Konkursui Vaizdas pro langa
sveikos,
ar dar yra skrebinanciu? Toks jausmas, kad pati su savim "skrebinu"
QUOTE(tishka @ 2012 09 11, 14:10)
dimming, aktyvistka, yra tų skrebinančių tik aišku ne tokiais tempais aš tikiuosi į savaitės pabaiga savo LO galėsiu parodyti
taip taip...yra skrebinanciu Vakar paskubom suskrebinau viena nauja, bet deja ne konkursui. Bandysiu siandien nufotografuoti ir ikelti. Nzn kaip man pavyks atideti skreba i sona kol vyksta didesni 'rimtesni' darbai kadangi tapau priklausoma nuo skrebo.
Remini, kokie groziai
Sveikutės kviečiu Jus pas save į svečius Užsukite pažiūrėti naujienų
Irma, sūnelis visas į mamą - su tokia netikėta fantazija labai patiko man tie siūlai... jaučiu silpnybę viskam kas kvepia tekstile
Rodausi savo apkalbėtą skrebuką, pagaliau pabaigiau... Dabar eisiu poilsio trumpam
Rodausi savo apkalbėtą skrebuką, pagaliau pabaigiau... Dabar eisiu poilsio trumpam
Nuostabu! Man ant tiek niezti nagus kopijuoti sia ideja kad norisi mesti visus darbus ir skrebinti dabar! Deja deja....laikas bega o namo remontas bei jo turino pakavimas vezlio greiciu juda i prieki
Komentaras bloge
Jo, jauniausias sunelis labai linkes prie meno...nespeju jam flomasteriu pirkti. Tik pergyvenu kadangi matau jame perfekcionizmo tendencija (ir is kur ji pas ji? ). Neperseniausiai spalvindamas spalvotais piestukais ne ten papaise, susinervino rezultatu, ir tryne tryne kol skyle popieriuje padare, o tada pravirko is to beviltiskumo. Bandziau jam paaiskinti kad as savo skrebukuose kartais tyciau padarau skyles bei sulamdau, paplesau lapus, bet jis aisku dar to nesuvokia....tokio amziaus dar viskas juoda/balta, gerai/blogai. Nors ir pati daznai pastebiu kada nesiseka realizuoti ideja save pacia pradedu nuvertinti. Bandau kurti pagal mantra kad kiekviena klaida, tai tik galimybe kazka dar geriau, ar originaliau sukurti.
I dausas nuklydau kazkaip
Wow, kokie darbeliai remini, tishka, skrebuke irma - aš sužavėta kaip gražu ir originalu. Tishkos aprašyme bloge daug nesuprantamų žodžių, tai dar mandriau visas tas reikalas atrodo
žadėjau parodyti savo pirmą bandymą skrebinti, tiksliau, iškart albumą daryti , bet tai dabar jau gėda. tiesą sakant, tiek ten ir tepadariau, albumas per tris vakarus, tai ir rezultatas toks tėra, bet draugė liko sužavėta, labiau, turbūt, dėl pačios idėjos
žadėjau parodyti savo pirmą bandymą skrebinti, tiksliau, iškart albumą daryti , bet tai dabar jau gėda. tiesą sakant, tiek ten ir tepadariau, albumas per tris vakarus, tai ir rezultatas toks tėra, bet draugė liko sužavėta, labiau, turbūt, dėl pačios idėjos
Nerealiai džiaugiuosi sulaukusi tiek gerų įvertinimų o kai dar Irma sako, kad noras liftint atsirado, tai aš iš viso jau be žodžių, padebesiuose... tuoj pasijausiu, kaip kokia primadona
Astaste, tempk ką turi į dienos šviesą - mes čia gi vienos iš kitų dar ir pasimokom, koks čia gali būt gėda?
Zmogiuke, gražutis - ramutis skrebukas, toks grynai man studio calico priemonėm kvepiantis nostalgiškas...
Astaste, tempk ką turi į dienos šviesą - mes čia gi vienos iš kitų dar ir pasimokom, koks čia gali būt gėda?
Zmogiuke, gražutis - ramutis skrebukas, toks grynai man studio calico priemonėm kvepiantis nostalgiškas...