Laba diena,
Buvau čia žiemą sušmėžavusi, paskui užspaudė baigiamasis darbas ir dingau. O dabar mokausi iš naujo. Jūsų visų darbai tokie nuostabūs Pati kol kas kapstausi žemiau pradinuko lygio ir mokausi iš savo klaidų
Noriu parodyti šiandieninį darbelį ir sulaukti kritikos
Labukas, turiu nauja darbeli. Kvieciu paziureti
http://www.rimos-kai...-lyg-linai.html
http://www.rimos-kai...-lyg-linai.html
QUOTE(Žiurbutis @ 2012 06 06, 11:09)
Dika ir Star, na nežinau, mielosios, reiktų jums pakelti pasitikėjim savimi - nenuvertinkit savo darbų, o ateityje sukursit ir dar geresnių, nes tobulėjimui ribų nėra (banalu, bet tiesa). Todėl nebijokite dalyvauti konkursuose, nes didžiausias malonumas, kad tu tai padarei ir kad tau buvo smagu skrebinimo metu, ar ne? Mėgaukitės procesu ir net nepajusite, kaip savo darbais parklupdysite pasaulį.
Ačiū labai už palaikymą
bet aš pasižiūriu į kitų darbus Žandikaulis atvimpa Tikrai. Ir dabar grožių prisižiūrėjau...
Ieškau įkvėpimo kartais, žiūrinėju, dairinėjuos kaip kas dirba, jau pradedu gaudytis šiek tiek Iš tikro tai tiesa- kiekviena turi savos stilių, kažkokią kryptį Bet ir gerai, gražu, kas gi būtų jei visos vienodai skrebintų
Kada nors tikrai reikės pabandyti sudalyvauti konkurse...
QUOTE(Amira4 @ 2012 06 06, 18:48)
Flooding- aš pati irgi minimaliai mėgstu daryt, tai man viskas tvarkoj su tavuoju atviruku
Amira- tikrai, kad lino akys ir lininio mėlio skrebukas
Tokia tyla buvo ... matau prieš audrą
Priderėjo puikių darbelių ... pakomentavau bloguose.
Kaip džiugu, kad nors kas nors kuria
Priderėjo puikių darbelių ... pakomentavau bloguose.
Kaip džiugu, kad nors kas nors kuria
kaip visada gražu
flooding, visi mes is savu klaidu mokomes man tai noretusi kokio nors pagrindo uzrasui, nes dabar lyg ore kabo na, bet cia mano - neprofesionales nuomone tik... siaip man - neseniai pradejusiai intensyviau draugaut su skrebu, visada smagu pamatyt taip pat nauju veidu
baigiau savo LO apie save, su juo dalyvauju Mainu rate
daugiau bloge...
baigiau savo LO apie save, su juo dalyvauju Mainu rate
daugiau bloge...
Tishka, labai labai patiko tavo skrebukas
Norėjau paklausti, kuo skiriasi kalkiniai ir pigmentiniai rašalai? užsimaniau išbandyt kokį antspauduką, tai nežinau, kurį rašalą geriau rinktis? nors jaučiu čia reik klausti priemonių temoj kažkokioj
Norėjau paklausti, kuo skiriasi kalkiniai ir pigmentiniai rašalai? užsimaniau išbandyt kokį antspauduką, tai nežinau, kurį rašalą geriau rinktis? nors jaučiu čia reik klausti priemonių temoj kažkokioj
QUOTE(astaste @ 2012 06 08, 00:11)
Tishka, labai labai patiko tavo skrebukas
kalkiniai tai tokie 'pudriniai' lyg pastelinai, lengvi...nelabai sodrios spalvos. As labiau palaikau pigmentinius kadangi jie islieka dregni ilgiau ir butent su pigmentiniais imanoma 'embosinti' milteliais (+karstu fenu), su kalkiniais nesigaus
Matau zymiai daugiau (+) pigmentiniuose, nors kiekviena sau
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 06 08, 08:21)
kalkiniai tai tokie 'pudriniai' lyg pastelinai, lengvi...nelabai sodrios spalvos. As labiau palaikau pigmentinius kadangi jie islieka dregni ilgiau ir butent su pigmentiniais imanoma 'embosinti' milteliais (+karstu fenu), su kalkiniais nesigaus
Ačiū labai
Atkeliauju su savo darbeliais pasirodyti...
Tishka, labai fainas darbelis ..reiktu ir man kada nors pabandyt kokiam mainu ratelyje sudalyvauti, ar kokiam konkurselyje..
Tishka, labai fainas darbelis ..reiktu ir man kada nors pabandyt kokiam mainu ratelyje sudalyvauti, ar kokiam konkurselyje..