Skrebuke Irma aciu uz nuoroda, pasiskaiciau ir daug ka supratau apie skrebinima labai noretusi pradet skrebint, bet pagal taisykles
manau ilindau ne i ta tema , nes mano pasizaidimai visai ne skrebinimas
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 06 24, 16:11)
Skrebukus klijuoju ant balto 30x30cm popieriaus. Pirkau pigu 'value pack cardstock' popieriaus paketa, kadangi pagrindui kurio nesimato juk nevartosi brangesni Bazzill cardstock
Dar papildomai klijuoji? ar tas medzio rasto pagrindo popierius nera storas, kad reikejo dar tvirtesnio pagrindo po juo?
Papildyta:
QUOTE(*dika* @ 2012 06 24, 17:30)
Skrebuke Irma aciu uz nuoroda, pasiskaiciau ir daug ka supratau apie skrebinima labai noretusi pradet skrebint, bet pagal taisykles
Nuo kazko pradeti juk reikia, taip kad nebijok bandyti O tobulejimas visad yra geras dalykas, kad naturaliai ir ateis, jeigu domesies, mokysies ir pradesi skrebinti
Aciu merginos uz pagyrimus
p.s. Star..skrebinu, kai vaikai miega:)..o kai bus trys, jauciu kuri laika niekaip nesugebesiu skrebinti..del to dabar turbut naturaliai tokia karstlige uzejus
Irma..patiko skrebuskas apie pirmus namus..as irgi noriu suskrebinti kazka panasaus apie savo butuka..nes rudeniop jau i nameli kraustysimes, tai butu smagu atsiminimui, kur gyvenom..
p.s. Star..skrebinu, kai vaikai miega:)..o kai bus trys, jauciu kuri laika niekaip nesugebesiu skrebinti..del to dabar turbut naturaliai tokia karstlige uzejus
Irma..patiko skrebuskas apie pirmus namus..as irgi noriu suskrebinti kazka panasaus apie savo butuka..nes rudeniop jau i nameli kraustysimes, tai butu smagu atsiminimui, kur gyvenom..
Dar papildomai klijuoji? ar tas medzio rasto pagrindo popierius nera storas, kad reikejo dar tvirtesnio pagrindo po juo?
daugmaz kas antra skrebuka klijuoju ant balto cardstock (bet sis medienos rasto buvo pakankamai storas kad nereikejo). Vat anas zieminis skrebukas klijuotas ant balto cardstock kadangi tas ruzavas pagrindas labai plonas (printer 'copy' storio).
Siaip ir dar vienas (+) kam klijuoti ant pigaus balto cardstock. Jei sakykim noriu sluoksniuoti pagrinda dvigubai (kad matytusi 1cm skirtingo rastuoto popieriaus po pagrindu krastuose), ir ypac jei jei rastuotas popierius man labai patinka ir gaila suvartoti visa 30x30cm lapa jei jo matysis tik 1 cm kysant,... Tada iskerpu 1,5-2cm remelius kuriuos klijuoju ant balto cardstock ir antra rastuota pagrinda ant virsaus. Suvalkietiska ar ne ? bet juk tada tausoju rastuota popieriu ir nemaza likuti galiu panaudoti kaip pasparta nuotraukom ar siaip detalem. Tas baltas 'value cardstock' juk toks pigus, o tie rastuoti, kokybiski ne.
Juk dar priklauso ir kiek detaliu pridedi: jei labai daug 3D elementu ir ypac tu purskiamu 'glimmer mist' dazu (ir kitu dregnu mediumu), tai tada butinai klijuoju ant storesnio pagrindo nors ir jei rastuotas popierius storesnis.
aciu
Tada patarciau skrebink kuo greiciau kadangi ruduo jau beveik ant slenkscio. As taip pat noreciau imazinti namu vidu: vieteles kur mes arbatele geriam, mano sofkute kur as skaitau. Pas mane tiek minciu bet suvokiu kad laiko niekad neuzteks viska imazinti.
naujukas apie bedzionele
sunku skrebinti viesint pas mama
bet siaip ne taip, gime mano skrebukas
Sanrita, kaip faina, kad pradejai daugiau skrebinti
Zaliaake, lendu blogan, bet matau kad ta melyna "sokoladine" man
sunku skrebinti viesint pas mama
bet siaip ne taip, gime mano skrebukas
Sanrita, kaip faina, kad pradejai daugiau skrebinti
Zaliaake, lendu blogan, bet matau kad ta melyna "sokoladine" man
zaliaake: matau darbuojasi is peties! maladiec
Sanrita: komentaras bloge
Sanrita: komentaras bloge