aciu, merginos!
Tishka, lauksim noro vaisiu
Tishka, lauksim noro vaisiu
Skrebinam toliau..antras lapas i Brag book'a..ir tuo paciu konkursui:)
Daugiau foto, kaip visada mano Blog'e
sunku atsiminti visu blogus, gal galetum imesti nuoroda skelbiant nauja skrebuka
Irma, smagu kad ir vėl tęsi savo konkursą!
Mainų Ratas????
Kur jis dabar, pas ką?
Pas zmogiuke kaip suprantu, nematau pas ją bloge!
Atsiliepkite!
PS jei nieks nieko neparuoset, aš imuosi reikalo su dosniu prizu ir isleidziu vasaros atostogų!
Mainų Ratas????
Kur jis dabar, pas ką?
Atsiliepkite!
PS jei nieks nieko neparuoset, aš imuosi reikalo su dosniu prizu ir isleidziu vasaros atostogų!
QUOTE(lotta23 @ 2012 07 02, 10:55)
Irma, smagu kad ir vėl tęsi savo konkursą!
Mainų Ratas????
Kur jis dabar, pas ką?
Atsiliepkite!
Mainų Ratas????
Kur jis dabar, pas ką?
Atsiliepkite!
Sorry, merginos, Mainu Ratas sustojo pas mane Bet jau labai greitai (gal rytoj) paskelbsiu.
Irma, superinis skrebukas
O kokia konkreciai uzduotis? Gal visgi palaukiam Zmogiukes?
QUOTE(dimming @ 2012 07 03, 12:18)
Irma, superinis skrebukas
Irma, žiūriu ir atsiziuret negaliu: tiek daug detalių ir taip vientisa kartu... O istorija... Zodziu, man labai patiko O nuotraukas aš irgi jau namie spausdinu - istorija spausdintuvo įsigijimo labai panaši
Aciu merginos
dimming: ne taip kzka supratai, as neskelbiu naujo mainu rato vietoj Zmogiukes ...juk ji laimejo 'mainu rata' tai juk as kaip ir jos laurus uz ja skinciau
Sis skrebukas esa sukurtas vienos amerikietes Ashley 'Pin-in challenge'. O tas neseniai paskelbtas praeitas irasas mano bloge = metalas/metalo atspalviai, tai tesinys "Random Inspiration Challenge" kuriu konkursa jau nuo seniai rengiu. Tai nepriklausoma nuo 'mainu rato'. Manau kuo daugiau konkursu tuo linksmiau visiem