Sveikutės, o aš kviečiu Jus pas save į svečius
QUOTE(sypseniki @ 2012 08 29, 06:49)
Rudnosiuke kviecia i gimtadienio ir kriksto svente
Faini rudnosiukai
Žaliaake, jau apžiūrėjau
QUOTE(lotta23 @ 2012 08 29, 17:16)
tebegyvuoja mainu ratas..pakomentavau
P.S. ana vakara atradau 'Dear Lizzy' bloge jos vyro gamintus video apie skreba....gal kas matet???
Tipo jis neispruselis 'hilbilis' uzsiimineja skrebu... komedija....sposininkas tiek prisizvengiau nakti kad vaikus pakeliau
Get Crafty with Cleetus - (3 video is viso).
Irma, macius ir as tuos video jau is seniau, merginos kalbejo kaip ji ir su tokiu gyvena :-)
Sveikinu visus moksleivius ir jų tėvelius su naujų mokslo metų pradžia ir rodausi su retro atviruku:
Detalės bloge http://neandertaliete.blogspot.com/
Detalės bloge http://neandertaliete.blogspot.com/
Sveikos,
Atėjau į jūsų temą prašyti šiokios tokios pagalbos...
Reikalas toks, kad gaminuosi pakvietimus (savais tikslais, ne pardavimui) ir sugalvojau, jog juos norėčiau dekoruoti jų kampelius dekoratyviniu kampiniu skylamušiu... Bėda ta, kad nusipirkti jie labai brangūs ir dėl vieno karto man jų pirkti neapsimoka... O jūs užsiimdamos tokiais darbeliais visokių gėrybių turite.. Gal atsirastų čia kokia mamytė turinti tokį skylamušį ir galinti jį ,,išnuomoti"? Atsidėkočiau... Man jo ilgam nereiktų, dekoruoju kampukus ir atiduodu...
Būčiau dėkinga, jei atsirastų galinčių ir norinčių pagelbėti... Lauksiu žinučių į až...
Veiksmas Kaune...
Atėjau į jūsų temą prašyti šiokios tokios pagalbos...
Reikalas toks, kad gaminuosi pakvietimus (savais tikslais, ne pardavimui) ir sugalvojau, jog juos norėčiau dekoruoti jų kampelius dekoratyviniu kampiniu skylamušiu... Bėda ta, kad nusipirkti jie labai brangūs ir dėl vieno karto man jų pirkti neapsimoka... O jūs užsiimdamos tokiais darbeliais visokių gėrybių turite.. Gal atsirastų čia kokia mamytė turinti tokį skylamušį ir galinti jį ,,išnuomoti"? Atsidėkočiau... Man jo ilgam nereiktų, dekoruoju kampukus ir atiduodu...
Būčiau dėkinga, jei atsirastų galinčių ir norinčių pagelbėti... Lauksiu žinučių į až...
Veiksmas Kaune...
Sveikos, vis ikisu nosi i tema ir kaupiu drasa pabandyti pradeti kazka daryti pati
siaip pradejau viska ziurineti tiesiog noredama padaryti grazesni ir isimintinesni savo vaiko pirmaji albuma
bet beskaitydama ir beziuredama visiskai pasimeciau, taigi pradziai noriu prasyti jusu pagalbos
pora klausimu:
1. ar albuma geriau daryti kaip albuma, ta prasme,kai yra iristi lapai, ar geriau daryti atskirus skrebukus, deti i imautes ir segti su tais ziedais?
2. nuotraukas, ivairias detales jus daugiau klijuojate klijais ar lipukas/ dvipuse juosta?
labai aciu uz pagalba
siaip pradejau viska ziurineti tiesiog noredama padaryti grazesni ir isimintinesni savo vaiko pirmaji albuma
bet beskaitydama ir beziuredama visiskai pasimeciau, taigi pradziai noriu prasyti jusu pagalbos
pora klausimu:
1. ar albuma geriau daryti kaip albuma, ta prasme,kai yra iristi lapai, ar geriau daryti atskirus skrebukus, deti i imautes ir segti su tais ziedais?
2. nuotraukas, ivairias detales jus daugiau klijuojate klijais ar lipukas/ dvipuse juosta?
labai aciu uz pagalba