Dekui Star
Na gal jau vakar kas mate, o jei ne tai rodausi cia su savo Mazute sirdele
[/quote]
matėm, labai
aciu , Star
Sypseniki, labai patiko ideja su drugeliais
Sypseniki, labai patiko ideja su drugeliais
Labai senai cia lankiausi. Neaisku ar dar kas cia mane pamena
Matau nemazai darbeliu pasipyle reikes apsilankyti i svecius pas daug ka.
Oras pas mus pasakiskas, idile tiesiog, tai labai grauzia sazine vaikus laikyti namie kol as krapstausi tarp popieriuku, tai nesikrapstau vardan gryno oro ir saules....
mano skrebinimo tempai drastiskai suletejo
Betgi ateinu ne tusciom...
mano naujausias skrebukas biciu bei liepziedziu tematika. Si karta eksperimentuoju ta pacia technika kuria vartojau pagaminti korius praeitame meninio dienorascio puslapyje, bet si karta pameginau ant skrebuko.
Daugiau, bei didesniu vaizdu yra randama bloge.
Matau nemazai darbeliu pasipyle reikes apsilankyti i svecius pas daug ka.
Oras pas mus pasakiskas, idile tiesiog, tai labai grauzia sazine vaikus laikyti namie kol as krapstausi tarp popieriuku, tai nesikrapstau vardan gryno oro ir saules....
mano skrebinimo tempai drastiskai suletejo
Betgi ateinu ne tusciom...
mano naujausias skrebukas biciu bei liepziedziu tematika. Si karta eksperimentuoju ta pacia technika kuria vartojau pagaminti korius praeitame meninio dienorascio puslapyje, bet si karta pameginau ant skrebuko.
Daugiau, bei didesniu vaizdu yra randama bloge.
QUOTE(tishka @ 2012 04 17, 00:32)
Irma, na ka cia ir bepasakysi - nuostabus skrebukas, kaip visada... i tave pasiziurejus visada kyla ikvepimas kurti ka nors grazaus
Aciu
Sveikutės,
Ilgą laiką teko atitrūkti nuo skrebinimo. Retkarčiais pavykdavo trumpam atitrūkti nuo darbų ir peržiūrėti naujus skrebukus, nors pritrūkdavo laiko juos pakomentuoti. Žiūrėdama į jūsų skrebukus, bent akimirkai galėjau širdimi prisiliesti prie savo naujojo pomėgio - skrebinimo
Sugrįžtu su atviruku - paprastutis, bet gamintas iš širdies mažai coliukei
Ilgą laiką teko atitrūkti nuo skrebinimo. Retkarčiais pavykdavo trumpam atitrūkti nuo darbų ir peržiūrėti naujus skrebukus, nors pritrūkdavo laiko juos pakomentuoti. Žiūrėdama į jūsų skrebukus, bent akimirkai galėjau širdimi prisiliesti prie savo naujojo pomėgio - skrebinimo
Sugrįžtu su atviruku - paprastutis, bet gamintas iš širdies mažai coliukei