepia tekstile smile.gif

Rodausi savo apkalbėtą skrebuką, pagaliau pabaigiau... Dabar eisiu poilsio trumpam biggrin.gif

Tishka, prisidedu prie ditirambū tavo skrebukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 09 15, 22:08)
fantastika kaip gražu  bigsmile.gif  wub.gif

Iš kur jūs traukiat tų popieriukų su bebriukais  g.gif Per susitikimą iškaulijau iš Linutuko porą bebriukų  lotuliukas.gif bet man tas popieriukas žiauriai patiko  blush2.gif
9die cut

aciu 4u.gif bebriukai tai pas mane is spalvu namu kartoniniu paveiksleliu (die cut) rinkinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2012 09 16, 12:47)
aciu  4u.gif  bebriukai tai pas mane is spalvu namu kartoniniu paveiksleliu (die cut) rinkinukas  ax.gif

bigsmile.gif Ačiū už informafiją, tai kaip aš to popieriuko neužmačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 09 16, 22:18)
bigsmile.gif Ačiū už *informafiją*, tai kaip aš  to popieriuko neužmačiau  g.gif

ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
neaa, mes cia ne infomafija....savanoriskai ir uz nieka dalinames info apie skreba smile.gif
(sorry...nesusilaikiau) biggrin.gif
o apie bebriukus bei panasaus plauko zveriukus tai senesnis Die Cuts with a View 'The Green Stack' rinkinukas pilnas bebriuku...
sis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 17 rugsėjo 2012 - 06:34
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 09 17, 04:33)
ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif
neaa, mes cia ne infomafija....savanoriskai ir uz nieka dalinames info apie skreba smile.gif
(sorry...nesusilaikiau)  biggrin.gif
o apie bebriukus bei panasaus plauko zveriukus tai senesnis Die Cuts with a View 'The Green Stack' rinkinukas pilnas bebriuku...
sis

Oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tikra infomafija, net pačiai juokinga

Ačiū, einu pasidairyt bigsmile.gif Va kai kartais prireikia su kokias gyvūnėliais, tai nors užsimušk greit atrasti neįmanoma, tai dabar reik apsižiūrėti geriau smile.gif
Atsakyti
Na va maždaug toks bendras vaizdas. didžiausia nuotrauka - viršelis, ir kelis puslapius parodau. viršelis gamintas iš mob telefono dėžės. Raudonam gimtadieniui buvo.
user posted image
Atsakyti
Na va maždaug toks bendras vaizdas. didžiausia nuotrauka - viršelis, ir kelis puslapius parodau. viršelis gamintas iš mob telefono dėžės. Raudonam gimtadieniui buvo.

Grazus bendras vaizdas thumbup.gif
Daugmaz tas pacias spalvas vartojai kiekivenam pslp., tai suteikia albumui vientisumo.
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2012 09 17, 10:00)

Gražu wub.gif
Atsakyti
Pritariu visoms smile.gif Grazutis tas tavo albumelis: ir ivairoves yra, ir vientisumo mirksiukas.gif tak dirzat' biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Saunus albumelis! Dazniau rodykis thumbup.gif
Atsakyti