Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 29 tema

Sveikutės, o aš kviečiu Jus pas save į svečius

Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 08 29, 06:49)
Rudnosiuke kviecia i gimtadienio ir kriksto svente smile.gif

Faini rudnosiukai 4u.gif

Žaliaake, jau apžiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kviečiu visas žaisti 10-ojo 'Mainų Ratas' žaidimo thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 08 29, 17:16)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Kviečiu visas žaisti 10-ojo 'Mainų Ratas' žaidimo thumbup.gif 

4u.gif

thumbup.gif tebegyvuoja mainu ratas..pakomentavau wink.gif

P.S. ana vakara atradau 'Dear Lizzy' bloge jos vyro gamintus video apie skreba....gal kas matet???
Tipo jis neispruselis 'hilbilis' uzsiimineja skrebu... komedija....sposininkas smile.gif smile.gif smile.gif tiek prisizvengiau nakti kad vaikus pakeliau lotuliukas.gif

Get Crafty with Cleetus - (3 video is viso).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 30 rugpjūčio 2012 - 06:49
Irma, macius ir as tuos video jau is seniau, merginos kalbejo kaip ji ir su tokiu gyvena :-)
Atsakyti
Tempiu į dienos šviesą atviruką:

user posted image

Daugiau bloge.
Atsakyti
Sveikinu visus moksleivius ir jų tėvelius su naujų mokslo metų pradžia 4u.gif ir rodausi su retro atviruku:

user posted image

Detalės bloge http://neandertaliete.blogspot.com/ smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Assol, labai dailus ir spalvotas atvirukas, turbut mokytojai vaikas nese? smile.gif

Lendu apziureti detaliu

o cia mano keletas mokyklines tematikos darbeliu ir siektiek atlikimo technikos bloge ax.gif
Atsakyti
dimming, sveikinu su naujomis pareigomis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2012 09 02, 21:09)
dimming, sveikinu su naujomis pareigomis wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau į jūsų temą prašyti šiokios tokios pagalbos... smile.gif
Reikalas toks, kad gaminuosi pakvietimus (savais tikslais, ne pardavimui) ir sugalvojau, jog juos norėčiau dekoruoti jų kampelius dekoratyviniu kampiniu skylamušiu... Bėda ta, kad nusipirkti jie labai brangūs ir dėl vieno karto man jų pirkti neapsimoka... O jūs užsiimdamos tokiais darbeliais visokių gėrybių turite.. blush2.gif Gal atsirastų čia kokia mamytė turinti tokį skylamušį ir galinti jį ,,išnuomoti"? smile.gif Atsidėkočiau... Man jo ilgam nereiktų, dekoruoju kampukus ir atiduodu...

Būčiau dėkinga, jei atsirastų galinčių ir norinčių pagelbėti... smile.gif Lauksiu žinučių į až...
Veiksmas Kaune...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BukSavimi: 03 rugsėjo 2012 - 13:30
Sveikos, vis ikisu nosi i tema ir kaupiu drasa pabandyti pradeti kazka daryti pati smile.gif

siaip pradejau viska ziurineti tiesiog noredama padaryti grazesni ir isimintinesni savo vaiko pirmaji albuma blush2.gif
bet beskaitydama ir beziuredama visiskai pasimeciau, taigi pradziai noriu prasyti jusu pagalbos smile.gif
pora klausimu:
1. ar albuma geriau daryti kaip albuma, ta prasme,kai yra iristi lapai, ar geriau daryti atskirus skrebukus, deti i imautes ir segti su tais ziedais? blush2.gif
2. nuotraukas, ivairias detales jus daugiau klijuojate klijais ar lipukas/ dvipuse juosta?

labai aciu uz pagalba smile.gif
4u.gif
Atsakyti